Şimdi Ara

Forumun en güçlü bilgisayar setup'u bende kimse kafa tutamaz. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
7
Favori
13.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
210 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fanı boşta çalıştırıyorsun alttan aldığı havayı üste veriyor gördüğüm kadarıyla anlamsız çalışıyor. Üstünü bantlarsan alttan aldığı havayı yandaki ızgaradan verir o zaman işe yaramış olur.

Onun dışında güzel gözüküyor temiz setup.

• Birşey söyliyimmi bu günlerini inanılmaz bir şekilde arayacaksın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam yaratıcılığın için tebrik ederim. Sana bir önerim var. Mahallede yaşlı amcaların teyzelerin evinde çöp pcler olur kasalı. Atmaya üşenirler. Rica edersen verirler. İçini boşaltıp at (belki harddisk işe yarar) kasaya oturttur sistemini. Elektrik kaçağından korunmuş olursun böylece.

• quote:

Orijinalden alıntı: Avatarım Ağır Çekim

kaç kez diyecem hddye win 10 kurmayın diye

Adam 2 gb ramli makineye w10 kurmus bence asil tartisilmasi gereken bu.

w7 bile tam verimli calismaz o ramle ki w10 epey ram kullaniyor.

• Gta 1 nasil oynanır bunda simdi

• Suntadan yaptığım über ötesi fakir gösteren kasa ile bu setup'ı kolaylıkla geçerdim ama aradan 10 yıl geçti, eline su dökemem şimdi..  

• quote:

Orijinalden alıntı: Slim Charles

Adam 2 gb ramli makineye w10 kurmus bence asil tartisilmasi gereken bu.

w7 bile tam verimli calismaz o ramle ki w10 epey ram kullaniyor.

Alıntıları Göster

Amacı sadece internette gezinip, dizi film izlemek ve office programlarını kullanmaksa yeterli, performans aramak saçma zaten..

• Ses kapalı her şey kapalı kısmında gülümsetti

• Hocam 16 GB ram olsa ne farkedecek o işlemciyle ekran kartıyla.  

• Hocam orada çok iyi potansiyel var ama kulanamamışsınız maalesef. Güzel bir SSD, 16GB RAM, 3.Nesil i7 ile o bilgisayar canavar olur.

İlk 3 nesil İntel dizüstülere bayılıyorum. 4.nesil de olur ama daha yenilerinde üst seviye işlemcileri bile lehimlemeye başladılar.

Güzel bir de ekran kartı takın minipcie dönüştürücü ile fişek olur orası.

Tabi yeni bilgisayar da toplayabilirsiniz daha mantıklı bile olabilir ama bu tür sistemleri egzotik şekilde upgrade etme düşüncesi çok hoşuma gidiyor  

• üzücü.

• Allah ps5 nasip etsin de rahatla

• %80 ekran algoritmani tübitak'a proje olarak sunarsan belki destek alirsin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KahveDüşkünü

Amacı sadece internette gezinip, dizi film izlemek ve office programlarını kullanmaksa yeterli, performans aramak saçma zaten..

Alıntıları Göster

İnternette gezinip film izlemek filan hiç bir kaynak kullanmıyor sanıyorsunuz, komik.

2 sekme aç bakalım chromeda ne kadar ram yiyor.

• Konu CSB. (cool system bro)

• Kardeşim n11'de rx560 çipsetli bir makinayı 2700 tl bandına getirebildim hemde m2 si bile mevcut lakin ort. 6 taksit yapsan 500 er tl aylık ödemesi olur ödeyemezmisin?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozanbey86

Kardeşim n11'de rx560 çipsetli bir makinayı 2700 tl bandına getirebildim hemde m2 si bile mevcut lakin ort. 6 taksit yapsan 500 er tl aylık ödemesi olur ödeyemezmisin?

malesef hocam elimde herhangi bir birikim yok veya bir mesleğim yok o yüzden taksitli alıma girişmiyorum aileye yük olmak istemiyorum aynı zamanda

• quote:

Orijinalden alıntı: Cobbler

Hocam orada çok iyi potansiyel var ama kulanamamışsınız maalesef. Güzel bir SSD, 16GB RAM, 3.Nesil i7 ile o bilgisayar canavar olur.

İlk 3 nesil İntel dizüstülere bayılıyorum. 4.nesil de olur ama daha yenilerinde üst seviye işlemcileri bile lehimlemeye başladılar.

Güzel bir de ekran kartı takın minipcie dönüştürücü ile fişek olur orası.

Tabi yeni bilgisayar da toplayabilirsiniz daha mantıklı bile olabilir ama bu tür sistemleri egzotik şekilde upgrade etme düşüncesi çok hoşuma gidiyor  

Ssd 16 gb ram ve i7 işlemci alıcak param yoktu bende bir kaç laptoptaki parçaları bi araya getirip böyle bir şey yaptım hiç birinde ssd veya bu tarz işlemci yoktu o yüzden

• quote:

Orijinalden alıntı: Slim Charles

İnternette gezinip film izlemek filan hiç bir kaynak kullanmıyor sanıyorsunuz, komik.

2 sekme aç bakalım chromeda ne kadar ram yiyor.

Alıntıları Göster

Böyle çok bilenlere hayranım, evimdeki laptobu dizi film izlemek ve ödevlerimi yapmak için kullanıyorum ve aynı anda hem 1080p video izliyorum, hem ödevlerimi yapıyorum, inanabilir musun 2 gb ram dolmuyor bile..

Bilmem duydun mu işletim sistemleri içerisinde kaynak ve bellek yönetimi denen hayati öneme sahip bir yapı var aynı uygulama 2-4-8-16-32-64 gb ramli sistemlerde farklı miktarda bellek tüketiyor, aynı şekilde işletim sistemi de.

Geliştiriciler senin gibi düşünse vay bilgisayarların haline, her sistemin en az 32 gb olması gerekirdi ki teklemeden sorunsuz çalışabilsin..  

• Güldürdünüz. Umarım gönlünüzdeki sisteme sahip olursunuz.

Bu arada en havalı sistem de sizde

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.