Şimdi Ara

Fotoğraf Baskı Önerisi ACİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde bastırmam gereken 400'e yakın fotoğraf var az önce konuyu biraz araştırdım internette bu işi yapan insanlar var ancak hem çok güvenemedim hemde fiyat biraz pahalı geldi, İstanbulda ikamet ediyorum İstanbulda her yere gidebilirim bu işi kaliteli ve uygun fiyata yapan önerebileceğiniz yerler var mı ? Teşekkürler.

• yerinizde olsam kendi yazıcımı alır evde kendim kafama göre basardım dolan kartuşlar çok ucuzlattı bu işleri.kolay gelsin.
  • dilenchi kullanıcısına yanıt
    Peki bu konuda bir öneriniz olabilir mi ? Baskı makinasi model ve fiyat konusunda ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arasharas

Peki bu konuda bir öneriniz olabilir mi ? Baskı makinasi model ve fiyat konusunda ?

Sayın Arasharas, bulunduğunuz semti bildirirseniz size en uygun adresi iletirim. Fotoğraf baskılarını inkjet den ziyade gerçek fotoğraf kağıdına ve kimyasal bazlı yaptırmanızı öneririm. Arada ciddi kalite farkı var. Homeprinter larda yüksek ve kalıcı bir kalite yakalamak mümkün değil.
    Saygılarımla

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben şuan Hasekideyim yani Fatih'te.Teşekkür ederim ilginize.
  • güngören
    esenler
    bağcılar.

hangisi sana yakın gelirse bu 3 yerden birine yönlendirebilirim. tanıdık indirimide yaptırabilirim.. yaptıramayada bilirim
    sonuç olarak fotoğrafçı değilsen basılan fotoğraf kağıdının kalitesini tam kestiremessin.
    hangi fotoğrafçıda bastırırsan işini görür..

not.. bağcılardaki birazdaha ucuz
  • mavzerturk M kullanıcısına yanıt
    Fotoğraflar profesyonel Düğün fotoğrafı profesyonel makinayla çekildiler ve ben profesyonel bir baskı olsun istiyorum, ilginize teşekkür ederim.
  • seni bağcılardaki yere yönlendirebilirim.
    ilk başta 20-30 kadar fotoğraf çıkarttırırsın.
    devamında 400 kadar fotoğraf gelecek dersin..
    zaten bende arar söylerim durumu..
    fotoğraflarınla ilgilenir.
    kağıdı kalitelidir. zaten anlarsın
    istersen adresi verebilrim.
    Tamam çok teşekkür ederim hocam, fiyatla ilgili bir bilginiz var mı acaba ?
  • var tabikide. eski çalıştığım yer nede olsa
    galiba 15x20 bastırcaksın fotoğrafları.

adet fazla olduğundan tane adedini 0.75 krş tan yapabilir.
    normalde 1lira dan basıyordu..
    yani en son fiyat böyleydi.
    ama sen salon fotoğrafçısıyım dicen tabikide

eğer daha uygun fiyat lı yer bulursan bütçen açısından oraya yönelmelisin. benim aklıma gelen yer burası.
    13x18 de olabilir.
  • oda 0.50 krş dan yapabilir. baya oldu oradan çıkalı fiyatını değiştirmediyse tabi.
  • Ben canon mg5450 yazıcı aldım. birde dolan kartuş aldım kurdum yazıcıyı çok güzel çıktı alıyorum. yalnız hp kağıtlardan uzak dur ben vatan pc den epson a4 kağıt aldım 225g 4 yıldızlı, çok iyi çıktı bu kağıt süper baskı alıyorum birde canonun kağıtları çok iyi ama canon kağıtlar pahalı biraz araştır her istediğinde bas fotografı digital ortamdaki fotoları bir tek ben görüyorum face paylaş filan diyeceksin onuda yapıyorum fakat anneme babama aile büyüklerine hemen şipşak çekip çıktısını veriyorum çok mutlu oluyorlar sırf o mutluluklarını görmek için bile alınır.
  • Model tavsiye edemiycem kusura bakmayin bende epson sx425 var foto kagidi aldim a4 olarak canim neyi nasil istiyorsa onu basiyorum memnunum cokta guzel baski aliyorum ama aldigim baskinin omrunu bilmiyorum.enson fotografcida vesikalik bastirmak istedim fahis bir fiyat cekti bende ogun bugundur fotografcilardan sogudu artik kendk baskimi kendim aliyorum.kolay gelsin.
  • HP Vivera kartuşlar ile HP kağıda basıldığında 100 yıl renk garantisi veriyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: command_4

HP Vivera kartuşlar ile HP kağıda basıldığında 100 yıl renk garantisi veriyorlar.

bunlar biraz reklam havacivası be üstadım - işyerinde üretimden fotoğraflar basmıştık yazıcıda hp kağıtları falan kullandık, şimdi neredeyse 2.3 yıl sonra renkler solmuş gitmiş. bence önemli çekimler varsa bilindik laboratuara götürün ama sunum veya kısa vadeli görüntülere yazıcıdan eyvallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dilenchi

Model tavsiye edemiycem kusura bakmayin bende epson sx425 var foto kagidi aldim a4 olarak canim neyi nasil istiyorsa onu basiyorum memnunum cokta guzel baski aliyorum ama aldigim baskinin omrunu bilmiyorum.enson fotografcida vesikalik bastirmak istedim fahis bir fiyat cekti bende ogun bugundur fotografcilardan sogudu artik kendk baskimi kendim aliyorum.kolay gelsin.

üstadım vesikalık baskıyı yazıcıdan çıkarıp pasaporta falan kullanamazsın. konsolosluk veya polisler kabul etmiyorki. düşünsenize bir nedenini, soluyor çünkü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhittin Abi

quote:

Orijinalden alıntı: command_4

HP Vivera kartuşlar ile HP kağıda basıldığında 100 yıl renk garantisi veriyorlar.

bunlar biraz reklam havacivası be üstadım - işyerinde üretimden fotoğraflar basmıştık yazıcıda hp kağıtları falan kullandık, şimdi neredeyse 2.3 yıl sonra renkler solmuş gitmiş. bence önemli çekimler varsa bilindik laboratuara götürün ama sunum veya kısa vadeli görüntülere yazıcıdan eyvallah.

Doğrudur hocam kimse 100 yıl beklemez. Orijinal mürekkep ve kağıtla bir nebze baskılar daha dayanıklı. Hem laboratuvarda bile basılsa güneş gördümü özellikle kırmızı renkler soluyor. Yazıcı evde basit amatör işler için ideal. Zaten kimse düğün albümünü yazıcıdan basmaz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.