Şimdi Ara

Personel Önerileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
7.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Doktor, antrenör, kaleci antrenörü ve diğer personel önerileri yapabilirmisiniz.Bir de birini almak isteyince personel olarak önce kabul ediyor sonra başkasına ihtiyaç yok falan diyor.Bütün personeli yolladım ben.

• Takımda belli bir sayıda antrenör olması gerekiyor, daha fazlasını kabul etmiyor yöneticiler.
    Gonzalo Abando -> Aerobic, Strenght, Defence 4.5-5 yıldız
    Ricardo Moniz -> Ball Control 5 yıldız
    Prosinecki -> Set Pieces 4 yıldız ( çok ucuz maaşı alın bence. )
    Delgado Meco
    Julio Tous
    Harald Schumacher -> Kaleci antrenörü 5 yıldız
    Köpke -> bu da kaleci antrenörü
  • Youth coach larının sözleşmelerini fesh et. kontenjan açılabilir.

Personel Önerileri

Dostum Excel'de hazırlamıştım bi ara
  • German Burgos kaleci antrenörü çok az maaşla gelir. 4.5 yıldız çıkartıyor.
  • Evet bende arıyorum personel.
    Eski personeller çok dandikti. Hepsinin sözleşmesini karşılıklı festhettim.
    Yukardaki önerilerden anca 3-5 tanesi geldi
  • Zinedine Zidane gözlemci olarak al:D
  • Dowhan vardı kaleci antrenörü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar bendeki sürüm 10.0 personel olarak 4.5-5 yıldızlı antrenörleri arama yerinden arıyorum hiç birşey bulamıyor.2. sezona geçtin gene personellerin %90 ını bulamadı oyuncu olarak lorik cana yı bile bulamadı bunun sürümle mi alakası var yoksa başka birşeyle mi?örneğin :Bruno Demichelis,Pat Rice gibi antrenörleri bulamıyor; ama Valter Di Salvo,Gianpiero Ventrone gbileri buldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murettep

arkadaşlar bendeki sürüm 10.0 personel olarak 4.5-5 yıldızlı antrenörleri arama yerinden arıyorum hiç birşey bulamıyor.2. sezona geçtin gene personellerin %90 ını bulamadı oyuncu olarak lorik cana yı bile bulamadı bunun sürümle mi alakası var yoksa başka birşeyle mi?örneğin :Bruno Demichelis,Pat Rice gibi antrenörleri bulamıyor; ama Valter Di Salvo,Gianpiero Ventrone gbileri buldu.

Bende küçük veritabanını seçmiştim ve gözükmüyordu. Oyuna başlarken veritabanını en geniş(large) olarak seçmelisin.
  • Türkiyenin euro 2008 deki kondisyon koçları vardı..Çok meşhur olmuşlardı son dakikada atılan gollerle..Amerikalılardı sanırım..Onları arıyorum ama bir türlü bulamadım kimdi onlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kénan

quote:

Orijinalden alıntı: murettep

arkadaşlar bendeki sürüm 10.0 personel olarak 4.5-5 yıldızlı antrenörleri arama yerinden arıyorum hiç birşey bulamıyor.2. sezona geçtin gene personellerin %90 ını bulamadı oyuncu olarak lorik cana yı bile bulamadı bunun sürümle mi alakası var yoksa başka birşeyle mi?örneğin :Bruno Demichelis,Pat Rice gibi antrenörleri bulamıyor; ama Valter Di Salvo,Gianpiero Ventrone gbileri buldu.

Bende küçük veritabanını seçmiştim ve gözükmüyordu. Oyuna başlarken veritabanını en geniş(large) olarak seçmelisin.

teşekkür ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.