Şimdi Ara

FRANCHİSİNG ( BAYİLİK ) ÖNERİLERİ BEKLİYORUM !!! (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
13
Favori
71.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Böyle düşünenlere tavsiye vereyim

Size tavsiyem git bir avm nin içine pilavcı aç bak nasıl para basıyosun burgerking mcdonals yanına yaklaşamaz avmdeki personeller bende çalıştıgımdan biliyorum adam akıllı yiyec3ğimiz bişe bulamıoyduk gidip mcden burgerden 13 15 tl menü alıyoduk.Valla bir pilavcı vardı avm dışında bütün herkes oraya gidiyodu sonra şikayet edip adamı ekmeğinden ettiler satmıyo artık.

Pilav ayranı satıcan 7 tl gibi bir fiyata tavuklu veya kuru fasülye nohut eklenirse 10 11 liraya peynir ekmek gibi satarsın sürümden kazanırsın.Hem maliyet düşük.

Benden sana tavsiye budur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galatas4ray -- 27 Aralık 2015; 23:11:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhabalar. Konu uzun süredir mesajsız kalmış :) Arkadaşlar bende bir market bayiliği almak istiyorum. Tecrübesi olanlar paylaşırsa sevinirm. Ne dersiniz gireyim mi bu işe? BU arada dükkan yeri çok iyi ve etrafda çok market yok :)
  • Arkadaşlar bulunduğunuz bölgelerde çok iş yapan gördüğünüz yerler var mı?
    İşten ayrıldım, eşim ve ben iki işsiz iş kurma peşindeyiz.

Önerilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
  • Biri pilavci acin demis , cok mantikli hazirlamasi kolay kar marji yuksek ama siradan pilavci acarsaniz cok kazanamazssiniz
    ben bu plavi kesf ettim herkese tavsiye ederim

Deniyeneler bayilacka zaten

Ozbek Pilavi

FRANCHİSİNG ( BAYİLİK ) ÖNERİLERİ BEKLİYORUM !!!

FRANCHİSİNG ( BAYİLİK ) ÖNERİLERİ BEKLİYORUM !!!

tarif
    http://www.oktayusta.net/ozbek-pilavi/

http://www.uludagsozluk.com/k/%C3%B6zbek-pilav%C4%B1/

• fikri olan ??
  • Konunun üzerinden yıllar geçmiş.

Son durum nedir hocam? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoRTaLSouL

Konunun üzerinden yıllar geçmiş.

Son durum nedir hocam? :)

Guzel soru
  • Bence konuyu açan arkadaş hiç girmemiştir bu işlere

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haşin_ErKeK

Bence konuyu açan arkadaş hiç girmemiştir bu işlere

Bence Adam parayi buldu , bu pis fakirlerin arasinda ne isim var deyip hic girmiyor
    maalesef parayi bulan aninda degisiyor
  • iyi hesap etmeden sakın girişmeyin bu işlere. tadınız tuzunuz kaçmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wally Gator

iyi hesap etmeden sakın girişmeyin bu işlere. tadınız tuzunuz kaçmasın.

Keske biraz aciklasaydin, heleki tecruben varsa baya bilgilendirici olurdu dusunceleriniz
    hem konuyu acan arkadas belki bakardi

ismi yusufmigoluymuz galiba bu adam Kenan imirzalioglu, tabi canim , adam fakirken konuyu acti, simdi milyoner, girmiyor bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RichardB -- 24 Nisan 2017; 14:10:36 >
  • Bayiliklistesindehttps://bayiliklistesi.com/bayilik-veren-firmalar linkinden firma ilanlarını inceleyebilirsiniz. Bayilik veren firmalar tarafından girilen bilgiler.
  • Bir çok fikir yazılmış ama hepsi bilindik şeyler . Konu sahibine tavsiyem su bayiisi alabilirsin , su dağıtım işi . Cevren geniş ise iyi bir şekilde işe başlarsın. Elimde mevcut bir iş var yatırımcı arıyoruz . Dikkatini çekerse ozel den yazarsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konuları takip edebileceğin bir blog varhttps://franchise365.wordpress.com/ SAdece bu alanda değil, bayilik fırsatlarının genelinde faydalı bi blog
  • Bayilik arayanlar için güzel bir web sayfası da ben tavsiye etmek isterim. İlginizi çekebileceğini düşünüyorum. Linki tıklayarak ilgili sayfaya ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Bayilik Veren Firmalar
  • aradan 8 yil gecmis arkadasim ne yaptin aldin mi ? bildigim kadariyla yurt ici yurt disi arastirmadigin gormedigin firma kalmadi ?
    kilini bile kipirdatmiyon , risk alip ac gitsin zarar etsen yapm
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.