Şimdi Ara

Fransa, bisikletle işine gidenlere kilometre başına 25 € sent ödemeye başlamış.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bizde bisiklet yolundan yuruyen yayalardan ozur dileyerek musade isteyelim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: recep41

Bizde bisiklet yolundan yuruyen yayalardan ozur dileyerek musade isteyelim.

Bisiklet yolunu buldun da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • euro bazında 25 cent, dolar bazında 34 cent diyor, 1 dolar 2 lira desen, 70 kuruş mu veriyormuş km başına aşağı yukarı, yanlış mı hesapladım ?
  • ben her gün işe bisikletle gidip toplam 20km yol alıyorum. ödül olarak; üzerime süren taksiler, beni gördüğü halde görmezden gelip güvenliğimi tehdit ederek tali yoldan cayırt diye çıkan otomobilleri alıyorum.

başbakan olimpiyatları alabilmek için olimpiyat komitesinin önünde konuşma yaparken: "ailemden özür dileyerek söylüyorum, istanbul öyle bir spor şehri ki istanbulda spor ailemden daha çok bağlandım" demişti ulan şehirde yol yok ne sporu, başbakanın kendi oturduğu ev bile evime 2dk mesafede, her gün iki kez evinin önünden geçiyorum ve evinin önünde bile üzerime sürüp beni kazaya zorlayan otomobiller oluyor. kendisi kafasını bi çıkarıp baksa da halimizi görse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 3 Haziran 2014; 23:54:43 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihto

euro bazında 25 cent, dolar bazında 34 cent diyor, 1 dolar 2 lira desen, 70 kuruş mu veriyormuş km başına aşağı yukarı, yanlış mı hesapladım ?

Doğru görünüyor hesap, fena para değil...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.