Şimdi Ara

Fotoğraf makinesi önerileriniz max 500 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SAMSUNG EC-WB110ZBABTR 20MP 3" LCD EKRAN DIJITAL FOTOĞRAF MAKİNESİ 528 tl
    SAMSUNG WB150F 3" LCD EKRAN DIJITAL FOTOĞRAF MAKİNESİ 399 tl
    CANON POWERSHOT SX 150 IS 14.1 MP 3 " LCD EKRAN DİJİTAL FOTOĞRAF MAKİNESİ 199 tl
    CANON POWERSHOT SX 230 HS 12.1 MP 3 " LCD EKRAN DİJİTAL FOTOĞRAF MAKİNESİ 399 tl
    NIKON L310 14 MP 3,0" LCD EKRAN DIJITAL FOTOĞRAF MAKİNESİ 399 tl
    SAMSUNG EC-WB200 16.4 MP 3" LCD EKRAN DIJITAL FOTOĞRAF MAKİNESİ SİYAH 449 tl

vatan computer daki fiyatlarını yazdım sizce hangisini tercih etmem daha doğru olur yada başka bir önerileriniz varmı ?

• yardımlarınızı bekliyorum
  • mediamarkt de nikon L320 ve sony h100 modellerinin 499 tl olduğunu gördüm çok kararsızım hangisiini alim ? limit 500 tl
  • Sx150 Ama gece fotoğraflarında pek başarılı değildir. İkinci el 1000d veya 450d gibi bir makine almanız daha faydalıdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gece çekimleri benim için önemli . Önceliğim sıfır bir makine almak başka bir öneriniz varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagri01

Gece çekimleri benim için önemli . Önceliğim sıfır bir makine almak başka bir öneriniz varmı ?

Önceliğim gece çekimleri dediniz. Gece fotoğrafı aydınlatmak için mecburi iso kullancaksınız. Kompakt makineler isoda 200den sonra kumlanma yapar ve gece size iyi fotoğraflar vermez. Dslr-like'lerde aynı. Benim düşüncem yine ikinci el dslrden yana. Ama tabiki sizin düşünceniz daha önemli.

• Öncelikle ilginize teşekkürler. Fotoğraf makineleri konusunda fazla bilgi sahibi değilim alacağım makine ilk makinem olacak bu nedenle fazla donanımlı bir şey almak istemiyorum . Gece çekimi önemli dedim akşam arkadaşlarımla bir yerler gittiğimde o anı ölümsüzleştirmek için gece çekimi kötü olmayan orta halli yada biraz üstüde olabilir :) bir makine almak istiyorum . Şuan kampanyada olan şu 3 makineyi buldumhttp://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/NIKON-Coolpix-L320-16-1-MP-Kompakt-Foto%C4%9Fraf-Makinesi,103452,465684,855664.html?langId=-14 http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/SONY-DSCH100B.E32-16-1-MP-3-0-in%C3%A7-21x-Siyah-Dijital-Foto%C4%9Fraf-Makinesi,103452,465684,831279.html?langId=-14 http://www.vatanbilgisayar.com/dijital-kamera/samsung-ec-wb200fbpwtr-ec-wb200-164-mp-3-lcd-ekran-dijital-fotograf-makinesi-beyaz/productdetails.aspx?I_ID=66074 bunlardan birini alsam benim ihtiyaçlarımı karşılarmı ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • up
  • Gece çekimi önemli ise, o fiyat aralığında farkı lens diafram değeri belirler. Diafram değeri rakamsal olarak ne kadar kucukse, gece çekiminde o kadar iyi olur. O fiyat aralığında bulabiliyorsaniz diafram değeri 2.0 yada daha altı bir makine bakın.
    Başarılı bir görüntü sabitleyici ve düşük megapixel de yine gece çekimi için önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet_2 -- 23 Ekim 2013; 11:30:00 >
  • canon ixus 310 HS modelini arastir. Özellikleri güzel duruyor. Akakcede en düşük fiyat 490 civarı

• ilginize çok teşekkürler 299 tl fujifilm s2980 aldım fiyatı çok uygun geldi realden aldım
  • konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın arkadaşlar.

gece çekimleri için ccd sensörlü makinalara bakın cmos sensörlü cihazlar extra aydınlatma ister

bende makinayı aldıktan sonra öğrendim.tasarruflu ampul ışığında bile flaşsız çok net resimler çekiyor

Samsung wb 200 f yeni başlayanlar için fazla bile
  • bende cebimde tasıyabilecegim ucuz makine arıyorum.bu fiyat aralığında makinelerin hepsi aynı kalitede ceker , çok düsünme dediler. canon ve nikon bakıyordum önünde 24mm ve 2-3 aralığı yazanlar iyi olur gibi bi kanı olustu bende. tabi bu konuda hiç bilgim yok. en son samsung makineler dikkatimi cekti wb 250 - mv900f ama kafam karısık. çünkü herkesin uzlastıgı bi model daha bulamadım.
  • arkadaşım samsung'un 300 tl ye kadar alınacak en iyi makinası WB30 son bir haftada bir sürü makina değiştirdim

artık elemanlar bunuda getirirsen almayız dediler,

ama wb 30 hepsinden iyi çıktı özellik olarakta diğer sdamsung modellerinde olan tüm yazılımlar var

genelde hepsine koymuyorlar.mesela güzel yüz çekimi bundan önce kullandığım wb200 de bile yoktu ama bunda hepsi var

eğer düzgün resim çekmek istiyorsan en az 16mp ve lensi büyük makina bak

16 mp samsung 20 mp nikondan kat kat iyi resim çekiyor

ve satıcıların bunda program tuşu yok yalanına kanmayın üstte tuış yok ama menü içinde var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 5yaprak -- 18 Mayıs 2014; 22:51:29 >
  • nikon cybershot 3500 kullandım 2 gün wb30 kat kat daha iyi vbir makina hem özellik olarak hemde resim kalitesi olarak.nikondan uzak dur derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 5yaprak -- 18 Mayıs 2014; 22:53:20 >
  • söylediğin makinalar baktım wb250 nin wb 200 den tek farkı full hd video kaydı olmuş

sensör ve lens aynı .bu akina 16mp değil bu arada haberin olsun 14.2 mp bu kandırmacaya dikkat et
    fotoğraf kalitesi vasatında altında.cihazın özellikleri var evet ama wb 30 da aynı özellikleri barındırıyor

WB250 ;

Fotoğraf

* Mod (Kadran): 1) Otomatik 2) Program 3) A / S / M 4) Akıllı 5) Magic Plus 6) En İyi Yüz 7) Ayarlar 8) Wi-Fi
    * Otomatik: Portre, Gece Portresi, Gece, Arka Işık Portre, Arka Işık, Manzara, Beyaz, Makro, Makro Metin, Tripod, Aksiyon, Makro Renkli, Doğal Yeşil, Mavi Gökyüzü, Gün Batımı, Havai Fişekler, düşük ışık, spot ışığı, spot ışığı makro, spot ışığı portre
    * Akıllı: Güzel Yüz, Manzara, Hareket Dondurma, Panorama, Şelale, Siluet, Gün Batımı, Havai Fişekler, Işık İzi, Düşük Işık Çekimi, Zengin ton, Sürekli Çekim, Makro
    * Magic Plus: Sihirli Çerçevem, Bölmeli Çekim, Hareketli Fotoğraf, Fotoğraf Filtresi, Film Filtresi, Fotoğraf Düzenleyici
    * Wi-Fi: Mobil Bağlantı, Mobil Vizörü, SNS ve Cloud, E-posta, Otomatik Yedekleme, AllShare Play, Yazılım Güncelleme Bildirimi, AutoShare
    * Sürücü: Tekli, Sürekli (8 fps, 3 fps), BKT (AE)
    * Otomatik zamanlayıcı: Kapalı, 2 sn., 10 sn.

WB30;

Fotoğraf

Mod: Akıllı Otomatik, Program, Sahne, Fotoğraf Filtresi, Bölmeli Çekim, Hareketli Fotoğraf, Yakın Çekim, Sihirli Çerçeve, Canlı Panorama, Güzellik Çekimi, Gece çekimi
    Sahne: Manzara, Metin, Gün Batımı, Şafak, Arka ışık, Sahil ve Kar
    Smart Auto: Portre, Gece Portresi, Gece, Arka Işık Portre, Arka Işık, Manzara, Beyaz, Makro, Makro Metin, Tripod, Aksiyon, Makro Renkli, Doğal Yeşil, Mavi Gökyüzü, Gün Batımı Gökyüzü, Havai Fişekler, Mum Işığı, Spot Işığı, Spot Işığı (Makro), Spot Işığı (Portre)
    Sürekli: Tek, Sürekli, Hareket Yakalama, AEB
    Akıllı Filtre: Minyatür / Vinyet Efekti / Mürekkep Boya / Yağlı Boya / Karikatürleştirme / Çapraz Filtre / Çizim / Yumuşak Odak / Balık Gözü / Eski Film / Yarım Ton Nokta / Klasik / Retro / Zumlama Çekimi
    Otomatik zamanlayıcı: Kapalı, 10 sn., 2 sn., Çift (10 sn., 2 sn.)

MV900F ;

Fotoğraf

Mod : Akıllı Otomatik / Program / Sahne / Canlı Panorama / Hareketli Çekim / Düşük Işıkta Çekim / Güzellik Çekimi / HDR Plus / BölmeliÇekim / Resim İçinde Resim / Sihirli Çerçeve / Sihirli Çerçevem / 3D Fotoğraf / Wig Çekimi (Yalnızca Afrika)

25mm lens olduktan sonra heleki bu dandik lens olduktan sonra 40mp olsa yine faydası yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 5yaprak -- 19 Mayıs 2014; 15:06:15 >

• Samsung WB150F i de incelemenizi öneririm. Çanta ve hafıza kartı hediyesi olan fiyatlar var. Samsung WB150F

Ürünün özellikleri:
    Görüntü Algılayıcı
    1/2,3 " (Yakl. 7,76 mm) CCD
    Yakl. 14,2 Megapiksel
    Yakl. 16,4 Megapiksel
    Görüntü Sabitleme
    Optik Görüntü Sabitleme
    Odaklama
    TTL Otomatik Odaklama (Merkez AF, Çoklu AF, İzleme AF, Yüz Algılama AF, Yüz Tanıma AF, Seçim AF) Manuel Odaklama
    Normal: 80 cm ~ Sonsuz (Geniş), 350 cm ~ Sonsuz (Tele)
    Makro: 5 cm ~ 80 cm (Geniş), 180 cm ~ 350 cm (Tele)
    Otomatik Makro: 5 cm ~ Sonsuz (Geniş), 180 cm ~ Sonsuz (Tele)
    Manuel: 5 cm ~ Sonsuz (Geniş), 180 cm ~ Sonsuz (Tele)
    Poz
    Program AE, Diyafram Öncelikli AE, Deklanşör Öncelikli AE veya Manuel Pozlama
    Çoklu, Nokta, Merkez ağırlıklı, Yüz Tanıma AE
    ± 2 EV (1/3 EV adım)
    Otomatik, 80, 100, 200, 400, 800, 1 600, 3 200

• wb 150f wb 200'ün dokunmatik versiyonudur başka hiçbir farkı yok
    söylendiği gibi 16 mp değil 14 hatta hesapladım 13.9 mp
    kesinlikle uzak durun tabi amacınız resim çekmekse
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.