Şimdi Ara

Forumun en güçlü bilgisayar setup'u bende kimse kafa tutamaz. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
125
Cevap
7
Favori
13.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
210 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cosmic Love kullanıcısına yanıt

8k'lık sistemden kasıt 8.000 lira ise bu bütçeyle Türkiye'de üst seviye bir sistem toplanamıyor. Giriş-orta seviye bir sistem toplayabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: General Kerberus

yok hocam inanki ben konuyu destek toplamak için açmamıştım insanların yüzünde tebessüm oluşsun elimizdekine şükredelim keyifli bir konu olsun diye açmıştım 3-4 mesaj geldi gördükçe mutlu oldum ama para biriktirmeye çalışıyorum bu yüzden geri çeviriyorum hocam

Alıntıları Göster

Eyvallah kardeşim sıkıntı yok. Nerede yaşıyorsun ben İstanbul'da yaşıyorum sistemi değiştirdiğim için kasa ve ram hariç sistem oluşturacak parçalar var. Maksat işin görülsün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Booker DeWitt

Bu mesaj silindi.

İşte sosyal medyada sabah akşam övülmeye çalışılan BALON z kuşağı bu.

Böyle kimseyi tinlamaz gibi müşkülpesent iğrenç tavırlar, hayatta hiçbir değerinin olmaması vs vs. Ve bunlarla övünmek..

Böyle ananı babanı kesen adamı karşında görmüş gibi oluyorum şu özellikleri görünce, 2 yumrukta yere yikmalik.

• Ben hala Core2Duo T7300, 2GB Ram, 500GB 7200rpm HDD, 300MB O/B Ekran kartlı Acer 5315 notebook kullanıyorum. Monitörün beyazı sidik sarısı haline gelmiş halde. Kameram piranha 10mp 10 yıllık. İşimi görüyor. Sanırım 12 yıllık notebook. Telefon da Asus Zenfone Selfie. O da 4 yıllık. İşimi görüyor.

1 yıl sonra yeni telefon, 4 yıl sonra da yeni bilgisayar almayı düşünüyorum.

• LANN :):):):):):):)

• Bilgisayar nerede hocam?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • eline sağlık kral

• başarılı. bizim gibi insanlarin harcandigini dusunuyorum. verimlilik konusunds dunyada marka olmamiz gerekiyor. parayi en iyi nasil degerlendirebilecegimizi biliyoruz. gencligimde en ucuz en performansli sistemleri toplarken simdi daha yuksek fiyatli urunlerde f/p yakalayabiliyorum.bu aliskanlik bu yetenek paha bicilemez

• 3 sene sonra yerli ve milli bor teknolojisiyle üretilen bilgisayarlarımız uçacak merak etmeyin, anti-borteriyel mendil üretmeye başladık sıra onda

• quote:

Orijinalden alıntı: tonodias

Madem böyle yaptın bi tane buz kalıbı alıp işlemcinin üzerine koy arasına karton gibi bişey koy tabi nemlenme yapmasın canavar olur bilgisayar.

denedim az kalsın mahvoluyordu hocam en verimli hali bu şekilde oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: SilenthillDream

Bende tam sistem toplicaktım bu sene döviz uçtu vazgeçtim artık nvidia 3000 serisine :) Yalnız merak ettim sökme nedenini ? Neden böyle birşey yaptığını :D

hocam 2 laptop vardı normalde biri abimin diğeri benimdi ekranı parçalanmıştı ve tamir edilecek param yoktu abiminde laptobu işlerini görmüyordu üniversite öğrencisiydi bende bundaki rami söküp ona taktım ve bir çok parça değişikliği ile onu destekledim aynı zamanda bazı kırık dökük parçalar ile anakartı tekrar düzenledim ve sonucunda 2 gb ram ile windows 10 açıp üstüne hdd olan miss gibi bir hale geldi abim şuan kendi ihtiyacını karşılayan bir laptoba sahip bende buna sahibim

• quote:

Orijinalden alıntı: RaptorFX

Ben hala Core2Duo T7300, 2GB Ram, 500GB 7200rpm HDD, 300MB O/B Ekran kartlı Acer 5315 notebook kullanıyorum. Monitörün beyazı sidik sarısı haline gelmiş halde. Kameram piranha 10mp 10 yıllık. İşimi görüyor. Sanırım 12 yıllık notebook. Telefon da Asus Zenfone Selfie. O da 4 yıllık. İşimi görüyor.

1 yıl sonra yeni telefon, 4 yıl sonra da yeni bilgisayar almayı düşünüyorum.

yaklaşık 2015'ten beri aynı telefonu kullanıyorum telefon çürümeye yüz tuttu ama hala kullanıyorum %80 ekranı çalışmasa bile bendeki selfie değil z2 laser 5.5 versiyonu çok ucuza almıştım hocam sende iyisin notebook konusunda

• quote:

Orijinalden alıntı: suÇ

Bir ayak takılmasına bakar iş

bir kaç kez düşürdüm deprem olmuştu masası kırılmıştı ana kartta kırılan parçaları gene düzgün şekilde başka laptoplardan toplamıştım fanın yamulma sebebi o düşmesinden dolayı olmuştu hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmet3976

Eyvallah kardeşim sıkıntı yok. Nerede yaşıyorsun ben İstanbul'da yaşıyorum sistemi değiştirdiğim için kasa ve ram hariç sistem oluşturacak parçalar var. Maksat işin görülsün.

Alıntıları Göster

hocam teşekkür ederim inanki ama ben elimdekiyle yetinip şükrediyorum rabbim nasip ederse bir kaç güne youtube videosu çekip atıcağım ve sesli olarak anlatıcam sistemimi video çekicek telefon bulayım videoda türkiyede gereksiz şekilde ünlenen insanlar harcanan yetenekler konusu olsun o videoma izlemeni beklerim hocam mutlu eder beni

• quote:

Orijinalden alıntı: Diktatör58

Bu mesaj silindi.

hocam hayırlısı nasip olsun laptop cidden çile ve kötü bilgisayarda askere gidicem 2 aya çevremdeki herkes bu setup ile hayat geçirilirmi diye soruyorlardı bende evet abi çok güzel film açıyor diyip geçiştiriyordum ama ciddi manada şu setup çok ciddi film oynatıyor şaka gibi oyunu boşverdim çok film izledim ilerde olurda film sayfası açabilirsem hayırlısı nasip olsun hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: 27shaco27

Herkes bütçe sine göre benimde durumum iyi değil ama yüksek sisteme kaçtık bakim ilerde neler olacak illa bana ucu dokunur bu arada hayrını gör

hocam çok uzun süredir idare ediyor beni açıkçası film izliyorum arada bir lolde yuumi oynuyorum götürüyor forumlarda konuşup sohbet ediyorum öyle geçinip gidiyoruz açıkçası keşke yüksek sisteme kaçmasaydın günümüzde kampanyaları takip edersen nasıl indirimler yakalayabilceğini görürsün hocam

• İmkansızlıklar içinde imkan cümlesinin şekil bulmuş halisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heisenbergin asistanı -- 26 Haziran 2020; 16:26:6 >
  • Zaten indirim kovaladim aldım o bile yordu beni.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.