Şimdi Ara

Forumun yerlisi yeni evinde 3.18İA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eski tanıdıkları görmek bazen iyi, bazen kötüdür bu sefer ki iyilerinden,bana geldiğinde ciğeri hasta, damarları kesikti, doktoru iyi olmayınca hasta ne yapsın, şimdi emin ellerde her m2'sine kadar özenle tedavi altında. 20 günlük beraberliğimizde, 10 yıllık dostluğumuz varmış gibi oldu.Şimdi dört nala aksırmadan, tıksırmadan koşuyor tekrar anımsamışcasına doğum anını. Her eksiğini geceler boyu bizzat kendim tarafından tedavi altına aldım.Yavaş olsun temiz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burndragon -- 7 Nisan 2014; 22:49:35 >

• Sahibindendeki ilginç ilanlara benzemiş konu
  • Kesinlikle, az espirili olsun gülelim biraz.
  • Yazıya noktalar, virgüller serpiştirsen daha güzel olur. Cümleden pek bir şey anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BebeBiskuvisi

Yazıya noktalar, virgüller serpiştirsen daha güzel olur. Cümleden pek bir şey anlamadım.

Bol bol ekledim.
  • Aracın eski sahibi ve resimleri forumda onun için biraz espirili yazdım.
  • hmm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sen bu arabaya aşık olmuşsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: calvin65

sen bu arabaya aşık olmuşsun.

5.28İ'den sonra azda bunu tadalım dedim.
  • aracı aldıktan sonra nasıl iyileştirmeler yaptınız biraz bahseder misiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rudeboy87 -- 8 Nisan 2014; 20:57:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burndragon

Aracın eski sahibi ve resimleri forumda onun için biraz espirili yazdım.

Eski sahibi de bizzat geldi, ziyaretinize.

Hayırlı olsun, kazasız belasız günlerde kullanmanızı dilerim

Küçük birkaç not; arabayı sevmek bu iş için ilk adımdır. Çünkü bizim gibi insanlar arabayı severse, gerekirse binmez üstünde taşır. Fakat sevgi tek taraflı olan bir şey değildir, karşı tarafın da bir adım atması gerekir. Nitekim araç bendeyken ilk zamanlar iyi anlaşsak ta (benim e36 konusunda tecrübesiz olmamın büyük etkisiyle) ilerleyen zamanlarda bazı sıkıntılar yaşadık, e tabi karşıma çocukluk hayalim eg civic si çıkınca, biraz sevinçli biraz hüzünlü yollarımızı ayırdık. Beni sevindiren gördüğüm kadarıyla en azından iş bilmez adamların elinde çürüyüp gitmiyor araç.

• quote:

Orijinalden alıntı: rudeboy87

aracı aldıktan sonra nasıl iyileştirmeler yaptınız biraz bahseder misiniz..

Öncelikle lpg ve valf aayarı araç bağırıyordu 120 anca gidiyordu sağ olsunlar ayarı tamamen kapamışlar işin garibi ustalarda motordu beyindi derken kendim giriştim çözdüm-aynaların ışıkları yanmıyordu-korna sağlam ama direksiyonun göbeğindeki manyetikleri ayarsızdı bağlayınca direk çalıyordu-difransiyel kulağının civatalarından biri yalamaydı diğer tarafın saçını koparınca komple tamir oldu-dış ısı sensörü değişimi zaten kesmişlerdi bulmam uzun sürdü-silecek suyu motoru yeni tesisat çektim faz gelmiyordu-ön göğüs konsolu sökülmüş ama civataları takamayınca bırakılmış sallanıyordu yapana kadar iyi terletti aklıma gelenler bunlar zaten böbrekler sinyaller ıvır zıvır saymıyorum 20 günde bukadar akşamları 21.00 - 01.00 arası yaptıklarım-kasap iyiymiş yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burndragon -- 9 Nisan 2014; 1:28:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AssistForte

quote:

Küçük birkaç not; arabayı sevmek bu iş için ilk adımdır. Çünkü bizim gibi insanlar arabayı severse, gerekirse binmez üstünde taşır. Fakat sevgi tek taraflı olan bir şey değildir, karşı tarafın da bir adım atması gerekir. Nitekim araç bendeyken ilk zamanlar iyi anlaşsak ta (benim e36 konusunda tecrübesiz olmamın büyük etkisiyle) ilerleyen zamanlarda bazı sıkıntılar yaşadık, e tabi karşıma çocukluk hayalim eg civic si çıkınca, biraz sevinçli biraz hüzünlü yollarımızı ayırdık. Beni sevindiren gördüğüm kadarıyla en azından iş bilmez adamların elinde çürüyüp gitmiyor araç.

Aynen katılıyorum sanırım sizden sonra bir el değişmiş onda biraz kasaplık olmuş şimdi gayet iyi zaten yıllardır yarışlara araç hazırlıyorum. eski araç yoktur bakımsız araç vardır ilkesinden en ufak detaya kadar inerim çalışmayan olunca ifritim gelir olana kadar uğraşırım.Araca yabancı değilim elimden geçti geçmişte değişik modelleri.sizdeyken kadranda sorun varmış sanırım araç görünürde 4500 devirde kesiciye giriyor aslında yanıltıyor oda yurt dışı forumlarda da buldum km uyumsuzluğundan kaynaklı kalibre farkı var sanırım gidişi şuan çok iyi anlamadan 120 oluyor ekonomi modunda yakıt son ayarımla 31 kuruş şehir içi.Yalnız kızdığım iki konu kalorifer musluğunu iptal edip çıkarmasalardı selenoidlerini tamir ederdik. bir diğeri sürücü tarafı ileri geri koltuk kolu nasıl kırılmış komple koltuk alıp değişmek lazım parçası kayıp çünkü kimsede koltuk takımı bozmuyor terliyecez biraz yardımcı olabilecek arkadaşlar olursa sevinirim.

not: virgül tuşum bozulmuş yazılar düz oluyor

• quote:

quote:

Eg Civic si benim ilk arabamdı midnight fire renginde -yerden 13cm yüksekliğinde gti 3 body kitle inanılmaz güzel bir araçtı alır almaz 15 günde full body kit yapmıştım 29.günde araç çalındı 3 gün sonra bulduğumda 10 binlik araca 6 bin verip tekrar aynı şekilde yaptırmıştım ama doğrusu tek kaput açmadan sattığım araçtı heleki 9 bine kadar uzayan devir saatini seyretmek mükemmel bir duyguydu.O aracında her m2'sini bilirdim.eğer merakın varsa ben 1.9 motora çevirmiştim gömlekler - kubbeli piston ve siboplar max. büyüme okadar oluyor. dynoda 201 hp veriyordu.prelude 2.2-accord 2.2 en az 10 boy oluyordu.gti vs.. saymıyorum.

• Araç bendeyken direksiyon pompasında, sürücü koltuğunda, kaloriferinde, kadranda, yol bilgisayarında vs vs bir çok sorun vardı hocam

Benden sonra alan kişi arkadaşım olur, vakit buldukça araçla uğraştı fakat askerliğinin gelmesi nedeniyle başka birisine sattı. Sattığı kişi de biraz uğraşıp galeriye vermişti aracı. Benim bildiğim hikayesi bu aracın. Öncesine dair pek bir bilgim yok. Şimdiki aracım si ise memleketimde bahçede yatıyor. Hafta sonları araçla ilgileniyorum, impreza mavisine boyadık, kaportasında bazı sorunlar vardı onları onardık, vakit buldukça da işlemlere devam ediyorum. Sırada yalıtım ve iç döşeme var. Söyledim ya, sevmek gerekiyor, sevgi olmasa bildiğimiz işkence

Bu arada geçmiş olsun. Bu tür araçlar bazılarının dikkatini çok çekiyor.

• Hayırlısıı olsun güzel kasalardır her daım perfonmanslı bır araçtır sınıfında...
  • quote:

Araç bendeyken direksiyon pompasında, sürücü koltuğunda, kaloriferinde, kadranda, yol bilgisayarında vs vs bir çok sorun vardı hocam

Benden sonra alan kişi arkadaşım olur, vakit buldukça araçla uğraştı fakat askerliğinin gelmesi nedeniyle başka birisine sattı. Sattığı kişi de biraz uğraşıp galeriye vermişti aracı. Benim bildiğim hikayesi bu aracın. Öncesine dair pek bir bilgim yok. Şimdiki aracım si ise memleketimde bahçede yatıyor. Hafta sonları araçla ilgileniyorum, impreza mavisine boyadık, kaportasında bazı sorunlar vardı onları onardık, vakit buldukça da işlemlere devam ediyorum. Sırada yalıtım ve iç döşeme var. Söyledim ya, sevmek gerekiyor, sevgi olmasa bildiğimiz işkence

Bu arada geçmiş olsun. Bu tür araçlar bazılarının dikkatini çok çekiyor.

direksiyon pompasında bi sorun görmedim sürücü koltuğu mekanizma değişecek gibi kadran sadece devir kalibresinde zaten hafta sonu sökücem krom çerçeveler geldi yurt dışından yol bilgisayarında sorun yok dış ısı sensörünü kesmişler kabloları buldun e46 kasa sensörü taktım 35 tl sıfır buldum.kaloriferde sorun şu musluk çıkarılmış direk sıcak çalışıyor iç dış hava selenoidi yerinden çıkmış bi ara takacağım.klimanın kompresörden çıkan kabloyu kesmişler onun için çalışmıyor boş vakitte onada girişeceğim ben kapalı garajda akşam 8 den sonra girişiyorum arabaya arada gelenler hırsız sanıyor güvenlie haber veriyor millet alışmış servise vida çıksa servise en komik gelen sürüş modunu süpere alıp japonlamışlar ekonomide gitmiyor diye bi lpg ayarına bakmak akıllarına gelmemiş hemen eski haline getirdim sorunsuz çalışıyor.araç 1.8 8 valve olduğundan biraz ağırdan kalkıyor ama 80 sonrası uzamaya başlıyor kaldiki çok yeterli performansı artık bizden geçti 5 ten 3 lere 6bide kalkmalar el freni yanlamalar evlilik değiştiriyor hesabıarada zıplıyorum geçen bir a3 makaslaştık açıkcası şaşırdım kök gazda 2 vites inince ok gibi gidiyor zaten 2-3 km sonra bıraktı eleman biraz fazla silme yapınca kıyamadı herhalde arabasına günlük kullanımda bi sorunu yok bu arada galariye bırakıldıktan sonra 2 kere satılıp geri gelmiş araç biri şanzumanı yaptırmış dedi galerici doğrumu soru işareti ama şanzuman sorunsuz kaydırmıyor geçişler sessiz ve seri ekonomi 4 vites 3 uzun bence harika bas bırakta devirli oluyor hemen uzuyor diğer elemanda lpg de 45 kuruşu görmüş sanırım o kıstırmış lpg yi akıllım kapatınca daha az yakacak sanmış ilk aldım 45 kuruş yaktı ve max.120 zar zor gidiyordu hemen bi lpg ayarı yaptım şuan şehir içi yumuşak kullanım şuan 32 kuruşlarda gayet normal 1370kg 1.8 otomatik şehir içi!!! şimdi yapılacaklarda keyfi değişimler benim gözüme batıyor başkası olsa saçmalama kaç yaşında araba der biner geçer dıştan içten hiç problem yok sadece benim mükemmeliyetciliğimden kaynaklı.sendeyken başka ne gibi sorunlar oldu anlatabilirsen yarın öbür gün fransız kalmayalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: vaya589

Hayırlısıı olsun güzel kasalardır her daım perfonmanslı bır araçtır sınıfında...

Sağol dostum benimde sevdiğim kasalardan safkan BMW.Yeniler bana biraz yapmacık geliyor çok kibar çocuk havası var hele İastanbul'da %70 ide kiralık olup içinde kasılanları görünce tampondan gülüyorum.Tabi çoğu için yeni yenidir ama bu kasayla 0 olsa tercihim yine bu olurdu klasik spor köşeli kasa nasılsa birgün yine dönecekler bu tiplere örnek mustang ve camaro gibi 10 yıl sonra yaparlar e36 Mtec limited edition diye fiyatta 250 bin tamamdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burndragon -- 10 Nisan 2014; 0:29:24 >

• Hayırlı olsun olmasıda fakat bu aracı istediğiniz kadar iyileştirin eski,eskidir.

Benim mantalitem şu Bmw alacak isem yüksek model,almayacaksam gene fiyatına göre oldukça yüksek model farklı markaları tercih ederdim.Sırf markası Bmw diye Bmw almazdım.

Şuan 2006-2008 E90lar bile bitik haldeyken sizin aracınızı düşünemiyorum.

Hevesinizi baltalamış gibi oldum,kusura bakmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sacramental

Hayırlı olsun olmasıda fakat bu aracı istediğiniz kadar iyileştirin eski,eskidir.

Benim mantalitem şu Bmw alacak isem yüksek model,almayacaksam gene fiyatına göre oldukça yüksek model farklı markaları tercih ederdim.Sırf markası Bmw diye Bmw almazdım.

Şuan 2006-2008 E90lar bile bitik haldeyken sizin aracınızı düşünemiyorum.

Hevesinizi baltalamış gibi oldum,kusura bakmayın.

Öncelikle teşekkürler. Heves kırma olayına gelince sıkıntı yok oraları aşalı çok oldu.aldığım araçların listesi kabarık ihtiyaç yada zorunluluktan değil zevkten biniyorum araçlara 10 bin verip komle 0larımda aracı ama ben uğraşmayı seviyorum. evlenmeden önce ailemlin müstakil evinde garajımızda motor indirip bindirirdik babamla hiç bir aracımızı servise götürmezdik kendimiz hallederdik.onun için model sorun değil hoşuma gitsin yeter. Bunu almamda tamamen zevk meselesi oldu.Kimi sorun istemez 0 alır biner ben gibilerde 0 parasına 20 senelik aracı adam eder saçma gelebilir ama innanın verdiği duygu hiç bir şeyle ölçülemez .gerçek otomobil tutkunları iyi anlar dediklerimi.bugün 0 bmw ye herkes bakar ister ama tertemiz 20 yıllık bir bmw ye bakıp beğeniyor saygı gösteriyorsa. tıpkı takdir almış çocuğundan duyduğun gururu gibi gurur duyarsın.kısacası dostum marka değil otomobil bir aşk benim için!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burndragon -- 10 Nisan 2014; 1:09:05 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.