Şimdi Ara

FRANCHİSİNG ( BAYİLİK ) ÖNERİLERİ BEKLİYORUM !!! (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
13
Favori
71.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bursa'da FSM inanılmaz gelişti.. Tüm zenginler o cadde üzerindeki cafelerde takılıyor.. FSM caddesine Starbucks ne iyi gider ama..
  • Küçükken hayâlim TeknoSA açmaktı.Tabi o yönde bir eğitim almadım,sermayemizde olmadığı için bu hayali gerçekleştirememekle beraber,işçi olarak bile alınmadım.
    Bimeks,Teknosa gibi önerileri de değerlendirin bence.Tabi bütçe yeterse.Donas'ta çok iyi görünüyor.
    Smile ADSL,D-Smart falanda iyi bana göre.
  • Eksisozlukde baktim donas benim mekanim bakirkoyde acilmis kapanmis.. Nie acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu

Eksisozlukde baktim donas benim mekanim bakirkoyde acilmis kapanmis.. Nie acaba ?

Hocam mekan benim için önemli değil derseniz, kütahya'da simit sarayı tarzında bir yer açın çok para kaldırısınız.
    30 bin öğrenci var ve bu konuda bir atılım yok, bir iki gözlemeci var rekabet etmeniz gereken.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nasozby

quote:

Eksisozlukde baktim donas benim mekanim bakirkoyde acilmis kapanmis.. Nie acaba ?

Hocam mekan benim için önemli değil derseniz, kütahya'da simit sarayı tarzında bir yer açın çok para kaldırısınız.
    30 bin öğrenci var ve bu konuda bir atılım yok, bir iki gözlemeci var rekabet etmeniz gereken.

harbiden en garantisi bu gibi duruyor..Hocam kaç TL bütçe gerekli acaba orta halli tek katlı bir "simit sarayı" için ???
  • @MİY1988

Ben fiyat konusunda bilgili değilim maalesef, ne söylesem yanlış olur.
  • forumda ki dukkaninda bir suru alet duruyo onlari satamdin daha sen nasil dukkan isletecen birader :):):)):))))hahaahaaaaa

rusyaya git kardesim amerikaya git ne isin var turkiyede ugrasiyon ,,,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RichardB -- 27 Ağustos 2010; 22:50:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: giveup!
    adıyaman çiğköftecisi

:) hocam ben urfaliyim.. Çigköfte urfanin ve malesef millet gercek çigköfte yemediginden bu tur magazalarda satilan bulgur pilavlarini Ç.kofte die afiyetle yemektedir.. Halbuki uzakdan yakindan alakasi yokdur köfteyle :)

konuyla alakasi yok ama yazmak istedim..

Benim anne-babamda urfali, dogal olarak bende yari urfali sayiliyorum ve senin şu yorumuna katilmasam inan gözüm açik gider.. Birileri gelip bana şurda şurda çigköfte yedik süperdi yaaa dediklerinde çigköfte diye ne yediklerini tahmin edemiyorum.. :D Annem bir çigköfte yaptigi zamanda simsiyah bol isot nasil yiyiceklerini şaşiriyolar..

Çiğ eti yiyin de parazitler cirit atsın bağırsaklarınızda

• Hocam usuluyle yaparsan bisi olmaz.. 25 yildir yiyom bigun bile bisi olmadi.. O et baharatla isotla pisio zaten yogururken.. Bide donuo et bi kac gun buzlukda... Geberio mikrobu vs..
  • quote:

Hocam usuluyle yaparsan bisi olmaz.. 25 yildir yiyom bigun bile bisi olmadi.. O et baharatla isotla pisio zaten yogururken.. Bide donuo et bi kac gun buzlukda... Geberio mikrobu vs..

Bişi olmadı derken, öldürmesini mi bekliyorsun ? Tenyalar falan da dahil, barsaklarınızda gezen solucanlar hoş bir durum değil sanki. Bunun yanında bir sürü bakteriler parazitler. Ayrıca hiçbir şeyi etkilemez baharatlaman, dondurman Yani onlara güvenme aklında bulunsun

• Leman Kültür Kafeyi istanbula getiren kişi ol, parayı götür.

Sırf üniversite öğrencileri gelse yeter sana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sariemir06
    Leman Kültür Kafeyi istanbula getiren kişi ol, parayı götür.

Arastiricam bu lemani ama acaba frencahise veriomu.. Belki kendileri aciodur...
  • Pizza Pizza olabilir. İzmir firmasıydı zannedersem...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bedrim
    Pizza Pizza olabilir. İzmir firmasıydı zannedersem...

Bence dominos varken diger pizzalari acmamak lazim..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sariemir06
    Leman Kültür Kafeyi istanbula getiren kişi ol, parayı götür.

Arastiricam bu lemani ama acaba frencahise veriomu.. Belki kendileri aciodur...

İlk açılan şubesi zaten İstiklal caddesindeki değil mi Leman'ın
  • Hocam Donas ı iyi not et bence , Denizli'de 2 katlı yerleri var ve müşterisi maşallah iyi
  • dostum ankarada olsaydın kesinlikle kızılayda bir kfc açmanı önerirdim korkunç iş yapması garanti
    İstanbulda da olmayan bir yerde açabilirsin çünkü fazla kfc yok türkiye genelinde
  • Hangi il'de açmayı düşünüyorsun acaba? Aslında bir sektör şeçip kendi yerini AVM içerisinde açsan ve güzel bir isim ve görünüşle birleştirsen yine 3 yıl içersinde paranı çok rahat bir şekilde çıkartırsın.Fakat büyük bir franchising almadıkdan,sonra o verdiğin telif hakkı parasına yazık olabileceği düşüncesindeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CemalBahar
    Hangi il'de açmayı düşünüyorsun acaba? Aslında bir sektör şeçip kendi yerini AVM içerisinde açsan ve güzel bir isim ve görünüşle birleştirsen yine 3 yıl içersinde paranı çok rahat bir şekilde çıkartırsın.Fakat büyük bir franchising almadıkdan,sonra o verdiğin telif hakkı parasına yazık olabileceği düşüncesindeyim.

Istanbulda düsunuyoruz hocam...
  • Donas cidden çok iyi iş yapıyor ama aklımın almadığı bir detay vereyim; Bakırköy'e Donas açılmıştı ve inanılmaz iş yapıyordu, nerdeyse yer için sıra bekliyorduk 4-5 katlı mekanda. Birden pat diye kapadı gitti, anlamadım bişey ben bu işten
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.