Şimdi Ara

Fps oyunlarda mause, klavye donma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • çoğunlukla counter strike oynuyorum, csde karşıma min 3 adam çıkınca mause klavye temassızlık var gibi gidip geliyor fps 40-50 civarında. karşımda adam yokken durum normal fps 99 100

çoğu forumda araştırdım her cevap atan format attır formatla düzelir, onuda denedim yok aynı devam ediyor sorun

not: cfg kullanmıyorum pcyi yorucak programlar yok, oyundayken indirme yapmıyorum, zaten arka planda bi steam oluyor

yardıma ihtiyacım var. bu sorun openglde oluyor, d3d de ise daha beter daha karşıma adam çıkmadan fps 30 40, softwarede ise böyle bi sorun yok ama öylede oyun mario gibi oluyor :(

• ekran kartı driver en güncel sürüm yükle yada direk driver geniusu kur herşeyi güncelle sonra tekrar dene bakalım
  • ekran kartındandır muhtemelen sorun.
    bir ihtimalde hdd den.
    ama sadece adam görünce oluyorsa hdd ihtimali çok düşük.
    şimdi çıkığ hdd den olurmu kardeşim diyenlerde olucaktır
  • farklı oyunlardada aynı problemin olmadığını dene. birde sistemini buraya yazar mısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bir Rind

farklı oyunlardada aynı problemin olmadığını dene. birde sistemini buraya yazar mısın

ekran kartinda olabilir hdd dede anakartta da olma ihtimali var ama büyuk ihtimalle ekran kartindadir mavi ekran geliyormu . sogutman iyimi vb sistemini yazarmisin buraya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackal_emh

ekran kartı driver en güncel sürüm yükle yada direk driver geniusu kur herşeyi güncelle sonra tekrar dene bakalım

şu an pc formatlandı eğer güncellersem nvidia kontrol panelini açamıyorum. (format yemeden önce güncellemiştim işe yaramamıştı)

quote:

Orijinalden alıntı: Sonyali

ekran kartındandır muhtemelen sorun.
    bir ihtimalde hdd den.

normal haraket ederken kasma donma gibi sorun yok, karşıma 3 4 adam çıktıgında oluyor bu sorun

quote:

farklı oyunlardada aynı problemin olmadığını dene. birde sistemini buraya yazar mısın

pc yeni format yediği için farklı oyunda deneme fırsatım olmadı ama format yemeden önce metin2de donmalar oluyordu samp de ise ara sırada oluyordu

quote:

Orijinalden alıntı: TheZartZurt61

quote:

ekran kartinda olabilir hdd dede anakartta da olma ihtimali var ama büyuk ihtimalle ekran kartindadir mavi ekran geliyormu . sogutman iyimi vb sistemini yazarmisin buraya

mavi ekran gelmiyor, pc yatay kasa oldugu için ne kadar soğur bilemicem.
    pc özelliklerim: pentium 4, 3.40 ghz, 1gb ram, 512 nvidia ge force 7200se ekran kartı.

yeni bi gelişme olarak: kontrol panelinden bazı ayarlar yaptım 3 4 adam karşımda oldugunda fps40 50 yekadar düşerken artık 80 90 arası adam yokken ise 99 100 fakat sorun hala devam ediyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ccozancc

quote:

Orijinalden alıntı: jackal_emh

ekran kartı driver en güncel sürüm yükle yada direk driver geniusu kur herşeyi güncelle sonra tekrar dene bakalım

şu an pc formatlandı eğer güncellersem nvidia kontrol panelini açamıyorum. (format yemeden önce güncellemiştim işe yaramamıştı)

quote:

Orijinalden alıntı: Sonyali

ekran kartındandır muhtemelen sorun.
    bir ihtimalde hdd den.

normal haraket ederken kasma donma gibi sorun yok, karşıma 3 4 adam çıktıgında oluyor bu sorun

quote:

pc yeni format yediği için farklı oyunda deneme fırsatım olmadı ama format yemeden önce metin2de donmalar oluyordu samp de ise ara sırada oluyordu

quote:

Orijinalden alıntı: TheZartZurt61

quote:

mavi ekran gelmiyor, pc yatay kasa oldugu için ne kadar soğur bilemicem.
    pc özelliklerim: pentium 4, 3.40 ghz, 1gb ram, 512 nvidia ge force 7200se ekran kartı.

yeni bi gelişme olarak: kontrol panelinden bazı ayarlar yaptım 3 4 adam karşımda oldugunda fps40 50 yekadar düşerken artık 80 90 arası adam yokken ise 99 100 fakat sorun hala devam ediyor

ekran kartın düşük diğer değerler yeterli .
    oyunu yeniden yükle diyecem ama :D
    başka çözüm yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung Klavye Kasma Sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Oyunlarda fps kitlenme sorunu
    2 yıl önce açıldı
    fps sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Orijinalden alıntı: TheZartZurt61

ekran kartın düşük diğer değerler yeterli .
    oyunu yeniden yükle diyecem ama :D
    başka çözüm yok

oyunu steam dan oynuyorum kaç kere sildim yükledim ama hala aynı
  • sorunu hala çözemedim yardım edicek yok mu :(
  • 100 fps alırken birden 40-50'ye düşmesi micro shuttering oluyor herşey kilitlenir. Ekran kartı driverını güncelleyip deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zerogamer

100 fps alırken birden 40-50'ye düşmesi micro shuttering oluyor herşey kilitlenir. Ekran kartı driverını güncelleyip deneyin.

tam olarak her şey kitlenmiyor mause klavyede temassızlık var gibi oluyor, ses te sorun yok, ekranda ise donma oluyor gibi ama mauseyi oynatırken oldugu için sanıyorum.
  • hala çözüm bulamadım yardıma ihtiyacım var.
  • +++++
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.