Şimdi Ara

Fps oyunlarına uygun kart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İşlemci Modeli : Core™2 Quad
    İşlemci Numarası : Q8400
    Bellek : 4 GB
    Disk Kapasitesi : 500 GB
    Ekran Kartı : 2 GB ATI HD4650 Ekran Kartı (1 GB Ayrılmış Bellek)
    İşlemci Hızı : 2,66 GHz
    İşletim Sistemi : Windows 7 Home Premium
    Bellek Türleri : DDR3
    Bellek Hızı : 1333 MHz
    Optik Medya Türü : DVD±RW DL
    Chipset : Intel G41
    Sabit Disk Arabirimi : SATA
    Ön Bellek (L2 Cache) : 4 MB
    Kart Okuyucu : 20 in 1
    Disk Dönüş Hızı : 7200 rpm
    Veri yolu Hızı : 1333 MHz

uygun bir fiyata 2. el bu kasayı aldım arkadaslar fps oyunları oynuyorum cod2 de sabit 333 fps alıyorum bu kartla ama değiştirmek istiyorum bir kaç tane fiyat olarak uygun kart buldum ama aralarında ki farkı pek anlamıyorum HD 4850 icooler 1 gb 256 bit ekran kartı Zotac 1GB GTS 250 256 bit biraz zorlarsamda bütçeyi SAPPHIRE HD4890 VAPOR-X 1GB 256BIT bu kartı alabilirm. ama biraz pahalı diğer 2 kart fiyat olarak yakınlar benim 4650 128 bit ekran kartım ve bu 2 kartı karşılaştırırsak baya ezici fark var mı yoksa fazla var yok mu. yani bu 2 karttan birini almaya değer mi yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler

• ezici fark var..
    bu kartlar arasındada ezici fark var.
    ama bu kartlardan birini almak istiyorsan güçlü bir güç kaynağın olsun..
    güç kaynağın dandik veya yetersiz ise kart ile birlikte bir de psu alman gerek..

bence HD 4850 icooler 1 gb bu kartı al..yanına da güç kaynağı (psu) al..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ooppss -- 27 Temmuz 2010; 1:20:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ooppss

ezici fark var..
    bu kartlar arasındada ezici fark var.
    ama bu kartlardan birini almak istiyorsan güçlü bir güç kaynağın olsun..
    güç kaynağın dandik veya yetersiz ise kart ile birlikte bir de psu alman gerek..

bence HD 4850 icooler 1 gb bu kartı al..yanına da güç kaynağı (psu) al..
    max bütçen ve güç kaynağın ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: fero01

max bütçen ve güç kaynağın ne

Alıntıları Göster
    5770 + overclock oc ile nerdeyse 4890 yetişiyor ayrıca az güç tüketir ve serin
    az yer kaplar
  • quote:

Orijinalden alıntı: carnage91

5770 + overclock oc ile nerdeyse 4890 yetişiyor ayrıca az güç tüketir ve serin
    az yer kaplar

Alıntıları Göster
    300 tl kadar bütçem var güç. kaynagmı bilmiyorm güç kaynagımı nasıl öğrenebilirm ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: anqi

300 tl kadar bütçem var güç. kaynagmı bilmiyorm güç kaynagımı nasıl öğrenebilirm ?

Alıntıları Göster
    kasayı açıp üzerinde yazan etikete bakacaksınız başka bi öğrenme yolu yok

300 liraya kadar 5770 iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Temren

kasayı açıp üzerinde yazan etikete bakacaksınız başka bi öğrenme yolu yok

300 liraya kadar 5770 iyi olur.

Alıntıları Göster
    ya kasayı açacamda etiket var açarsanız garanti dışı kalır diye yazıyor ondan korkuyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ekran kartı alınca mecburen açmak zorundasın zaten...

Power'ı bilirsek biraz daha alt model bir kart ile psu tavsiye ederiz duruma göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkiin

Ekran kartı alınca mecburen açmak zorundasın zaten...

Power'ı bilirsek biraz daha alt model bir kart ile psu tavsiye ederiz duruma göre.
    GA 230 V yazıyor bu galiba
  • quote:

GA 230 V yazıyor bu galiba

Alıntıları Göster
    Pff insanlar neden markalı bilgisayar alırlar hiç anlamam. içindeki parçaların ayrı ayrı garantisi var o etiket yırtıldı diye garanti dışı bırakmaya hakları yok o tamamen kandırmaca.

ayrıca psu'da volt değerine değil watt değerine bakacaksınız. orada hatta 3.3V, 5V 12V diye bir tablo olması lazım o tablonun fotusunu çekip gönderin en iyisi
  • quote:

Pff insanlar neden markalı bilgisayar alırlar hiç anlamam. içindeki parçaların ayrı ayrı garantisi var o etiket yırtıldı diye garanti dışı bırakmaya hakları yok o tamamen kandırmaca.

ayrıca psu'da volt değerine değil watt değerine bakacaksınız. orada hatta 3.3V, 5V 12V diye bir tablo olması lazım o tablonun fotusunu çekip gönderin en iyisi

Alıntıları Göster
    tamam bakarım ama 600 tl ye aldım bunu gayet makul kim toplar o fiyata bu bilgisayarı
  • quote:

tamam bakarım ama 600 tl ye aldım bunu gayet makul kim toplar o fiyata bu bilgisayarı

Alıntıları Göster
    maximum power 300w diyor
  • quote:

maximum power 300w diyor

Alıntıları Göster
    300W ile kullanabileceğiniz çok az ekran kartı var, ilk mesajda belirttiğiniz ekran kartlarını çalıştırabilmek için en az 400-450 wattlık kaliteli bi psu edinmeniz gerek

• quote:

Orijinalden alıntı: damn2u

Alttaki ikisini al

http://www.netsiparis.com/detay/12821020080/VGP-ASUS-EAH5750-FORMULA-DI-512MB-DDR5-128BIT

http://www.netsiparis.com/detay/14231024006/FSP-POWER-SUPPLY-400W-12CM-FAN

Alıntıları Göster
    400w lık bi everest var eski pc de onu taksam 4850icooler la uyumlu olur mu

• quote:

Hayır gene olmaz, bu psu'lar 400W olarak isimlendiriliyor ama önemli olan 12V üzerinden verdiği amper miktarı. bu tarz ucuz ve eski psu'larda 400W 500W oluyor ama işinizi görmez. yük geldiğinde bilgisayar devamlı resetlenir, takılır, donar vs...
  • quote:

quote:

Hayır gene olmaz, bu psu'lar 400W olarak isimlendiriliyor ama önemli olan 12V üzerinden verdiği amper miktarı. bu tarz ucuz ve eski psu'larda 400W 500W oluyor ama işinizi görmez. yük geldiğinde bilgisayar devamlı resetlenir, takılır, donar vs...

konuyla ilgilendiğin için teşekkürler tavsiyelerini dikkate alacağm
  • quote:

quote:

quote:

konuyla ilgilendiğin için teşekkürler tavsiyelerini dikkate alacağm

Alıntıları Göster
    önerebilleceğin makul bir psu var mı ?

• quote:

fiyat olarak beklediğinizden fazla gelebilir, ama sonuçta bu aleti tek sefer alıp 4-5 sene belki daha fazla kullanacaksınız o yüzden ilerde limitlememesi için seviyeyi biraz yukarda tutmak iyi olur.

Verimlilik olarak %85
    12V üzerinden 380W kadar güç veriyor ki bence toplamda 400W'luk bir psu için gayet iyi, Fermi'nin üst seviye ekran kartları ve çift gpu'lu ati ekran kartları haricinde bütün kartlarını çalıştırır

http://www.hepsiburada.com/Liste/xigmatek-nrp-vc403-400w-atx-12v-v22-120mm-fan-powersupply/ProductDetails.aspx?productId=bd847472&categoryId=1012

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Temren -- 29 Temmuz 2010; 21:01:31 >

• quote:

Alıntıları Göster
    Xilence 400W fiyat pahalı gelebilir (çakma 500W power'ların 30TL olduğunu düşününce) ama kaliteli olması için biraz para dökmek gerekiyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.