Şimdi Ara

FPS LERİM ÇOK MU DÜŞÜKK???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sistemim 1gb ram pentium4 3,06 işlemci ve palit 8600gts ekran kartım war.
    Kullandığım Driver 163.75

Bütün çözünürlükler 1024*768

Test Driver Unlimited: max detail, hdr açık, 4x aa da 28 - 34 fps arası

Need For Speed Pro Street: herşey high sadece world detail off 19 - 30 fps arası

Ghost Recon A.V: herşey full 35 -49 fps arası

infernal: herşey full 16x aa 40 - 50 fps arası

Rainbow six vegas: herşey fullll oğlu full 19 - 30 fps arası

Nba 08: herşey fulll 35 - 60 fps arası

Bugün amd 3200 1,5 gb ram ve 7600gs ekran kartı olan bir bilgisayarda ghost recon ve nba oynadım fps değerleri aynı bende dedim ekran kartındamı bi problem war yardımcı olursanız sevinirim

• yhaaa yardımcı olcak yokmu prosteet de millet 8600gt lerle herşey full 40 fps alıo biz world detail i kapatıoz 30 u göremioz gts le
  • quote:

Orjinalden alıntı: mc_memo

yhaaa yardımcı olcak yokmu prosteet de millet 8600gt lerle herşey full 40 fps alıo biz world detail i kapatıoz 30 u göremioz gts le

kardes fps işilemcıne gore ler gayet ıyı bence

ıslemcıden dolayı senınkıler bıraz dusuk mıllet o dedıgın fps lerı c2d lerle alıyorlar e ıslemcınınde oyunlardakı performansı kucumsenemeyecek kadar fazla
  • o işlemcine göre o testler gayet iyi bence sorun yok..
  • quote:

hdr + aa ??

bildiğim kadarı ile hdr+aa aynı anda açılmıyor nvidia kartlarda
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kumandan

quote:

hdr + aa ??

bildiğim kadarı ile hdr+aa aynı anda açılmıyor nvidia kartlarda

o 7 serisindeydi sen direk ultra kullandıgın için hatırlamaman normal
  • evet cok dusuk benim 8500 sonic oc degerlerini hatirladim birden bu nasil gts?

ne oldu simdi 2 iyi 1 kotu? sen oyun mu oynuyon o kartla fps mi olcuyon?o islemci ile normal tabi.. ama dusuk.nihohaha(nuri alco tarzi) lahavle.gif
  • işlemcin darboğaz yapıyor malesef çift çekirdek gerek o sisteme
  • quote:

Orjinalden alıntı: şoray uzun yolda

o 7 serisindeydi sen direk ultra kullandıgın için hatırlamaman normal

daha önceki kartım 7900 GS idi ama hdr+aa açmam gereken hiçbir oyunum olmadığı için tam bilmiyorum, halâda elimde öyle bir oyun yok zaten.
  • tıpatıp aynı ssistemi kulanıyoruzişlemciyi 3.6 ya cekmen bayagı iyi olur. AMA COK DİKKAT ET YAKMA İŞLEMCİYİ SORA YAZIK OLUR BAK HATTA İSTERSEN HİÇ DENEME

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 29 Kasım 2007; 21:33:14 >
  • pro streti senın için test ettim 1280*1024 herşey en yüksekte bütün ayarlar en yüksekte aa- af- world v.s... hepsi en yüksege cektim new cariyer dedim ve oyun başlarken en arkada idim 18-19 fps aldım yanı tam oyunun başında en arkada iken arabaları gectikten sora fps 20-25 oldu bence sen 512 bi ram al hatta bulabilirsen 256 ama ddr2 oılsun cünki 1 gb ram tam sınır.VE COK eminimki ram takarsansa senın 5 fps daha fazla olmalı gts farkı yanı cünki ben şu an oc siz kulanıyorum ekran kartımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 29 Kasım 2007; 21:44:31 >
  • 30-35 Altına düşmedikçe yavaşlama hissetmezsin.
  • ekran kartını imzadaki oc ye cektım oyun başlarken en arkadayken 20 fps nin altına düşmedi demekki oc yapmak en kasan yerlerde 2 fps farkediyor buda cok önemli.. kasmayan yerlede daha cok fark eder yanıu araba tekken yada herkesi gecmişken...bi not daha oyundan zevk almak istiyorsak en aşşagı 50 fps de oynamalıkı oyunun en kasan yerlerinde fps 30 larda kalsın. ben şahsen 60-35 fps den aşşagı oynamam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 29 Kasım 2007; 21:54:28 >
  • ok kardeşim sağol bnmde prosteet nerdeyse sölediğin değerlerde oluo herşeyi high a çekince 1 gb ram siparişi werdim bile bayramdada inşallah işlemciyi değiştircem ama board ile uyumsuz c2d bunu bi şekilde uyumlu hale getirmemin bi yolu warmı yoksam board uda mı deiştiriiiim??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.