Şimdi Ara

FRANCHİSİNG ( BAYİLİK ) ÖNERİLERİ BEKLİYORUM !!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
13
Favori
71.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar max 250.000 tl butceli hangi franchise önerirsiniz.Her alanda olabilir sadece gida olarak düsunmeyelim...

Forum genclerin mekani, bilirsiniz hangi firmalar para basiyor..

Lütfen konuya sacma yorumlar ve resimler eklemiyelim.. Ciddi ciddi tartisalim.. Tesekkurler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusuf Miroğlu -- 2 Mart 2011; 1:03:46 >

• burger king her yerde iş yapıyor kardeşim..ama fiyatları ne kadar bilemiycem.

Ha kendimde farklı bir markayı düşünüyorum olmadıgı bir yere ama onu söyleyemem şu son senem bitsin mezun olayım benim aklımda var (:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dOmi -- 26 Ağustos 2010; 2:18:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dOmi
    burger king her yerde iş yapıyor kardeşim..ama fiyatları ne kadar bilemiycem.

Ha kendimde farklı bir markayı düşünüyorum olmadıgı bir yere ama onu söyleyemem şu son senem bitsin mezun olayım benim aklımda var (:

Burger king 600.00 dolar istio hocam bizi asar..
  •  FRANCHİSİNG ( BAYİLİK ) ÖNERİLERİ BEKLİYORUM !!!

Her yerde yok ve iş yapacağına eminim
  • Dia lar Çok Uygun ve İyi Kazandırıyormuş ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frontasa
    Dia lar Çok Uygun ve İyi Kazandırıyormuş ?

Dia lari bi ara arastirdik sartlari agir ve ürun alimlari sacmaliklarla doluydu.. Tek bayilik veren marketde ne yazikki dia.. Bim şok olsa super olurdu..
  • a101 var bi de onlarda veriyorlar galiba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bayilik - Bayilik veren firmalar
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bim tabikide.
  • quote:

Orijinalden alıntı: giveup!
    adıyaman çiğköftecisi

:) hocam ben urfaliyim.. Çigköfte urfanin ve malesef millet gercek çigköfte yemediginden bu tur magazalarda satilan bulgur pilavlarini Ç.kofte die afiyetle yemektedir.. Halbuki uzakdan yakindan alakasi yokdur köfteyle :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boidae
    Bim tabikide.

Bim bayilik vermiyor ayni zamanda şokda vermiyor.. Sirketin kendi aciyor malesef..
  • Yer neresiydi acaba ?
  • starbucks ucuzdu bildiğim kadarıyla veya barnie' cafe olabilir .Second Cup olabilir ki kanada da en çok bu tercih ediliyormuş starbucks a ameleler gidermiş tabi türkiyede 1 numara
  • Simit Sarayı, Gönül Kahvesi, Gloria Jeans çok tutan cafe tarzı yerler, özellikle açılıpta tutmayan bir Simit Sarayı franchise ı görmedim ben onca şehirde.

AVM'ler için daha küçük çapta Mısırhane ve çiçekçi şeklindeki stand franchiseları yine gözlemlediğim kadarıyla çok tutan girişimlerden.

Yurtiçi Kargo, MNG Kargo gibi kargo firmalarının özellikle gelişmekte olan il ve ilçelerde gelecek vadettiği ve iyi bir franchise fırsatı sunduğunu düşünüyorum, bu hususta derin gözlemlerde bulunmadım ancak iyi bir iş fikri olarak görmüşümdür hep. İş yapmayan bir kargo şubesi görmedim ve biraz akıllı bir yer seçimi ile tutmaması da mümkün değil işin hizmet verdiği alan ve şekli sebebiyle.

Bir de Franchise almaktan ziyade kendiniz bir concept oluşturabilirsiniz, örneğin TR'de pek bulunmayan ama USA ve Canada'da çok tutan (özellikle öğrenciler çok rağbet gösteriyor) bir cafe-bookshop eğilimi var. Starbucks, Tim Hortons, Gloria Jeans tarzında butik kahve evi hizmetini aynı zamanda bir kitap satış noktası ve çörek/kurabiye satış işiyle birleştirmişler. İnsanlar hem gidip kahve içiyorlar, hem kitap satınalıyorlar, hem geçerken paket şeklinde kahve+çörek alıp gazetelerini dergilerini oradan temin ediyorlar hem de kendi kitaplarını okumak için ya da dingin bir ortamda sohbet etmek için böyle yerleri tercih edebiliyorlar.
    Türkiye'de sadece geçen ay ki ziyaretimde şans eseri Kadıköy'de rastgeldim böyle bir yere, başka da gözüme çarpan bir yer olmadı... Kadıköy'de de tuttuğunu söylemeliyim, içeride oturacak yer yoktu nerdeyse...

Damacana Su bayiiliğide son yıllarda iş yapan franchise fırsatları arasına katıldı sanıyorum, telefonla ve internetten sipariş alıyorlar, olayı da hepimiz biliyoruz. Sipariş veriyorsunuz ve suyunuz yarım saat içerisinde kapınızda. Gitgide kirlenen su kaynakları ve belediyelerin temiz su konusunda (Bkz. İzmir) sınıfta kalmaları dolayısı ile bu iş fırsatı da her geçen gün popüler olmaya devam ediyor. Hem yatırım maaliyeti çok düşük (2 motorsiklet, motorsiklet kullanabilen ve 19 Lt'lik bir damacanayı taşıyabilecek gençler, bir telefon, bir bilgisayar, internet bağlantısı, suları depolayabileceğiniz bir mekan ve vergi levhası) hem de kurulduğu andan itibaren düzene giren basit bir iş. Hayat su, Erikli su, Nestle Purlife su gibi bilindik markalarla iş birliği yaptığınız sürece de üksek satışlara ulaşmak sizin reklam becerinize kalıyor; el ilanları, buzdolabı magnetleri, eş dost...

Aklıma ilk gelenler bunlar oldu kısaca.

• quote:

Orijinalden alıntı: killyex

starbucks ucuzdu bildiğim kadarıyla veya barnie' cafe olabilir .Second Cup olabilir ki kanada da en çok bu tercih ediliyormuş starbucks a ameleler gidermiş tabi türkiyede 1 numara

Yanlış bilgi, Canada'da herkes Tim Horton's da nefes alır verir... Starbucks da Tim Horton's dan sonra en büyük ikinci cafedir... Second Cup ve Corner tarzı yerler oralarda geleneksel kahve kültürüne hizmet eden ve basit yerlerdir, karınca gibi her yerde açılabilirler çok düşük maliyetli olduğu için ama üstte yazdığım iki markayla mukayeseye dahi girilmesi abeste iştikal eder...

Ayrıca Starbucks kesinlikle ucuz bir franchise değildir!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brain Wave
    Simit Sarayı, Gönül Kahvesi, Gloria Jeans çok tutan cafe tarzı yerler, özellikle açılıpta tutmayan bir Simit Sarayı franchise ı görmedim ben onca şehirde.

AVM'ler için daha küçük çapta Mısırhane ve çiçekçi şeklindeki stand franchiseları yine gözlemlediğim kadarıyla çok tutan girişimlerden.

Yurtiçi Kargo, MNG Kargo gibi kargo firmalarının özellikle gelişmekte olan il ve ilçelerde gelecek vadettiği ve iyi bir franchise fırsatı sunduğunu düşünüyorum, bu hususta derin gözlemlerde bulunmadım ancak iyi bir iş fikri olarak görmüşümdür hep. İş yapmayan bir kargo şubesi görmedim ve biraz akıllı bir yer seçimi ile tutmaması da mümkün değil işin hizmet verdiği alan ve şekli sebebiyle.

Bir de Franchise almaktan ziyade kendiniz bir concept oluşturabilirsiniz, örneğin TR'de pek bulunmayan ama USA ve Canada'da çok tutan (özellikle öğrenciler çok rağbet gösteriyor) bir cafe-bookshop eğilimi var. Starbucks, Tim Hortons, Gloria Jeans tarzında butik kahve evi hizmetini aynı zamanda bir kitap satış noktası ve çörek/kurabiye satış işiyle birleştirmişler. İnsanlar hem gidip kahve içiyorlar, hem kitap satınalıyorlar, hem geçerken paket şeklinde kahve+çörek alıp gazetelerini dergilerini oradan temin ediyorlar hem de kendi kitaplarını okumak için ya da dingin bir ortamda sohbet etmek için böyle yerleri tercih edebiliyorlar.
    Türkiye'de sadece geçen ay ki ziyaretimde şans eseri Kadıköy'de rastgeldim böyle bir yere, başka da gözüme çarpan bir yer olmadı... Kadıköy'de de tuttuğunu söylemeliyim, içeride oturacak yer yoktu nerdeyse...

Damacana Su bayiiliğide son yıllarda iş yapan franchise fırsatları arasına katıldı sanıyorum, telefonla ve internetten sipariş alıyorlar, olayı da hepimiz biliyoruz. Sipariş veriyorsunuz ve suyunuz yarım saat içerisinde kapınızda. Gitgide kirlenen su kaynakları ve belediyelerin temiz su konusunda (Bkz. İzmir) sınıfta kalmaları dolayısı ile bu iş fırsatı da her geçen gün popüler olmaya devam ediyor. Hem yatırım maaliyeti çok düşük (2 motorsiklet, motorsiklet kullanabilen ve 19 Lt'lik bir damacanayı taşıyabilecek gençler, bir telefon, bir bilgisayar, internet bağlantısı, suları depolayabileceğiniz bir mekan ve vergi levhası) hem de kurulduğu andan itibaren düzene giren basit bir iş. Hayat su, Erikli su, Nestle Purlife su gibi bilindik markalarla iş birliği yaptığınız sürece de üksek satışlara ulaşmak sizin reklam becerinize kalıyor; el ilanları, buzdolabı magnetleri, eş dost...

Aklıma ilk gelenler bunlar oldu kısaca.

Çok güzel bilgiler vermissin tesekkurler..

• quote:

Orijinalden alıntı: Damn It
    Yer neresiydi acaba ?

İstanbul..
  • Donas ı tavsiye ederim. Ama bayilik var mı yoksa sadece kendileri mi açıyor bilemiyorum.Arayıp bir sorun isterseniz.

Aslen hatay döneridir. Donas ismini koymuşlar.Kalın lavaş arası tavuk döner.

Eğer öğrencinin olduğu taraflarda biyerde açacaksanız müthiş tutar. Mesela eskişehirde 3 tane donas var. 3 katlı donasta yer bulamadığımızı bilirim.

http://www.donas.com.tr/
  • quote:

Orijinalden alıntı: cybim
    Donas ı tavsiye ederim. Ama bayilik var mı yoksa sadece kendileri mi açıyor bilemiyorum.Arayıp bir sorun isterseniz.

Eğer öğrencinin olduğu taraflarda biyerde açacaksanız müthiş tutar. Mesela eskişehirde 3 tane donas var. 3 katlı donasta yer bulamadığımızı bilirim.

Güzel bir fikre benziyor not ettim.. Tesekkurler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cybim

Donas ı tavsiye ederim. Ama bayilik var mı yoksa sadece kendileri mi açıyor bilemiyorum.Arayıp bir sorun isterseniz.

Fikri bilmem ama dürümleri muhteşem görünüyor, oruç insana yapılır mı bu!
    AVM ve kalabalık caddelerde tutacağından eminim, fiyatları da çok uygun çünkü.

• sana kesinlikle marmaris büfeyi öneririm bir tanıdığım açtı şu anda mekan tamamen dolu ramazanda bile iyi iş yapıyor
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.