Şimdi Ara

Fps problemlerim alakalı bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

rx 480 8gb msi armor kullanıyorum yaşadığım bir problem hakkında soru sormak istiyorum bilenler vardır mutlaka,

çoğu oyun sinematize edilmiş durumda günümüzde, witcher 2: assasing of the king mesela oyundan hem bir oyun hem doygun hikayesiyle bir film gibi, oyun içinde, normal oynayıştan tam sinematiğe geçişte yani diyalog olan bir bölüme geçildiğindeki fps drop 0.5 saniye donmaya yol açıyo ve sinir ediyo, diyalogtan tekrar gameplaya dönüşte yine aynısı, akışkan bir oyun zevki olmuyo, tamam bu oyunun büyük optimizasyon sorunları olduğunu okudum ama mafia 2'de oldu serious sam'lerde de oluyo, life is strange gibi bi oyunda bile oldu. Şimdi oyunların çoğu bu diyalog bölümlerinin 30 fps'te oynatılmasına ayarlanmış deneyimlediklerim öyleydi. Ancak 200 fps'ten 30'a düştüğünde neden drop oluyo, sonuçta 5 fps'e düşmüyo.

• Oyunlar hdd'ye mi yüklü? Öyleyse hdtune ile benchmark ve error scan testi yapabilir sonuçları buraya atabilirsiniz.

Ayrıca bilgisayarda ne kadar ram mevcut?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nacker

Oyunlar hdd'ye mi yüklü? Öyleyse hdtune ile benchmark ve error scan testi yapabilir sonuçları buraya atabilirsiniz.

Ayrıca bilgisayarda ne kadar ram mevcut?

hdd hiç yok pc'de , 240gb ssd var , ram 8gb
  • En buyuk derdiniz bu olsun hocam. Oyunun 100 de biri cut seenlerde geciyor. Onun da basinda ve sonunda olan droplar bu kadar rahatsiz etmemeli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hareket01 H kullanıcısına yanıt
    O zaman büyük ihtimalle oyunların kendisinden kaynaklanıyor. Yapacak bir şey yok.
  • Ekran kartıyla ilgisi yok .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaganiskowf42

En buyuk derdiniz bu olsun hocam. Oyunun 100 de biri cut seenlerde geciyor. Onun da basinda ve sonunda olan droplar bu kadar rahatsiz etmemeli.

Tam tersi hocam, single player rpglerde trend midir nedir oyuncuya hiç başarmış hissini tattırmıyo ki, bakın mesela story rich open world rpgleri severim, steamden alırken de very positive'den altını almam sonra da bu oyunları nasıl sevdiklerini anlamam, son oyunlarım hep böyle, oyunlarda göreve başlangıçta diyalog olur hani görevin yapısını yapacaklarını çok güzel anlatır, sanırsın ki efsane işler yaptıracak sana, görev başlar, o diyaloğun kat kat azı kadar bir sürede bir şeyler yapmanı ister ki burda da tatsız olan nokta bir yapacağın işler bellidir yani gideceğin yol o görev hep öyle olacaktırdan bahsediyorum, kararlarının oyunu değiştirdiği oyunlar yavaş yavaş peydah oluyo onlar ayrı, ama ortak olan şu ki görev biter, bu sefer de görev sonu seni az önce yaptıkların için uzun bir süre tebrik eder. Haliyle diyaloglar bu kadar çok ve bu kadar uzun olunca yakındığım nokta biraz önem kazanıyor.

Diyalog, diyalog, diyalog...

Başlarda hikayeleri dinliyordum ama çok sağlam olsa bile artık sıkıldım yani, cidden bir şeyler yaptığımı hissetmek istiyorum. Her yeri kırayım geçireyim de demiyorum anladınız işte.

Sanırım farklı kategoriler denemem lazım artık.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.