Şimdi Ara

FRANCHİSİNG ( BAYİLİK ) ÖNERİLERİ BEKLİYORUM !!! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
13
Favori
71.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu

quote:

Orijinalden alıntı: giveup!
    adıyaman çiğköftecisi

:) hocam ben urfaliyim.. Çigköfte urfanin ve malesef millet gercek çigköfte yemediginden bu tur magazalarda satilan bulgur pilavlarini Ç.kofte die afiyetle yemektedir.. Halbuki uzakdan yakindan alakasi yokdur köfteyle :)

konuyla alakasi yok ama yazmak istedim..

Benim anne-babamda urfali, dogal olarak bende yari urfali sayiliyorum ve senin şu yorumuna katilmasam inan gözüm açik gider.. Birileri gelip bana şurda şurda çigköfte yedik süperdi yaaa dediklerinde çigköfte diye ne yediklerini tahmin edemiyorum.. :D Annem bir çigköfte yaptigi zamanda simsiyah bol isot nasil yiyiceklerini şaşiriyolar..

• KFC çoğu ilde yok eğer alabilirsen bence onu almalısın.
    Starbucks gercekten cok yüksek paralar istiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

quote:

quote:

adıyaman çiğköftecisi

:) hocam ben urfaliyim.. Çigköfte urfanin ve malesef millet gercek çigköfte yemediginden bu tur magazalarda satilan bulgur pilavlarini Ç.kofte die afiyetle yemektedir.. Halbuki uzakdan yakindan alakasi yokdur köfteyle :)

Benim anne-babamda urfali, dogal olarak bende yari urfali sayiliyorum ve senin şu yorumuna katilmasam inan gözüm açik gider.. Birileri gelip bana şurda şurda çigköfte yedik süperdi yaaa dediklerinde çigköfte diye ne yediklerini tahmin edemiyorum.. :D Annem bir çigköfte yaptigi zamanda simsiyah bol isot nasil yiyiceklerini şaşiriyolar..

+1000 :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Marmaris bufe; kentucky fikirleride guzel arastiracam.. Starbucks ne kadar istiyor acaba...
  • Starbucks franchise vermez, kendi açar mekanlarını.
  • Çiğköfteci Ömer Usta olabilir.
    Bu da linki :www.cigkofteciomerusta.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: cellathkn

Çiğköfteci Ömer Usta olabilir.
    Bu da linki :www.cigkofteciomerusta.com

doğma büyüme istanbul olduğumuz için gerçek çiğköfteyi tadamadık

ama bu ömer usta'nın çiğköftesi yediklerimin en iyisi
  • bilmiyorum biliyor musun ama ankara da leman kafe var öyle biryer açabilirsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brain Wave
    Simit Sarayı, Gönül Kahvesi, Gloria Jeans çok tutan cafe tarzı yerler, özellikle açılıpta tutmayan bir Simit Sarayı franchise ı görmedim ben onca şehirde.

AVM'ler için daha küçük çapta Mısırhane ve çiçekçi şeklindeki stand franchiseları yine gözlemlediğim kadarıyla çok tutan girişimlerden.

Yurtiçi Kargo, MNG Kargo gibi kargo firmalarının özellikle gelişmekte olan il ve ilçelerde gelecek vadettiği ve iyi bir franchise fırsatı sunduğunu düşünüyorum, bu hususta derin gözlemlerde bulunmadım ancak iyi bir iş fikri olarak görmüşümdür hep. İş yapmayan bir kargo şubesi görmedim ve biraz akıllı bir yer seçimi ile tutmaması da mümkün değil işin hizmet verdiği alan ve şekli sebebiyle.

Bir de Franchise almaktan ziyade kendiniz bir concept oluşturabilirsiniz, örneğin TR'de pek bulunmayan ama USA ve Canada'da çok tutan (özellikle öğrenciler çok rağbet gösteriyor) bir cafe-bookshop eğilimi var. Starbucks, Tim Hortons, Gloria Jeans tarzında butik kahve evi hizmetini aynı zamanda bir kitap satış noktası ve çörek/kurabiye satış işiyle birleştirmişler. İnsanlar hem gidip kahve içiyorlar, hem kitap satınalıyorlar, hem geçerken paket şeklinde kahve+çörek alıp gazetelerini dergilerini oradan temin ediyorlar hem de kendi kitaplarını okumak için ya da dingin bir ortamda sohbet etmek için böyle yerleri tercih edebiliyorlar.
    Türkiye'de sadece geçen ay ki ziyaretimde şans eseri Kadıköy'de rastgeldim böyle bir yere, başka da gözüme çarpan bir yer olmadı... Kadıköy'de de tuttuğunu söylemeliyim, içeride oturacak yer yoktu nerdeyse...

Damacana Su bayiiliğide son yıllarda iş yapan franchise fırsatları arasına katıldı sanıyorum, telefonla ve internetten sipariş alıyorlar, olayı da hepimiz biliyoruz. Sipariş veriyorsunuz ve suyunuz yarım saat içerisinde kapınızda. Gitgide kirlenen su kaynakları ve belediyelerin temiz su konusunda (Bkz. İzmir) sınıfta kalmaları dolayısı ile bu iş fırsatı da her geçen gün popüler olmaya devam ediyor. Hem yatırım maaliyeti çok düşük (2 motorsiklet, motorsiklet kullanabilen ve 19 Lt'lik bir damacanayı taşıyabilecek gençler, bir telefon, bir bilgisayar, internet bağlantısı, suları depolayabileceğiniz bir mekan ve vergi levhası) hem de kurulduğu andan itibaren düzene giren basit bir iş. Hayat su, Erikli su, Nestle Purlife su gibi bilindik markalarla iş birliği yaptığınız sürece de üksek satışlara ulaşmak sizin reklam becerinize kalıyor; el ilanları, buzdolabı magnetleri, eş dost...

Aklıma ilk gelenler bunlar oldu kısaca.

Guzel oneriler

• Ben bi ara Şampiyonkokoreç düşünmüştüm. Ama istanbulda değil tabi.
    İstanbulda olabilir ama güzel yerler zaten tutulmuş. Bi yer bulabilirsen düşün derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

quote:

quote:

adıyaman çiğköftecisi

haklısınız ama gerçek etli çiğköfte satmak yasak diye biliyorum.günlük üretilip tüketilmeli yeterli inceleme vs olmazsa bakteri yuvası olur
    mecburen yiyoruz yani o bulgur pilavını ne bizi ezin ne canımızı çektirin yapmıyın etmiyin

• :) zaten cigkofteyi yogurursun yarim saat icinde hemen yiyecen yoksa sulanir isi biter.. Dukkancilar tepeleme dag gibi koyuyo vitrine günlerce satiyorlar.. Kusura bakmayin gorunce kusasim gelio.. Bari kisir die satsalar ne cigkoffesi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: soad_sefa
    bilmiyorum biliyor musun ama ankara da leman kafe var öyle biryer açabilirsin..

Leman kafeyi bilmiyorum vallahi...
  • KFC yada Domino's Pizza olabilir.Açacağınız yer çok önemli tabiki.
    Özsüt olabilir çok güzel pasta ve tatlıları var.
    Simit Sarayı olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingo_disco -- 27 Ağustos 2010; 3:10:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingo_disco
    KFC yada Domino's Pizza olabilir.Açacağınız yer çok önemli tabiki.
    Özsüt olabilir çok güzel pasta ve tatlıları var.
    Simit Sarayı olabilir.

Güzel fikirler verdi tüm arkadaslar.. Peki yer söyliyebilecek varmi suraya aç burayi kacirma falan diyecek... Mekan istanbul..
  • kfc de güzel ama burger kingle aynı parayı istiyor o da 600 bin dolar civarı.

o paraya hacıoğlu lahmacun açılabilir 200 bin dolar civarıydı.
  • Donas'ı bence iyice düşünün. Kütahya'da da bir tane var, lavaşta döneri güney dışında pek bilmezler ama çok tutulur.
    Özellikle üniversite öğrencilerin bol olduğu bir muhitte iyi iş görür. İskenderun çıkışlıdır kendiler. İşin ilginci orda pek tutulmazlar.
  • Donas bir numara gerçekten ciddi olarak düşün derim.
  • Donas derim ben de. Eskişehire her gittiğimizde oradan yeriz. Uygun fiyat ve güzel tat sunuyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.