Şimdi Ara

Fransız arabaları neden sevilmiyor ?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
257
Cevap
2
Favori
12.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dh'de Fransa ve İtalyan arabasıdır alınmaz denir ama çıkın dışarı bir bakın! Burda çogunluk hayran olduğu arabaları savunur dışarıda 10 kişiden kaçında bmw mercedes audi var
  • 1)İtalyan
    2)Alman
    3)İsveç
    4)Japon
    5)Renault
    6)Çin

Benim sıralamam bu. Sadece tasarımı göze batacak kadar kötü olmasın. Az yaksın fazla masrafı olmasın standartın biraz altında kullanıcılar için fazlasıyla yetsin.

Renaultun Türkiye için ürettiği araçlar saçmalıktan ibaret. Motor olarakta dCi Renaultun en büyük işidir. Ama abartıldığı kadar iyi bi motor değildir. Lagunada renaultun en iyi aracıdır çıkan. Captur, Clio4, Megane 2, Fluence yeterince düşünülmeden üretilmiş araçlardır bence. Hadi o çamurlukları çizenin kafa uçuk ama onu onaylayan imza atanda dememişmi sen anlatmaya çalıştın burda diye.Fluence kocaman kasa yaparken yapıyo dışını şişiriyoda şişiriyo ama içi dışına bakınca hiç geniş değil. Ee güvenlik için harcadlılar desem Standart güvenliğin altında. İçi boşluk o zaman. Sırf tasarım saçmalığı için şişirdikleri yerleri bile genişlik bahabında kullanmamışlar. Dediğim gibi bunları düşünmeyen Standart insanlar için yeterli sayılır araçlar..Şahsen Lagunayı alırdım.

• fransız arabaları son zamanlarda büyük gelişme gösteriyor aslında citröen ve renault olumlu peugeot ise olumsuz gözümde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: of dead

Tamamen cahilliğin getirdiği ön yargı denilebilir.

+1
    ülkemizde böyle, çoban çıkıyor fransız arabaları kötü diyor arkasından koyunlar geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam laguna bitti artık yerine latitude var

• quote:

Orijinalden alıntı: of dead

Tamamen cahilliğin getirdiği ön yargı denilebilir.

+1

98 laguna`nin yerini tutacak o fiyatlarda kac tane marka vardi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cantyouseebaby26

Dh'de Fransa ve İtalyan arabasıdır alınmaz denir ama çıkın dışarı bir bakın! Burda çogunluk hayran olduğu arabaları savunur dışarıda 10 kişiden kaçında bmw mercedes audi var

forumlarda herkes jazz ı övüyor piyasada mumla ara bulamazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkcald

kendimde hiç sewmiyorum ama sadece tipten dolayı birçok forum başlığında görüyorum ki millette benim gibi pek fransız arabası sevmiyor nedeni sadece tipinden mi yoksa kalitesiz veya başka birşey mi acaba?

fransız arabaları aksine cok sevilir ve tutulur ülkemde. keza trafikte gördüğün 10 aracın en az 4 ü renodur. pejonun 206 sı citroenin c3 c4 ü oldukca fazladır piyasada. sevilmez edilmez tutulmaz kötüdür tukaka muhabbetlerine gülüp geciniz. keza lineada beş para etmezdir kötüdür pistir filan falan ama satışlarıda ortadadır.

ayrıca 2008 yılında aldıgım c4 e standart bakımları dışında beş kuruş masrafta etmedim debriyaj fren balataları silecek gibi parçalarda dahil halen orjinal duruyor.... boşa sallıyor dolu cekiyor bu fransız kötüdürcüler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-38F9BBB0B -- 18 Haziran 2013; 19:13:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: darkcald

quote:

Orijinalden alıntı: cantyouseebaby26

Dh'de Fransa ve İtalyan arabasıdır alınmaz denir ama çıkın dışarı bir bakın! Burda çogunluk hayran olduğu arabaları savunur dışarıda 10 kişiden kaçında bmw mercedes audi var

forumlarda herkes jazz ı övüyor piyasada mumla ara bulamazsın

Forumda İtalyan Fransız arabaları adı çıkmış kötü diye yapacak birşey yok

• Herkesin zevki, rengi, beğenisi, ıvırı, zıvırı farklı.

Forumda çoğu insan fransız araç düşmanı ama dışarıya çıkın bakın her köşede bir renault var.

Citroen de son 2 sene içerisinde cidden baya yol kaddetti.

Peugeot desen istikrarlı durumunu koruyor.

Piyasada en çok fransız araçları boy gösteriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

Hocam laguna bitti artık yerine latitude var

Laguna 2. El olarak bassetmiştim. Segmentinde iyi bi araç Ama Latitude D segmentini haketmeyen bi araç bence.
  • Fransız arabalarının sevilmediği kanısına nasıl vardınız bilmiyorum.Sadece foruma bakarak bu karar verilemez. Satışlara bakılırsa halk fransız arabalarını seviyor. Ayrıcva tasarım olarak fransız arabaları bence hem japon hemde alman arabalarından dış görünüş olarak daha şık duruyor.

Not: Fransa' ya hiç bir sempatim yok. Hatta nefret ederim.
  • Nasıl sevilmiyor??

Trafiğin yarısı Fransız.

Renault bile yeter.
  • Belkide "2014 mercedes c serisine 1.6 dci motor gelecek" konusundaki yorumlardan etkilenip böyle bir konu açtınız he?

• Hakikaten fransiz arabalari cok itici , broadway kullandik onun pedalini megane da gorunce niye sevmedigimi anladim :)

Arkadasimin 2004 307 araci var ama benim eski 2000 opel astra 1.6 cd nin surus zevki pedallari daha iyiydi ,

Ama sanirim ucuz ve az yaktigi icin cok tercoh efiliyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • *2012 model Euro 5 115 hp motor
    *ABS-ESP-ASR
    *4 Hava Yastığı
    *Elektrikli ayarlı ve katlanır yan aynalar
    *Orijinal park sensörü
    *Çift bölmeli otomatik dijital klima
    *Hıza duyarlı direksiyon
    *Gündüz Led farı
    *Follow home özelliği
    *Yağmur ve far sensörü
    *Cam tavan
    *Uçak tipi araç içi bagaj ve saklama gözleri
    *Viraj aydınlatmalı sis farı
    *Parçalı katlanır ve sökülür koltuklar
    *Tavan barları
    *Hız sabitleme ve sınırlama özelliği
    *Yol bilgisayarı
    *CD ve MP3 çalar artı ekstra tos çıkışları
    *Yokuş kalkış desteği
    *Çelik jant
    *Tavanda orijinal araç içi parfüm sistemi
    *Ön koltuklarda kol dayama ve orta kolçak
    *İçeriden düğme ile açılıp kapatılabilen çocuk kilidi
    *Atermik cam
    *Eğimi ayarlanabilir arka koltuklar
    *Koltuk arkalarında servis sehpaları
    Bu özelliklere sahip dizel 115 Beygir hangi, aracı 42.000 liraya sıfır olarak alabilirsiniz???PSA grubunda veriyorlar.

• fransız arabaları sadece ilk sahibini mutlu eder.
    Eğer aracı alıp 40bin km civarı kullanıp satılacaksa fransız arabaları iyidir güzeldir. Daha sonra sahibini üzmeye başlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: efe_yakub

Peugeot 508 allure

Dış tasarım olsun, iç tasarım olsun, sahip olduğu donanım olsun

çok hoşuma giden bir araç,

iyi güzel arabada o para verilir mi orası düşündürüyor insanı
  • Hayatta binmem fransız aracına. Alman ve İngiliz gerisi tırı vırı.
  • Satış rakamlarına bakınca zaten konu yalan oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.