Cümleten merhaba, Drone alarak havadan fotoğraf ve video olayına sardım. Fakat şimdi normal fotoğrafçılıkla ilgili şeyleri öğrenmek isityorum şuan Premiere Pro - After Effects ve Photoshop öğrenmeye başladım, aynı zamanda fotoğrafçılık eğitimi de almak istiyorum. İnternette videolarını izleyerek temel bir çok şeyi öğrenebileceğim önereceğiniz birisi var mıdır acaba ? Drone ile çektiğim bir kaç fotoğrafı paylaşayım bu arada :)
Dipnot: Fotoğraflarda en ufak oynama yoktur zaten fazlasıyla belli :) takip etmek isteyenler instagram.com/caglarcikiliap sayfasından paylaşımlarımı takip edebilir hertürlü eleştiriye, öneriye açığım.
Malesef İngilizce yok. Bikaç video buldum izliyorum bakalım öyle :)
Merhaba,
Youtube dan fotoğrafçılığın hangi dalı ile ilgili video ararsan rahatlıkla bulabilirsin. Bu videoları takip ederek kendini rahatlıkla geliştirebilirsin. Ayrıca bulunduğun şehirde fotoğrafçılık dernekleri ve kulüpleri var ise katılmanı tavsiye ederim. Böylelikle fotoğraf alanında sosyal çevrede edinmiş olursun. Profesyonel çalışmalar içinde internette bizim web sitemize benzer bir çok kaynak bulabilirsin.