Bu SS'i az önce çektim, çektiğim zaman ses cızırdamaya ve FPS droplar girmeye başladı ve bilgisayarın donmaması için "ALT+F4" yaparak çıktım. FPS 130 gösterirken 50-80 arasına düşmeye başladı. Hatta R6 Siege gibi oyunda 100-120 FPS alırken FPS 20'lere düşüyor. Siz böyle bir sorunla karşılaşsanız ilk ne yapardınız? Lütfen yazın. Yaptıklarım;
-BIOS güncellemesi yaptım -Driver güncellemesi yaptım -HD Tune testi yaptım (Sorunsuz) -RAM'i 2933MHz'ye çektim -Farklı priz ile bilgisayarı denedim -Farklı güç kaynağı kablosu ile bilgisayarı denedim -Anakart kablolarını söküp yeniden bağlantılarını yaptım -Kasanın detaylı temizliğini yaptım
Not: Bu sorun %95 oyunlarda meydana gelirken çok nadiren internette gezinirkende bir anda bilgisayarım donuyor. Ayrıca işlemci sıcaklığı maksimum 75 derece olurken ekran kartı sıcaklığı ise maksimum 65 derece oluyor.
-1050 Ti ekran kartı (ASUS Cerberus) -1500X işlemci -8 GB 3000Mhz RAM (G.Skill) -B350M anakart (MSI) -1 TB sabit disk (Seagate) -600W güç kaynağı (DARK)
hdtune testi fast yapmadınız değil mi yanlış driver kurulu değildir umarım doğru driver olmasına özen gösterin son windows 10 1903 updateide sıkıntı çıkarıyo olabilir
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: MaiqTheLiar
hdtune testi fast yapmadınız değil mi yanlış driver kurulu değildir umarım doğru driver olmasına özen gösterin son windows 10 1903 updateide sıkıntı çıkarıyo olabilir