Şimdi Ara

FRANSA MALLARINI HALA KULLANACAK MIYIZ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fransada senatoda kabul edilen yasadan sonra türkiyedeki en büyük katılımcıya sahip forumlarından birinde hala bir fransız malı olan RENAULT'un yok su arabanın şurası ii bu modelin burasi harika diye konusulması beni üzüyor şimdiye kadar sahip olduğu 3 arabanın 2 si RENAULT olan ben bu haince karara tepki olarak RENAULT sayfasında bir tepki topici açmak istedim ve bu konuda sanırım özelliklede çağımızda tepkilerin en çabuk iletildiği yer olan internet ortamında bu forumdaki forumdaşlarımdan destek mesajları bekliyorum hem bu forumda hemde ulaşabildiğimiz her platformda

Sevgiler Saygılar

• sadece fransa değil,tüm yabancı ülkeleri boykot etmeliyiz,inan hiç biri fransada farklı olmayacaklar ileriki günlerde...

buarada varsa bir Türk arabası önerin onu kullnalım ve beğenelim...
    Maalesef yok ama fransıızn,almanın bilmemkimin yaptığı arabaya mutaç kalıyoruz.
    Bende istemem fransız arabası kullanmak ama ne yapalım...bişekilde kullanıyoruz...
  • ben imzamdaki renault ibaresini kaldırdım.
    fransızlara
  • Arkadaşlar ne olursa olsun ben bir reno fanatiğiyim türkiyeden kalksa bile yrtdışından sokarım
  • Fransız mallarını boykot etmeden önce sokaklara dökülsek? Protesto etsek?
  • bende de bir reno var ama reno fanatikliği enterasan olmuş yani bence öyle ahım şahım modelleri yok fanatik olacak kadar zevk meselesidir yinede. ben fransız arabalarına muhtaç olduğumuzu düşünmüyorum. türkiyede en çok satılan fransız olan renault u tercih sebebimiz biliyorsunuz ki türkiye de üretiliyor olmasıdır. eğer oyak renault yerine toyota ile işbirliğine gitseydi zamanında şu an en çok toyota nın modelleri satılıyor olurdu herhalde. ben şu andan itibaren kendi özel zevklerimi ülkemin çıkarlarından daha önde görmeyerek boykot edeceğim fransız markalı ürünleri.
  • fansanın yaptığı nı hiç bir Türk evladı tabiki içine sindiremez ama ben bin bir zahmetle aldığım bu arabamı fransızlar böyle çirkin bir politika yaptıkları için de elden çıkaramyı düşünenemem.
    Elbette fransız mallarını boykot ederim.
    Benden de fransaya kocaman bir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sorun sadece fransa veya fransız malları değil, insanımızın yaptığı en büyük hata bu, bi olay olunca böyle bikaç malı üç gün satın almayarak bir yere varacaklarını sanıyorlar, ha üç gün değil ömür boyu satın almazsak o zaman vatan için iyi bişey yapmış oluruz..

Batı kaynaklı hiçbir malı mecbur kalmadıkça almamaya çalışıyorum, özellikle yakın geçmişte ülkemi pasta dilimler gibi parçalayıp işgal eden ülkelerinkini ve terörü besleyen amerikan mallarını, üç gün beş gün bir yıl değil ömür boyu...

Uzak doğu mallarına yönelmeliyiz, şimdiye kadar uzakdoğudan hiçbir düşmanca hareket görmedik, çin kalitesini yeterli bulmayanlar japon malı kullanabilir mesela..

• Arkadaşlar biz türkler unutkan bir milletiz. 2001 yılında ilk olarak fransız meclisi bu sözde soykırımı kabul edilince şimdide olduğu gibi herkes boyot! fransız mallarını alma tu kaka dedik ne oldu NE OLDU? Aynı tas aynı hamam biz türkler unutkan milletiz dostumuzu ve düşmanımızı ayırt ediyoruz ama çabuk unutuyoruz, ülke içi siyasette olduğu gibi unutmayın, çünkü fikirler kolay değişmiyor. MADE İN FRANCE yazan hiç bir malı almayın ama yurdumda üretiliyorsa bence sakıncası yok. VE UNUTMAYIN TARİH TEKERRÜRDEN İBARETTİR ÖNEMLİ OLAN UNUTMAMAK VE YENİ NESİLLERE BU KALLEŞLİKLERİ ANLATMAKTIR.
  • yaw arkadaşlar benim anlamadığım isviçre bu kanunu 12 sene önce çıkarmış neden kimse isviçre mallarını boykot etmiyor

nerdeyse 100 kişiden 50si swatch takıyodur

kullanmayalım o zaman onuda
  • haklısınız protesto edelim ama mallarını kullanmamakla değil başka şekilde unutmayın arabalarımızı bir günlük emekle satın almıyoruz
  • kardesler o kadar para verip araba almışız neden boykot edelimki hem ülke yöneticilerinin suçu bu renaultun değilki renault kabul etmedi yasayı fransa meclisi kabul etti ewet sonuna kadar kanımızın son damlasına kadar protesto edelim ama başka yöntemlerle boykot ederek değil sonuçta renault yönetiminin ne suçu var vede milyarlarca renault sahibinin ne suçu var hakmızmıyım renocu kardeslerim
  • fransanın yaptığı gerçekten adice birşeydir.ama şuda bi gerçektir ki teknoloji ile siyaset çok farklı şeylerdir.karıştırmamak lazım.fransa meclisi böyle bi karar aldı diye milyarlarca para verdiğimiz arabaları çöpe mi at
    alım.ayrıca benim renault um yerli üretim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.