5 sezonluk kırılabilir mücadelesi tamamlayın 4/5 yaptım zaten haftaya açarım onuda. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Philipp_Plein -- 5 Şubat 2022; 15:21:24 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Forza Horizon 5 (2021) [Xbox Series X|S ANA KONU] (77. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Eleyici ve Efsanevi araç achivement larini yaparim bende, digerlerini yapabilirmiyim bilmiyorum hiç. Siz bayağı yapmışsınız
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Basit oyun basit başarımlar. Zamanla hepsi açılıyor, ben 1 ay önce 1000G yapacaktım online event lar bug’a girdiği için yalan oldu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çoğu arabanın araç uzmanlığı kısmında şans çarkı ve süper şans çarkı ödülü var internette listesini bulabilirsin
Tamamdır hocam, teşekkür ederim. Ona da bakayım. Bende birikmiş bayağı araç uzmanlığı puani var zaten. İşe yaramış olur.
Saatlerce yapılan gökyüzü ve hava durumu kayıtları ile o anı yaşamak cidden çok zevkli. Oyunda sabah gün doğumu vakti, dağa yolculuk. Gerçek hayatta yapmak için vakit lazım ama sanal ortam da fena değil en azından.
Playing Gamesyoutube
Sabah kahvemizi yaptık, kendimizi dağlara vurduk! Gün doğumunun en güzel renklerini keşfettik. Xbox Series X'te 4K çözünürlükte kalite modunda oynandı.https://www.youtube.com/watch?v=JiOeURxz4-k&feature=youtu.be -
-
forzathon haftalık mücadelede Almanya, Fransa, İtalya, Japonya, İngiltere veya ABD üretimi herhangi bir araba sahip olun ve sürün diyor, sürüyorum ama kabul etmiyor. Bunu ilerletmenin yolu nedir?
-
Hocam dün dediğiniz gibi yaptım. Araç uzmanlıklarından bayağı şans çarkı kazandım oyunda. 50 efsanevi aracı fotoğrafla Achivement'ını da yaptim. Çok teşekkür ederim sağ olun.
Önemli değil yardımım olduysa bende sevindim
Oyuna her girişimde kolu yeniden tanıtmak zorunda kalıyorum. Eskiden kolu direk görürken şimdi görmüyor neden acaba yardımcı olacak arkadaş var mı?
-
Arkadaşlar Logitech G920 kullanıyorum ama ayarlarda 900 derece yapmanın ayarı yok FH4 de vardı bunun ayarı nerededir yada var mıdır bilen var mı
-
son iki tane achivement'ım kaldı, forza arcade kısmını yaptın mı hocam
-
arkadaşlar bu driveatar olayı nedir , zorluk o yarışlarda ayarlanmadığı için çok zorlanıyorum haliyle geçemediğim içinde öyle kalıyor
-
Eskiden pontiac 15 perkse superwheel veriyordu şimdi hangi arabalar veriyor internette bulamadım eski listeler var.
Yarışlara girmeden ayarlayacaksın hocam. Oyuna girince serbest dolaşmadeyken menüyü aç. Zorluk ayarlarından drivatarların zorluğunu düşür
Bir kere yapman yeterli ayarı. Sonra hep aynı zorlukta olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krone -- 7 Şubat 2022; 14:55:22 >
Alttaki linkte liste var geçen hafta buna göre yaptım çoğunda listedeki gibi süper şans çarkı var
https://gamerant.com/forza-horizon-5-all-cars-with-super-wheelspins/amp/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgundog -- 7 Şubat 2022; 23:12:18 >
Merhabalar hocam, yeni yarışçı olarak o zorluğu ayarladım ama etkinliğin oraya gelip çarpıya bastığımda girince zorluk ayarlarında yarışı başlatmadan önce bu zorluk ayarı mecburidir değiştirelemez diyor:(
-
hocam bazı yarışların kendilerine özgü zorluk ayarları var o yüzden değiştiremiyorsunuz. yoksa önceden ayarlamasanız bile yarışa başla demeden önce ayarlar kısmına basıp zorluğu oradan da değiştirebiliyorsunuz ama dediğim gibi bazı yarışlarda değişmiyor yarışın özelliği o zorluk seviyesinde oynanması oluyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X