Şimdi Ara

FRANCHİSİNG ( BAYİLİK ) ÖNERİLERİ BEKLİYORUM !!! (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
13
Favori
71.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Miroğlu selam.. işlek mekanda Çerezci de iyi iş yapabilir.. kendi dukkanın olur bi çerezci firmayla anlasırsın.. Tekel bayii gibi içkiyle falan ugrasmazsın. Sarhoşu falan gibi.. salt çerez ve alkolsuz içecek satarsın.. kuruyemişte yuzde yuzden fazla kar var..
    İkinci olarak, iş yerlerinin çok oldugu yani ogle tatillerinde milletin cıkıp bayanlı erkekli yemek yedikleri yerlerde mantıcı da acabilrsin.. fazla çeşit olmasına gerek yok mantın guzel olsun yeter.. tutacagına eminim ama mekan cok onemli işte..
  • ilk sayfada donas denmiş? anlaşamadınız mı?
    örneğin ben eskişehirden izmire geldim burada bir donas olsa mükemmel olur.

lezzet bakımından süper mi, normal. fakat öğrenci için önemli olan doyuruculuk/fiyat oranı mükemmel. (:
    öğrencilerin yoğun olduğu yere açıldığında tutulmaması bence çok zor. lise zamanımda tek şubesi vardı, şimdi 3. şubesini gördüm en son.
  • ne oldu miroğlu hocam kafana uygun bulabildin mi?
  • MADEM FRACHISE YAZACAKSIN DOĞRU YAZ TÜRKÇENİN İÇİNE ETTİNİZ!...FRANCHISE NE DEMEK YA?!...
  • />

quote:

Orijinalden alıntı: accman

MADEM FRACHISE YAZACAKSIN DOĞRU YAZ TÜRKÇENİN İÇİNE ETTİNİZ!...FRANCHISE NE DEMEK YA?!...
  • New frank's deneyebilirsin. duran çokta iyi bi fikir değil bnce. neden dersen anlatması uzun ama kısaca çalışan ve çalıştıranları tanıyodum biçok yerde ve iş yapamıyolar tahmin edildiği kadar. bahçeşehir fikirleri gelmiş ama yeni bi trend oluşturamicaksan hiç girme derim. o grubu yakaladın yakaladın yoksa sittin sene iş yapmaz, hali hazırda tutmuş yerlerin sayısı eldeki parmakları geçmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spinalsurgeon -- 23 Ocak 2011; 1:32:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu

/>

quote:

MADEM FRACHISE YAZACAKSIN DOĞRU YAZ TÜRKÇENİN İÇİNE ETTİNİZ!...FRANCHISE NE DEMEK YA?!...

ibret alman güzel kafa bulmak için yazıyorsan bu senin cehaletin..
    kaldı türk markalar dururken yada türk isimleri iş yapamazsın.benden tavsiye

• kardeş senin kafan iyimi içiyormusun şuan ne yapıyorsun anlamadımki. 25 yaşındayım ünv mezunuyum merak etme ne nedir biliyoruz. senin türkçeden kastın nedir. eger arada harf eksik yazmışsak veya büyük harfle yazmışsak diye konuşuyorsan ne kadar gereksiz bir iş yapıyorsun. burada edebi esermi yazıyoruz resmi yazışmamı yapıyoruz.donanimhaberde yüzbinlerce konu var gir hepsine tek tek yaz o zaman türkçenizi düzeltin bu böyle yazılmaz şu şöyle yazılır diye.isteyen istedigi gibi yazar idealistligin yeri burası degil. anlayan zaten anlıyor,anlamayanda gelip senin gibi ya dile karışır ya o really yazar ya inanakmı kanka yazıp konuyu kirletir gider.

quote:

quote:

/>

quote:

• Üni. öğrencisiyim İzmir DEU da bu işlerde bilgili de değilim ama donas gerçekten sağlam fikir gibi duruyor.Özellikle öğrencilerin bol olduğu üniversite mekanlarında tartışmasız çok sağlam iş yapar.

quote:

Orijinalden alıntı: yaLinkiLic

bencede önce bi dominos'un kaç şubesi pizza pizza'nın kaç şubesi olduğuna bakmak lazım :)
    sonra google'a girip pizza yazınca hangisinin 1. hangisinin 2. çıktığına bakmak lazım :)
    sonra ikisinide bir tadıp hangisinin türk damak tadına daha uygun olduğunu görmek lazım :)
    sonra fiyat/performans olarak değerlendirmek lazım :)

ve en önemlisi bu 4 maddeye rağmen kar marjlarına bakıp birdaha düşünmek lazım :)

çok uğraştım zamanında pizza pizza açmak için oradan biliyorum :)

Not : Elit kesime hitap edicem ona göre muhitte açıcam dersen dominos daha mantıklı.ama pizzayı öğrenci yer elit kesim zaten sushi yiyor :)

pizza pizza tartışmasız daha fazla iş yapar ve daha fazla kazanıyor.Türkiye de Dominos dan çok daha iyi bir durumda ve bunu dominos şu andaki menü ve yöntemleriyle asla değiştiremez.
    Oturduğum bölgede Altınyol dan karşıyaka girişi tersane mevkii de Kuytu kenarda köşede bir pizza pizza var ben doğdum doğalı orada duruyor, birkaç kez yenilendi falan. 4444500 bile yeter yer dağda olmadığı sürece mutlaka adı duyulur.Saat 11 00 da aa şurda bir pizza pizza vardı diyenler çoğunlukta olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi procaptain -- 23 Ocak 2011; 4:53:11 >

• quote:

kardeş senin kafan iyimi içiyormusun şuan ne yapıyorsun anlamadımki. 25 yaşındayım ünv mezunuyum merak etme ne nedir biliyoruz. senin türkçeden kastın nedir. eger arada harf eksik yazmışsak veya büyük harfle yazmışsak diye konuşuyorsan ne kadar gereksiz bir iş yapıyorsun. burada edebi esermi yazıyoruz resmi yazışmamı yapıyoruz.donanimhaberde yüzbinlerce konu var gir hepsine tek tek yaz o zaman türkçenizi düzeltin bu böyle yazılmaz şu şöyle yazılır diye.isteyen istedigi gibi yazar idealistligin yeri burası degil. anlayan zaten anlıyor,anlamayanda gelip senin gibi ya dile karışır ya o really yazar ya inanakmı kanka yazıp konuyu kirletir gider.

quote:

quote:

/>

quote:

benim yaşda senin civarda kızdığım nokta franchise ne kardeş?yabancılaşmaya sinirleniyorum sadece.ama takdir senin

• quote:

Orijinalden alıntı: cybim

Donas ı tavsiye ederim. Ama bayilik var mı yoksa sadece kendileri mi açıyor bilemiyorum.Arayıp bir sorun isterseniz.

Aslen hatay döneridir. Donas ismini koymuşlar.Kalın lavaş arası tavuk döner.

Eğer öğrencinin olduğu taraflarda biyerde açacaksanız müthiş tutar. Mesela eskişehirde 3 tane donas var. 3 katlı donasta yer bulamadığımızı bilirim.

http://www.donas.com.tr/

eskişehirdeyim. donas resmen para basıyor. akşam saatleri yer bulmak çok zor, adamlar da farkında, 50 mt arayla ikinci şubeyi açtılar. üç tane var sanırım toplam. özellikle öğrenciler çok rağbet ediyor

• Little Ceaser yada dominosu tavsiye ederim.
  • Arkadaş caddede barlar sokağında bi kaç yer var boşta onlardan bırını al cafe aç payını da kendin al daha mantıklı çay kahve bile satsan parayı kırarsınn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sAkyz -- 2 Mart 2011; 1:47:42 >
  • dostum sana tavsiyem ben 3 yıldır barmenlik yapıyorum bu piyasada gördüğüm bi çok adam şu anda parayla oynuyolar asmalımescit ya da tünel tarafında bir mekanı devir alıp lounge ya da bistro mantığıyla işletirsen gerçekten hem kafan rahat olur hem de ortaya koyduğun parayı tekrar kısa süre içinde geri alırsın
  • hocam şöyle söyleyeyim bende sirkecide burger turk açılmıştı köftesi ilk zamanlar dandikdi ama sonrada düzelttiler sanırım böyle ne bilim mcdonalds ve burger kingin yarı fiyatına yada 1+1 sattıkları için baya bi dolu görmüştüm bir kaç ay evvel franchise veriyorlar bir başvur derim.

http://www.burgerturk.com.tr/

quote:

Bir de Franchise almaktan ziyade kendiniz bir concept oluşturabilirsiniz, örneğin TR'de pek bulunmayan ama USA ve Canada'da çok tutan (özellikle öğrenciler çok rağbet gösteriyor) bir cafe-bookshop eğilimi var. Starbucks, Tim Hortons, Gloria Jeans tarzında butik kahve evi hizmetini aynı zamanda bir kitap satış noktası ve çörek/kurabiye satış işiyle birleştirmişler. İnsanlar hem gidip kahve içiyorlar, hem kitap satınalıyorlar, hem geçerken paket şeklinde kahve+çörek alıp gazetelerini dergilerini oradan temin ediyorlar hem de kendi kitaplarını okumak için ya da dingin bir ortamda sohbet etmek için böyle yerleri tercih edebiliyorlar.
    Türkiye'de sadece geçen ay ki ziyaretimde şans eseri Kadıköy'de rastgeldim böyle bir yere, başka da gözüme çarpan bir yer olmadı... Kadıköy'de de tuttuğunu söylemeliyim, içeride oturacak yer yoktu nerdeyse...

Hocamın dediği sanırım istiklal caddesinde şubesi bulunan ada cafe ve kitap birde bunlara birebir benzer D&R'lar var sanırım iş yaparmı bilmem ömrümde hiç gitmedim ama burger kingdende dışarı çıkmadım sayılır zamanında.

şöyle birde edit yapayım istedim : pizza pizza nın olduğu yerde dominosa gitmem oranın pizzalaraı ve özellikle patatesi daha güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayati54 -- 2 Mart 2011; 12:48:28 >

• hala ne iş yapacağını bulamadın mı yoksa vaz mı geçtin zira 7 ay olmuş.
  • KFC ve PİZZA HUT, turkent gıda A.Ş. ye aittir. malesef franchise vermiyor, her dükkanı kendi bünyesinde açıyor...
  • quote:

arkadaşlar yeni teklifler için teşekkürler. hepsini not ediyorum. kısmetse yazın atılacaz bi işe..

@dix1

hocam yaz sonu gibi düşünüyoruz eski iş yerimiz faliyette şuan.

quote:

Orijinalden alıntı: dix1

hala ne iş yapacağını bulamadın mı yoksa vaz mı geçtin zira 7 ay olmuş.

N'aptın abi başladın mı? Geçenlerde Antalya'da Leman Kültür kafe'ye rastladım ve çok beğendim. İzmir'de yokmuş şubesi diye duydum ve hemen araştırmalara başladım ama başkası önce davranmış. Zira Alsancak taraflarında açılacakmış, facebook sayfasında öyle anons etmişler..

Leman kafe için ne kadarlık bir bütçe gerekiyor bilgisi olan var mı? isim hakkı vs..

Teşekkürler..

• Ee hocam kaça nereyi hallettin

Bilgilendir bizi.belki rakibin oluruz belkide bişi almaya geliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blizzard Days

Ee hocam kaça nereyi hallettin

Bilgilendir bizi.belki rakibin oluruz belkide bişi almaya geliriz

1-2 mesaj yukarda yazmıştım hocam eski işimiz peşimizi bırakmıyor.

malları eritmek lazım.

o yüzden daha bişi yapamadık.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.