Orijinalden alıntı: PlutosDaddy Donas cidden çok iyi iş yapıyor ama aklımın almadığı bir detay vereyim; Bakırköy'e Donas açılmıştı ve inanılmaz iş yapıyordu, nerdeyse yer için sıra bekliyorduk 4-5 katlı mekanda. Birden pat diye kapadı gitti, anlamadım bişey ben bu işten
Bende bakirkoyde oturuyorum zaten.. Önceki mesajlarimdada sormusdum bakirkoydeki nie kapandi die... Bakirkoyde kiralar cok yuksek acaba kirasinimi cikaramadi veyahut ortagi vardi anlasamadilar kim bilir..
Valla ben fikrimi yineliyorum, Bakırköy'e "Duran" gider O tarz mekan yok yakınlarda... En yakın Eminönü ya da Taksim'de var. Mekanın büyük olmasına da gerek yok, konsepti biliyorsanız ufacık bir yer bile olur rahatça. Açılırsa ilk müdavim olabilirim şahsen
Arkadasım bende gecen babama sordum bi arkadası starbuck franchesing almıstı bundan 5 sene once falan 750 bin dolar vermiş. Kfc falanda minimum o paralardan başlar.
hocam bu donasın aynısı katık döner olarak da var izmitteki şubelerinde her gün hayvansı büyüklükte tavuk ve et döner gidiyor oturacak yer olmuyor bazen bakabilirsin
Arkadaşlar bir şey sorucam bu konu hakkında. Antalyada oturuyorum burada hiç KFC yok. Franchising bedeli çok mu yüksek ? Mutlaka birilerinin aklına gelmiştir açmak ama hala açılmamış. Acaba açılacağı şehirler için bazı kriterleri mi var nedir? Bu konuda bilgisi olan arkadaş var mı ?
Şu Leman Kültür Cafe'de iyi bir şey gibi sanki ama ne kadardır acaba?İstanbul'da yokmuş.
Bildiğimiz markaların franchising fiyatlarını nereden bulabiliriz?
yaz internete gelir ama ben söyliyim minimum 500bin dolar isterler.
quote:
Orijinalden alıntı: MİY1988
Şu Leman Kültür Cafe'de iyi bir şey gibi sanki ama ne kadardır acaba?İstanbul'da yokmuş.
Abicim ilk açıldığı yer İstanbul diyoruz okumuyosunuz
Hoşuma gidiyor Donasın dürümleri , Denizli'de yeride güzel mekanın onunda katkısı var maşallahı var iyi iş yapıyor..
quote:
Orijinalden alıntı: TRojka
Donas derim ben de. Eskişehire her gittiğimizde oradan yeriz. Uygun fiyat ve güzel tat sunuyor.
bende donas derim. gerçekten adamlar ramazan felan dinlemiyo hep dolu hep dolu
off bu saatte canım nasıl istedi var ya
kaç metrekarelik bir yeriniz var ona göre donas olabilir veya olamaz
quote:
Orijinalden alıntı: dix1 kaç metrekarelik bir yeriniz var ona göre donas olabilir veya olamaz
Belli bir yerimiz yok arastiriyoruz..
Bimeks franchise veriyor bildiğim kadarıyla ve bastok çalışmıyor. Değerlendirilebilir bence ve ayrıca hemşehri sayılabiliriz (Nizip)
ne yersen 1 TL lik ufak bir büfe de açılabilir işlek bir yerde. düşük maliyet, düşük kar, çok sürüm... peşin çalılışıldıktan sonra, batak olmaz ve maliyetler dengeli gider.
her meslek kolunda en büyük sorun, iyi bir ekip. ekip sağlamsa, sorun yok...
quote:
Orijinalden alıntı: NoobDotacı
quote:
Orijinalden alıntı: PoseDn
Hoşuma gidiyor Donasın dürümleri , Denizli'de yeride güzel mekanın onunda katkısı var maşallahı var iyi iş yapıyor..
Kocaeliye açılsa tıklım tıklım olur yani :O ?
Kocaeli'de "Katık" var resimlerde gördüğüm kadarıyla benzer tarzda dönerleri.
Kargo Acentası işini düşünme sakın
hocam yalova ya starbucks açabilirsin. yokmuş orada bence iş yapar açabilirsen. .
dstum yeditepe üniversitesinin oraya starbucks aç derim annemler orada oturuyor kesinlikle iş yapar diyorum ama onların franchising olayı 500000 tl gibi biliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: canelka
dstum yeditepe üniversitesinin oraya starbucks aç derim annemler orada oturuyor kesinlikle iş yapar diyorum ama onların franchising olayı 500000 tl gibi biliyorum
Starbucks şubelerini kendi açıyor. Franchising vermiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu
Evt en akla yatani donas...
Hocam donas fikrini ben verdim sana, aslında imkan olsa ben açmayı düşünmüşümdür neyse hadi artık DH ci arkadaşlara benden bi donas çekersen ödeşiriz