Şimdi Ara

FOTOĞRAFLER İLE RENAULT FLUENCE & MEGANE SPORT TOURER (Benim objektifimden) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
1
Favori
26.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: individual

sanırım buradaki ve cliodaki navigasyon biraz çakma
    windows tabanlı çalışıp haritayı sd karttan yüklüyorsunuz.
    yani piyasadan alınan herhangi harici bir navigasyon cihazını adamlar orta konsola koymuşlar

maliyeti düşürmek için biraz kısmışlar

bu ürünlerde ekrandan araç bilgileri de gözüküyor mu?
    yol bilgisayarı ya da müzik bilgileri vs..

Yol bilgisayarı bilgilerini deneyemedim ama radyo bilgileri gözüküyor.
  • Önü oturaklı değil şaşkın ördek bakışlı olmuş. Eski kasa daha AĞIR duruyordu.
  • Megane Sport Tourer full 105 dizel ine 52.000 küsür fiyat aldık izmirde

sedan beni tatmin etmedi .. ama HB ve SW gerçekten sağlam . bir arkadaşımada haziranda HB aldık gerçekten hoş araç (sürüş zevki dısında)
  • Önden biraz Fiat Bravo gibimi olmuş ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tenekekutu

Önü oturaklı değil şaşkın ördek bakışlı olmuş. Eski kasa daha AĞIR duruyordu.

keşke hb kasanın ön kısmı fluencele aynı olsaydı cok daha güzel olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: connectgücü

Megane Sport Tourer full 105 dizel ine 52.000 küsür fiyat aldık izmirde

maşallah.

tasarruf yapmak için 105 beygirlik, dizel, düz şanzuman, c segment bir araca 52 bin lira verecek adamın da açıklamasını merakla bekleyeceğim.
  • Megane I de bile bagaj amortisörü varken Fluence te nasıl olmaz anlamıyorum.
    Genel olarak ise 10 üzerinden en fazla 6 yı hakeder.
  • Megane Sport Tourer güzel olmuş ama şöyle güzel otomatik viteste getirdimi oh tadından yenmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: byavcı

Megane Sport Tourer güzel olmuş ama şöyle güzel otomatik viteste getirdimi oh tadından yenmez

otm vites (bva) sadece benzinli versiyonlarda var şu an
  • Otomatik şanzımanlı modeli neden 10 hp düşerek 100hp olmuş acaba?
  • Ben Yeni Megane'daki malzeme kalitesini hiç beğenmedim.
  • Arabanın el freni de yamuk duruyor özellikle çekiliyken. Yani yamuk çizgiler mevcut arabanın içinde. Vites kolu desen manuali eh işte ama otomatik vites yani yorumsuzum. 55 bin lira vereceksin ve o şekilde vites kolu olacak. Yahu yap şunu biraz daha küçük, şık ve sportif de göze hitap etsin. Otomatik klima düğmeleri ise biraz küçük ve kulanırken eğilmek gerekli veya ezberleyeceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkcad34 -- 30 Ekim 2009; 19:52:08 >
  • Birde sorum olacak Megane HB için otomatik şanzuman nezaman gelecek bilginiz varmı? Turbo motorlar için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PulpFictioN

Birde sorum olacak Megane HB için otomatik şanzuman nezaman gelecek bilginiz varmı? Turbo motorlar için.

megane rsnin ardından tce motor ve otm şanzımanıda sunarlar
    tahminlerime göre yeni kasa sedan araçlar focus astra gibi motorlarda turbo versiyonlar sunulursa fluenceyede tce yi motoru entegre ederler
  • quote:

Birde sorum olacak Megane HB için otomatik şanzuman nezaman gelecek bilginiz varmı? Turbo motorlar için.

Maalesef sormadım onu. Zaten hiç bir şey sormadım. Sadece inceledim. Bir tek şu orta konsolda ki ızgaraların açma kapamasını sağlayan aparat niye yok dedim onuda bilmediğini söyledi sorduğum kişi.
    Ancak bu arabanın önü kesinlikle Megane HB veya Sport Tourer gibi olmalıydı. Renault işte, akıl sır erdirmek mümkün değil bazen. Sen kalk ismi Fluence yap. Megane olarak devam etseydi 11 yıllık bir isim. Renault işte. Akıllarınca HB ve stationu ayırdılar sedandan. Bari ismi kolay yazılır ve telafuz edilir yapsaydın ya mübarek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkcad34 -- 30 Ekim 2009; 20:00:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkcad34

quote:

Maalesef sormadım onu. Zaten hiç bir şey sormadım. Sadece inceledim. Bir tek şu orta konsolda ki ızgaraların açma kapamasını sağlayan aparat niye yok dedim onuda bilmediğini söyledi sorduğum kişi.
    Ancak bu arabanın önü kesinlikle Megane HB veya Sport Tourer gibi olmalıydı. Renault işte, akıl sır erdirmek mümkün değil bazen. Sen kalk ismi Fluence yap. Megane olarak devam etseydi 11 yıllık bir isim. Renault işte. Akıllarınca HB ve stationu ayırdılar sedandan. Bari ismi kolay yazılır ve telafuz edilir yapsaydın ya mübarek.

araç bariz olarak kalite oloarak megane lardan düşük bunu gözle bile görmek mümkün.. bence isim değiştirmelerinde yatan sebep bu. çünkü bu aracın kalitesiz olduğunu gören(ortalama 45 binli bir araca göre) kişi nispeten daha kaliteli işçiliği iyi olan megane da temkinli yaklaşır diğer markalara kaçar... bence isim konusunda reno haklı.. sonuçta yaptıkları aracı onlardan iyi kimse bilemez

saygılar

• Fotolar için teşekkürler Burak Abi.

fuardada baktım biraz inceledim ama çok hoşuma gitmedi araç
  • quote:

Orijinalden alıntı: full_speed_89

Fotolar için teşekkürler Burak Abi.

fuardada baktım biraz inceledim ama çok hoşuma gitmedi araç

inşalla fiyasko olmaz renault için bu araç
  • elinize sağlık

anladığım kadarrıyla henüz inceleme fırsatım olmadı ama fluence sadece dış tasarım olarak değil bazı detaylarıylada daha düşük kalitede üretilmiş gibi...
    3. dünya ülkesi araçlarına benzemiş diyorduk bazı detaylarda bunu kanıtlıyor heralde (ızgaranın kapanmaması gibi) bunlar görünen kısımlar umarım görünmeyen kısımlarda daha çok fark yoktur ithal olanlarla...

kesinlikle katılıyorum sw çok çok daha güzel... en güzeli hatta

navigasyon ekranı düşman başına o ne yaaa

• Grand Scenic Dci Privilege full paket 53 bin TL iken Megane ve Fluence ailesinin geri kalan fertlerinin hiç şansı yok, Megane serisi içinde fiyatını hak eden tek otomobil bence.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.