Doktor, antrenör, kaleci antrenörü ve diğer personel önerileri yapabilirmisiniz.Bir de birini almak isteyince personel olarak önce kabul ediyor sonra başkasına ihtiyaç yok falan diyor.Bütün personeli yolladım ben.
Takımda belli bir sayıda antrenör olması gerekiyor, daha fazlasını kabul etmiyor yöneticiler. Gonzalo Abando -> Aerobic, Strenght, Defence 4.5-5 yıldız Ricardo Moniz -> Ball Control 5 yıldız Prosinecki -> Set Pieces 4 yıldız ( çok ucuz maaşı alın bence. ) Delgado Meco Julio Tous Harald Schumacher -> Kaleci antrenörü 5 yıldız Köpke -> bu da kaleci antrenörü
arkadaşlar bendeki sürüm 10.0 personel olarak 4.5-5 yıldızlı antrenörleri arama yerinden arıyorum hiç birşey bulamıyor.2. sezona geçtin gene personellerin %90 ını bulamadı oyuncu olarak lorik cana yı bile bulamadı bunun sürümle mi alakası var yoksa başka birşeyle mi?örneğin :Bruno Demichelis,Pat Rice gibi antrenörleri bulamıyor; ama Valter Di Salvo,Gianpiero Ventrone gbileri buldu.
quote:
Orijinalden alıntı: murettep
arkadaşlar bendeki sürüm 10.0 personel olarak 4.5-5 yıldızlı antrenörleri arama yerinden arıyorum hiç birşey bulamıyor.2. sezona geçtin gene personellerin %90 ını bulamadı oyuncu olarak lorik cana yı bile bulamadı bunun sürümle mi alakası var yoksa başka birşeyle mi?örneğin :Bruno Demichelis,Pat Rice gibi antrenörleri bulamıyor; ama Valter Di Salvo,Gianpiero Ventrone gbileri buldu.
Bende küçük veritabanını seçmiştim ve gözükmüyordu. Oyuna başlarken veritabanını en geniş(large) olarak seçmelisin.
Türkiyenin euro 2008 deki kondisyon koçları vardı..Çok meşhur olmuşlardı son dakikada atılan gollerle..Amerikalılardı sanırım..Onları arıyorum ama bir türlü bulamadım kimdi onlar?
quote:
Orijinalden alıntı: Kénan
quote:
Orijinalden alıntı: murettep
Bende küçük veritabanını seçmiştim ve gözükmüyordu. Oyuna başlarken veritabanını en geniş(large) olarak seçmelisin.
teşekkür ederim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme