cok anlamsız bir sorunla karsıya karsıyayım cozemiyorum, su yeni cıkan Ninja Blade ve Rouge Warrior oyunlarında makınam her yerde takılıyo, gerek oyunun menu ekranında arkada dumanlar varken yada assada hareket eden bi cizgi, backround dayken sonra oyun demosunda, sonra oyunun içinde gerek hareket ediyorken gerekse oldugun yerde duruyorken bile mesela adamın montu ruzgardan dalgalnıyorken her 3ncu saniyede bir sn duruyo takılıyo devam ediyo.. sistemimle alakası yok cok iyi sistemim var aşağıda belirttim, ayrıca call of duty crysis, farcry2 gibi oyunları max cozunulurluk ve detaylarda en 30FPS ile oynuyorum
fakat bu iki oyunda bu sorun oluyo işin kotu yanı benim ekran kartıma ve assa yukarı sistemin aynısına sahip 2 arkadasımda bu sorun olmuyo aynı oyunları onlarada kurdum direk.
cok daha zorlayıcı oyunlarda hiç sorun yasamazken bu iki oyunda sorunu cozemedim yaptıgım işlemler aşağıdaki gibi
Oyun-install/uninstall işletim sistemi update Vista dan 32bit Win7 ye ekran kartı driver son surum 192.65 kuruldu Nvidia Pyhsx son surum kuruldu Directx ler update edildi. Anakartın yeni INF dosyaları cekildi. FPS testleri 3d Max la yapıldı ekran kartımdan cıkan (Zotac)
anlayacagınız herşeyi yaptım ama olmadı. bu takılma sorunu ekran kartı yetmezliğinden değil bunu cok iyi biliyorum sanki CPU fanı calısmıyo gibi yada power yetmiyor gibi ama imkansız...kasanın içini acıp herşeyi temizledim tekrar taktım bi sürü fan var onları kontrol ettim sorun yok sistemim;
physx bilgisayarında kurulumu eğer kurulu değilse kur googlede aratarak indirebilirsin
Hangi çözünürlükte oynuyorsun oyunları ? Arkadaşlarında senin gibi 24" monitör ve aynı çöznürlükte mi oynuyor ? Birde kalite ayarlarına bak AA ve AF çok yüksek ise onları düşürmeyi dene
arkadaşlar ben bu oyunu PC me kurdum fakat ekte belirtmiş olduğum resimdeki sorunla karşılaştım. Sorunu nasıl giderebilirim yardımcı olursanız çok sevinirim.
gurselbg
Aygıt yöneticisinde ünlem ya da soru işareti barındıran aygıtlar var mı? Sistem bileşenlerini tam olarak yazar mısın lütfen??
arkadaşım ilgin için teşekkürler, baktım fakat aygıt yöneticisinde soru işareti yok hiç ekte belirtmiş olduğum resimde bulunan özelikler soruna cevap olabilirmi acaba?
Selam tekrar,
arkadaslar size birşey dicem ama cok sacma gelicek biliyorum sinirlendim gittim PC yi upgrade ettim. fakat bu embsil iki oyunda sorun hala devam ediyor şaşırılcak bi durum. crackler hatalı olsa arkadaslarımda nasıl sorunsuz calısıyo anlamadım? kaldıki onların sistemi su anda benden daha eski teknoloji. fakat sanırım geriye tek birşey kalıo oda HDD 2 tane diskin var biri 500GB Seage 32MB diğeride aynısının 1TB olanı muhtemelen disklerimden kaynaklanıyo gerci her iki diskede kurdum denedim sorun yine cozulmedi.. allah dan oyunlar cok iyi oyun değil oynıcagımdan değil ama crysis gibi oyunları 1920x1080 full HD grafik ayarları "en yuksek" secili oynuyorum şaka gibi ama bu dandik 2 oyunda takılıyo :) neyse pes ettim zaten 1200 TL harcama yaptım sırf sinirden ama yine olmadı
sen bu oyunu sanırım notebook da oynuyorsun ordaki hata mesajına ve sisteminin ozelliklerine bakılırsa "uygun 3D directx card bulunamadı" diyo..yani yetersiz ..o paylasımlı ekran kartıyla bu tip yeni oyunları oynayamazsın
kardeş aynı oyunları yükledim bende pcye ama kaslıma felan yok ekran kartım gtx 275
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme