Şimdi Ara

FRANCHİSİNG ( BAYİLİK ) ÖNERİLERİ BEKLİYORUM !!! (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
13
Favori
71.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PlutosDaddy
    Donas cidden çok iyi iş yapıyor ama aklımın almadığı bir detay vereyim; Bakırköy'e Donas açılmıştı ve inanılmaz iş yapıyordu, nerdeyse yer için sıra bekliyorduk 4-5 katlı mekanda. Birden pat diye kapadı gitti, anlamadım bişey ben bu işten

Bende bakirkoyde oturuyorum zaten.. Önceki mesajlarimdada sormusdum bakirkoydeki nie kapandi die... Bakirkoyde kiralar cok yuksek acaba kirasinimi cikaramadi veyahut ortagi vardi anlasamadilar kim bilir..
  • Valla ben fikrimi yineliyorum, Bakırköy'e "Duran" gider O tarz mekan yok yakınlarda... En yakın Eminönü ya da Taksim'de var. Mekanın büyük olmasına da gerek yok, konsepti biliyorsanız ufacık bir yer bile olur rahatça. Açılırsa ilk müdavim olabilirim şahsen
  • Arkadasım bende gecen babama sordum bi arkadası starbuck franchesing almıstı bundan 5 sene once falan 750 bin dolar vermiş.
    Kfc falanda minimum o paralardan başlar.
  • hocam bu donasın aynısı katık döner olarak da var
    izmitteki şubelerinde her gün hayvansı büyüklükte tavuk ve et döner gidiyor
    oturacak yer olmuyor bazen
    bakabilirsin
  • Arkadaşlar bir şey sorucam bu konu hakkında.
    Antalyada oturuyorum burada hiç KFC yok.
    Franchising bedeli çok mu yüksek ?
    Mutlaka birilerinin aklına gelmiştir açmak ama hala açılmamış.
    Acaba açılacağı şehirler için bazı kriterleri mi var nedir? Bu konuda bilgisi olan arkadaş var mı ?
  • Şu Leman Kültür Cafe'de iyi bir şey gibi sanki ama ne kadardır acaba?İstanbul'da yokmuş.
  • Bildiğimiz markaların franchising fiyatlarını nereden bulabiliriz?
  • yaz internete gelir ama ben söyliyim minimum 500bin dolar isterler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MİY1988

Şu Leman Kültür Cafe'de iyi bir şey gibi sanki ama ne kadardır acaba?İstanbul'da yokmuş.

Abicim ilk açıldığı yer İstanbul diyoruz okumuyosunuz

http://www.bigglook.com/biggistanbul/yemeicme/RestoranDetay.asp?id=2122

http://eniyion.hurriyet.com.tr/default.aspx?mekanID=529&siraID=3510&hID=5618292&mKat=0

• Hoşuma gidiyor Donasın dürümleri , Denizli'de yeride güzel mekanın onunda katkısı var maşallahı var iyi iş yapıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRojka

Donas derim ben de. Eskişehire her gittiğimizde oradan yeriz. Uygun fiyat ve güzel tat sunuyor.

bende donas derim. gerçekten adamlar ramazan felan dinlemiyo hep dolu hep dolu

off bu saatte canım nasıl istedi var ya
  • kaç metrekarelik bir yeriniz var ona göre donas olabilir veya olamaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: dix1
    kaç metrekarelik bir yeriniz var ona göre donas olabilir veya olamaz

Belli bir yerimiz yok arastiriyoruz..
  • Bimeks franchise veriyor bildiğim kadarıyla ve bastok çalışmıyor. Değerlendirilebilir bence ve ayrıca hemşehri sayılabiliriz (Nizip)

ne yersen 1 TL lik ufak bir büfe de açılabilir işlek bir yerde. düşük maliyet, düşük kar, çok sürüm... peşin çalılışıldıktan sonra, batak olmaz ve maliyetler dengeli gider.

her meslek kolunda en büyük sorun, iyi bir ekip. ekip sağlamsa, sorun yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoobDotacı

quote:

Orijinalden alıntı: PoseDn

Hoşuma gidiyor Donasın dürümleri , Denizli'de yeride güzel mekanın onunda katkısı var maşallahı var iyi iş yapıyor..

Kocaeliye açılsa tıklım tıklım olur yani :O ?

Kocaeli'de "Katık" var resimlerde gördüğüm kadarıyla benzer tarzda dönerleri.
  • Kargo Acentası işini düşünme sakın
  • hocam yalova ya starbucks açabilirsin. yokmuş orada bence iş yapar açabilirsen. .
  • dstum yeditepe üniversitesinin oraya starbucks aç derim annemler orada oturuyor kesinlikle iş yapar diyorum ama onların franchising olayı 500000 tl gibi biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: canelka

dstum yeditepe üniversitesinin oraya starbucks aç derim annemler orada oturuyor kesinlikle iş yapar diyorum ama onların franchising olayı 500000 tl gibi biliyorum

Starbucks şubelerini kendi açıyor. Franchising vermiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu

Evt en akla yatani donas...

Hocam donas fikrini ben verdim sana, aslında imkan olsa ben açmayı düşünmüşümdür neyse hadi artık DH ci arkadaşlara benden bi donas çekersen ödeşiriz
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.