Şimdi Ara

FRANCHİSİNG ( BAYİLİK ) ÖNERİLERİ BEKLİYORUM !!! (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
13
Favori
71.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • donas ı ilk defa duydum sitesine baktım izmir de yok sanırım
    eğer yoksa ve denildiği gibi fiyatlar uygunsa ege üniversitesi civarında çok fena iş yapar
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlutosDaddy

FRANCHİSİNG ( BAYİLİK ) ÖNERİLERİ BEKLİYORUM !!!

Her yerde yok ve iş yapacağına eminim

Heryerde yok bir taksimde var bi bizim okulun kantininde

edit: Siteden baktım bayağı şubesi varmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eXtraVaido -- 31 Ağustos 2010; 20:21:50 >

• Daha ciddi iş ve ekonomi forumlarından tavsiye alarak başlayabilirsin.
  • Arkadaslar subway e ne dersiniz... Ben amerikadaken cikmiyordum burdan.. Burgerdan daha guzel... Giden varmi hic biliyormusunuz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu

quote:

Orijinalden alıntı: bedrim
    Pizza Pizza olabilir. İzmir firmasıydı zannedersem...

Bence dominos varken diger pizzalari acmamak lazim..

bencede önce bi dominos'un kaç şubesi pizza pizza'nın kaç şubesi olduğuna bakmak lazım :)
    sonra google'a girip pizza yazınca hangisinin 1. hangisinin 2. çıktığına bakmak lazım :)
    sonra ikisinide bir tadıp hangisinin türk damak tadına daha uygun olduğunu görmek lazım :)
    sonra fiyat/performans olarak değerlendirmek lazım :)

ve en önemlisi bu 4 maddeye rağmen kar marjlarına bakıp birdaha düşünmek lazım :)

çok uğraştım zamanında pizza pizza açmak için oradan biliyorum :)

Not : Elit kesime hitap edicem ona göre muhitte açıcam dersen dominos daha mantıklı.ama pizzayı öğrenci yer elit kesim zaten sushi yiyor :)

• İzmir'de Donas yok bilginize.
  • hocam valla yazılanlardan en iyisi donas. eskişehirde oturuyorum burda 4 tane şubesi var. hele doktorlardaki şube çok dolu oluyor adamlar 2-3 dükkan ilerisine şube açtılar orda da katık döner vardı iflas etti

ama ben olsam o paraya oto yıkama açardım. su kuyudan gelir. elektrik falan ödersin bi şekilde. malum önümüz de kış bekleme salonuna 1 televizyon 2 de internete bağlanan bilgisayar koydum mu millet beklerken canım sıkılmasın diye sana gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi knsrky -- 9 Eylül 2010; 5:51:54 >
  • yanlız şu superonline işi ve leman kültür işleri çokiyiymiş...
  • quote:

Valla ben fikrimi yineliyorum, Bakırköy'e "Duran" gider O tarz mekan yok yakınlarda... En yakın Eminönü ya da Taksim'de var. Mekanın büyük olmasına da gerek yok, konsepti biliyorsanız ufacık bir yer bile olur rahatça. Açılırsa ilk müdavim olabilirim şahsen

Bakırköyde daha babam liseye giderken gittiği bir dönerci var. (25 yıllık falan) Oradan başka yerde kolay kolay yemez. Döner Bakırköy'de tutacak bir şey değil çünkü 2 mağza arayla 1 dönerci olan yerler var. Çok ucuza satılırsa ancak öğrenciler gider ki büfeler zaten gayet ucuz ve kaliteli.

Frencheising alacaksanız bence Avm içinde bir yer açın. Çünkü işlek avm'lerin boş olduğu saat yok.

Edit; Lavazza Cafe önerebilirim satlıyorsa. Özellikle büyük AVM'lerde çok iş yapar. Malum milletimiz meraklı böyle yerlere. Belirli bir gelir seviyesinin üstündeki kişiler gelir, nezih bir ortam oluşur

Yada Tchibo; Alman kahve firması hem ucuz kahve satıyor, aynı zamanda 15 günde değişen temalarıyla kaliteli ürünler satıyor. Ben mesela müdavimiyim, gidip kahvemi içer turumu atar dönerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mechaniker -- 13 Eylül 2010; 19:55:58 >

• En çok para getiren DİASA birde sabancı güvenirliği var tabi çoğu kişi bim yerine bazen Diasa ya gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucak62

dostum ankarada olsaydın kesinlikle kızılayda bir kfc açmanı önerirdim korkunç iş yapması garanti
    İstanbulda da olmayan bir yerde açabilirsin çünkü fazla kfc yok türkiye genelinde

Harbi ya hayrında dokunurdu hocam bana hergün kfc müthiş giderdi
  • 250 milyara kfc burger gibi markalar olurmu ? Hem istediğiniz yere açamassınız o tarz yerleri hele kfc hep avm'lerde oluyor ama İstanbulda işlek caddelere verebilirler.. Avm'de mekan açmak kolaymı hava paraları 400-500 milyardan başlıyor diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cembaba1992

quote:

Valla ben fikrimi yineliyorum, Bakırköy'e "Duran" gider O tarz mekan yok yakınlarda... En yakın Eminönü ya da Taksim'de var. Mekanın büyük olmasına da gerek yok, konsepti biliyorsanız ufacık bir yer bile olur rahatça. Açılırsa ilk müdavim olabilirim şahsen

Bakırköyde daha babam liseye giderken gittiği bir dönerci var. (25 yıllık falan) Oradan başka yerde kolay kolay yemez. Döner Bakırköy'de tutacak bir şey değil çünkü 2 mağza arayla 1 dönerci olan yerler var. Çok ucuza satılırsa ancak öğrenciler gider ki büfeler zaten gayet ucuz ve kaliteli.

.......

Hocam Duran ne bilmiyorsun sanırım ya da mesajları karıştırdın

http://www.duran.com.tr/

Bu arada babanızın dönercisi Kaymaklar olabilir muhtemelen, neresinde oturuyorsunuz bilmiyorum ama eskilerden kalan nadir yerler var

• Haci hatlar karisti ama donerci diyenler gitsin yukardaki yazim.

Sandwich için Subway favorim. Türkiyede 1-2 yerde gordüm. Yada Alman balik restorani NordSee olabilir. baligi gercekten kaliteli ancak fiyatlari pahali olacagi icin zengin kesimlerse gider.
  • Burger tek geçerim fakat cidden çok yüksekmiş istedikleri ücret. Bunlar dışında giyim mağazası da açabilirsin.
    Örneğin LCW çok iyi satıyor uygun fiyatları sayesinde.
    Polo olabilir. Levi's olabilir. Marks & Spencer olabilir. En önemlisi Mango inanılmaz satış yapan bir kadın giyim mağazası. Fiyatları uygun ve çeşidi bol.
    Elektronik üzerine olabilir mesela Vestel ama onda kazancın düşük olur. En kazançlı alanlar giyim ve gıda.
  • Nordsee birden çok çoğalmaya başladı, fiyatlarından dolayı da kesinlikle tutması gereken bir yerde açmalı bence.
  • quote:

Nordsee birden çok çoğalmaya başladı, fiyatlarından dolayı da kesinlikle tutması gereken bir yerde açmalı bence.

Oraya gidecek adamlar karnini doyurmak icin degilde daha cok damak zevkin icin gidecek tipte kisiler. Yoksa 16 Tl baliga verecek fazla adam yok.

Kanyon, akmerkez gibi yerlerde acilmali yada etilerde islek caddelerde, genclerden cok orta yasin gittigi bir yer ayrica ust seviye kisiler olacak.

Bahcesehir?
  • Bahçeşehir gibi biyerde gayet net iş yapar bence de
  • Ha birde fatura yatırma merkezi çok revaçta bu aralar.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.