Sistemde stabil bir şekilde 160 ila 200 FPS Forza oynayabiliyorum diğer oyunları da aynı şekilde200 FPS oynayabiliyorum sabit bir biçimde örnek Valorant CS 2 vs. amavelakin Forza 4'e gelince sistem bir yere kadar belli olmuyor artık belki 1 saat belki 10 dk orası hiç belli olmuyor sistem bir anda kendini kapatıyor bana sormadan. Sıcaklıklarada baktım sıcaklıklar ekran kartı MSI Mech OC AMD RX 5700 XT Max 80 dereceyi gördü işlemci AMD Ryzen 5 5600 oda Max 60'ı gördü sıvı soğutucu var üstünde neden yaptığını bir türlü anlamadım. |
forza horizon 4 sistemi kapatıyor
-
-
power yetmiyor olabilir. 700W üstü powerınız varsa ayrı tabi
-
Windows olay görüntüleyicisindeki kırmızı ünlemli hatalara bakınız. Hata ayrıntısı fikir verebilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
birden kapanıyorsa büyük ihtimalle psu ile alakalıdır.
-
Yüksek watt çıkış sağlayabilen bir psu olsa bile eski ise sorun ondan kaynaklanıyor olabilir. Occt yükleyip power test yapın. 12v ,5v ve 3v kanallarının takibini yapın. Örneğin 12v kanalı 12ye yaklaşıyor yada 11.9v civarına düşüyor mu kontrol edin. Bahsettiğim olay yaşanıyorsa psu değişmeli. Eski model highpower element 750w güç kaynağımda sistemde aniden kapanmalar yaşıyordum. Boştayken veya yükteyken olabiliyordu. Psu yeniledim tüm dertlerim çözüldü.
-
Anakartın çipleri de çok ısınınca bunu yapabilir. Anakart sıcaklıklarına bakın. Sıvı sogutuculu işlemcinin hava akışı olmuyor. Anakart ısınıyor. Ram de aynı. Bu ikisini inceleyin. Anakartın üzerine fan ekleyince ram sıcaklıkları 20 derece düşmüştü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 13 Aralık 2024; 11:45:22 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kardeşim windows update güncellemelerini mutlaka yapmalısın oyunu silip tekrar yükleme yapabilirsin bir çok nedeni olabilir aslında birde 11858 destek numarası var istersen orayı da arayıp destek alabilirsin çözüm buluyorlar ben orayı aramıştım kısa sürede çözmüşlerdi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X