< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Forumun en güçlü bilgisayar setup'u bende kimse kafa tutamaz. (5. sayfa)

-
-
Benim laptop bundan kötü pentium işlemci 2gb ram Intel HD graphics
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bir esporcu kolay yetişmiyor
Eğer monitörün içinde boş yer varsa anakartı monitörün içine monteleyebilirsiniz.
Bu sayede all in one bir sisteminiz olur, temiz temiz kullanırsınız.
-
hazır monitörü açmışken içine kamera yerleştirirse, züper olur.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Düşünce Dolu Biri
7000 - 8000 TL'ye güzel bir bilgisayar toplayabilirsin. RTX 2060 Super içerir hatta. Topla gitsin. Bu parayı da bulamayan yoktur ülkede diye düşünüyorum, her yer lüks arabadan geçilmiyor ama varmış tabii fakir kişiler.işşizlik demek 0 para demek :) anne baba yanında yaşayınca karnın doyuyor o kadar.
-
bu pc den böyle bir oyun yapımı çıkarsa 10 numara olur
-
quote:
Orijinalden alıntı: KahveDüşkünüBöyle çok bilenlere hayranım, evimdeki laptobu dizi film izlemek ve ödevlerimi yapmak için kullanıyorum ve aynı anda hem 1080p video izliyorum, hem ödevlerimi yapıyorum, inanabilir musun 2 gb ram dolmuyor bile..
Bilmem duydun mu işletim sistemleri içerisinde kaynak ve bellek yönetimi denen hayati öneme sahip bir yapı var aynı uygulama 2-4-8-16-32-64 gb ramli sistemlerde farklı miktarda bellek tüketiyor, aynı şekilde işletim sistemi de.
Geliştiriciler senin gibi düşünse vay bilgisayarların haline, her sistemin en az 32 gb olması gerekirdi ki teklemeden sorunsuz çalışabilsin..
Alıntıları GösterEvet katılıyorum; oyunlarda , programlarda, işletim sistemlerinde en çöp bilgisayara göre optimize yapılır yoksa bugün dehşet grafikli yapacak oyun araçlarına sahibiz.
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilgisayar toplamayı sizden öğrenecek değiliz....
Tam bir hayatsız insan odası hocam :)
Farzedelim ki fakir ve daha fakir olanlar da var. Utanması gerekenler o durumda olanlar değiller...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmehcik_71 -- 25 Haziran 2020; 23:54:7 >
blokluydu ne yazmış merak ettim, demek ki boşuna bloklamamışım.
Helal olsun hocam. Arkadaş çekiniyor evet ama sonuçta işini göreceği için siz göndermeye çalışın derim.
Garibanlığın gözü kör olsun.
Senin gibi kaç tanesi geldi geçti bu alemden.
3 bin liralık adamsın der geçerim.
Görmemişin bir bilgisayarı olmuş ...
Aşağılamak kolay.
Günümüz şartlarında sıfır alınacak en çöp sisteme sahipsin bunu da belirteyimki farkına varın.
Sonradan görme kadar hiç bir şeyden nefret etmemişimdir.
Çok kasmışsın. My setup.
-
Bende 13 bin TL'lik sistem ama mutlu değil, keşke düşük sistemim olsa da oyunlardan kurtulabilsem. Zamanımı öldürüyorum hergün, kurtulamıyorum.
-
Madem böyle yaptın bi tane buz kalıbı alıp işlemcinin üzerine koy arasına karton gibi bişey koy tabi nemlenme yapmasın canavar olur bilgisayar.
Herkes bütçe sine göre benimde durumum iyi değil ama yüksek sisteme kaçtık bakim ilerde neler olacak illa bana ucu dokunur bu arada hayrını gör
Bende tam sistem toplicaktım bu sene döviz uçtu vazgeçtim artık nvidia 3000 serisine :) Yalnız merak ettim sökme nedenini ? Neden böyle birşey yaptığını :D
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X