Şimdi Ara

FRANCHİSİNG ( BAYİLİK ) ÖNERİLERİ BEKLİYORUM !!! (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
13
Favori
71.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gold bilgisayar olabilir çokda iyi iş yaparsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu

up

hocam son durum nedir, bizim de düzce ili için düşüncelerimiz var. araştırıyoruz hala.
    + yukarı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mrtk2

KFC çoğu ilde yok eğer alabilirsen bence onu almalısın.
    Starbucks gercekten cok yüksek paralar istiyor.

kfc franchising vermiyor
  • pizzabulls kesinlikle süper pizzaları olan bi şirket bayilik de veriyor.üsküdar.bulgurlu da.oturuyorum cevremde bütün.pizzacilar olmasına rağmen.bi kez.aldıktan.sonra vazgeçilmez bi tat oldu. arastir mutlaka
  • mobilya bayiliği alabilirsin
    showroom a koyarsın 15-20 takım
    zaten siparişle çalışıcan mobilya olduğu için takım başı 2000-5000tl kar var
    mobilya franchise liği almak istersen bana pm at
  • köpek maması franchise ile ilgili bilgisi olan varmı arkadaşlar?
    beni bilgilendirirseniz sevinirim.
  • sana şunu söyliyim. gaziosmanpaşada oturuyorum ve meydanda birsürü tavuk dönerci türedi deli gibi iş yapıyolar ve hiç birinin ismini duymadım. buraya donas gibi bişeyi getirirsen deli para kazanırsın havaların ısınmasıyla birlikte baglarbaşı meydanında haftasonları adım atılacak yer olmuyo. varoş biyer oldugu kesin ama herkesin dönere verecek 2-3 lirası vardır cebinde. burger king ile mcdonald'sın gelmesiyle dedim kfcde gelir ama gelmedi onuda yapabilirsin. birde cevrede birsürü okul oldugu için kahve içmeye gelecek öğrenci coktur. starbucks fazla olabilir ama kendi yerini açabilirsin kiralık dükkan bulmak zor olmaz. ama püf noktası acacagın yer kesinlikle baglarbaşı meydanında olmalı başka yerde pek iş yapamassın. ayrıca buraya subway açarsan o bile iş yapar çalışan çok herkes dışarıdan yemek yiyor.herkes ne acacagını önermiş ama ben bide nereye acacagını önereyim dedim. gaziosmanpaşa franchise için gayet uygun bi yer.

• İstanbul Halk Ekmek Kafelerinden kimse bahsetmemiş. Ekmek büfesi demiyorum birde bunların kafeterya ve restoran bayilikleri var. onlardan bahsediyorum.
  • Yemek işi iyidir. Ben olsam hayatta franchising almam. Dünya para istiyorlar. O paraya en kral ustayı bulurum, mekanı güzel dekore ederim, fiyatlarda da başta iskonto yaparak agresif bir reklam yaparım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deserthawk -- 12 Nisan 2012; 14:07:43 >
  • http://www.iskuruyorum.com/haber/haber/1688-big-chefs-franchise-2012.html
    Dostum big chefs franchise bedeli 100000$mış. İncelemeni isterim.
  • Saçma bence bir markaya o kadar para vermek.
    iki üstteki arkadaşın dediği gibi, en iyi ustayı bul tasarımını yap, konsept kur, bunları yaparken tüm ünlü markaları derinlemesine araştır. Kahve dünyasının kahve yanında çikolata vermesi, masalarda şekerleme olması misali ayrıntıları öğren... Düzgün isim seç, yabancı olmasın mümküse.
  • Birsürü franchising konusu açıldı ama kimsenin franchising açtığını görmedik. Fiyasko. Salla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MacTavish

Birsürü franchising konusu açıldı ama kimsenin franchising açtığını görmedik. Fiyasko. Salla.

pm ni cevaplayamıyorum pm alımını kapatmışsın
  • iş yapan yerleri kendileri açıyorlar, iş yapmayacak yeri sana satıyorlar, çok iyi noktada açamıyorsan franchising de para getirmez, yukarıdaki arkadaşların da dediği gibi kendi markanı oluşturup sen franchise vermeye başlayabilirsin 1-2 dükkan açtıktan sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: South Korea

quote:

Orijinalden alıntı: MacTavish

Birsürü franchising konusu açıldı ama kimsenin franchising açtığını görmedik. Fiyasko. Salla.

pm ni cevaplayamıyorum pm alımını kapatmışsın

Şimdi açtım kusura bakma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacTavish -- 13 Nisan 2012; 13:53:41 >
  • quote:

Arkadaslar max 250.000 tl butceli hangi franchise önerirsiniz.Her alanda olabilir sadece gida olarak düsunmeyelim...

Forum genclerin mekani, bilirsiniz hangi firmalar para basiyor..

Lütfen konuya sacma yorumlar ve resimler eklemiyelim.. Ciddi ciddi tartisalim.. Tesekkurler...

2012 Olmus sene sanırım hala açmadın ama bu işe başlamak isteyenlere de biraz fikir olur belki. gerçi yukarıdaki arkadaşın dedikleriyle aynı olacak gbii ama:

250 bin lirayla çok rahat kendi işini kurarsın. kendi konseptini de oturtursan ve tutulursan çok daha fazla kazanırsın. hele küçük işletmelerin, köftecilerin veya ciğköftecilerin falan hiç gerek yok. o ismi senin de yapman 1 seneni alır anca ciddi güzel bir reklamla vs.

bunun yerine hangi sektöre girmeliyim diyebilirsin. ki yiyecek sektörü ve kafe kültürü üzerine oturtacağın konsept ciddi kazanç sağlayabilir sana.

• zararı kabul et ve çık. iş yürümüyorsa yürümez bence. yeni baştan girişimci ol. ama tavsiye kurslara gitmen ve devlet desteği alman yönünde.
  • bu işlerin içinde olan biri olarak aklıma gelmişken söyleyeyim, sakın milletin bu işte tecrüben yok-yapamazsın-bilgin yok laflarına kulak asma, artık ticaret eskisi gibi değil, paranın yettiği işe gir, senin işin orada döner kesmek değil veya pizza pişirmek değil, ya da ne bileyim elbise dikmek değil; senin işin orayı yönetmek, zaten onun için de işletme müdürü falan var, sen ona hesap soruyorsun, günümüzde 4 işlem bilmek yeterli dükkan açmak için, örneğin tekstilin T'sini bilmediği halde 3.cü dükkanını açan çok insan var Osmanbey'de.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: giveup!
    adıyaman çiğköftecisi

:) hocam ben urfaliyim.. Çigköfte urfanin ve malesef millet gercek çigköfte yemediginden bu tur magazalarda satilan bulgur pilavlarini Ç.kofte die afiyetle yemektedir.. Halbuki uzakdan yakindan alakasi yokdur köfteyle :)

konuyla alakasi yok ama yazmak istedim..

Benim anne-babamda urfali, dogal olarak bende yari urfali sayiliyorum ve senin şu yorumuna katilmasam inan gözüm açik gider.. Birileri gelip bana şurda şurda çigköfte yedik süperdi yaaa dediklerinde çigköfte diye ne yediklerini tahmin edemiyorum.. :D Annem bir çigköfte yaptigi zamanda simsiyah bol isot nasil yiyiceklerini şaşiriyolar..

+1000 :)

Bende atlayım dedim şu konuya

1 ay önce falan ufralı bi arkadaşın abisi arkadaşa gittiğimiz zaman bize çiğköfte yaptı... Yedik, o acı 1 hafta geçmedi ama 1 ay oldu tadı hala damağımda nası güzel bir tattır o yahu bulamaz mıyız onu hazır yapan yerleri?

• takip edilmeli
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.