Şimdi Ara

Fransız arabaları neden sevilmiyor ?? (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
257
Cevap
2
Favori
12.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Boş, gereksiz yapılan yorum ve benim için önyargılı durumdan başka bi anlam ifade etmiyor. Taş gibi ağaçlardır. Ülkemiz için makul seviyede olduklarını düşünüyorum. Özellikle de Renault içindir bu soylediklerim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: of dead

Tamamen cahilliğin getirdiği ön yargı denilebilir.

Aynen oyle.

Bizim milleti birazda para gidikliyor biraz...

Otomobil marka on yargim yok. En azindan simdiden sonra yok. Cunku ramazanin son hAftasi bi latitude aldik. O modele karsi asiri karsiydim. Donanimi biraz cezbetti beni ve soyle dusundum. Eger bu kadar ozellik bi vwde bi opelde olsaydi 2.el fiyati bile 100binleri bulabilirdi. Biz 60bine aldik. Ve o kadarda on yargili olunmazmis onu gordum...

Tr sartlarina cok uygun bi marka renault ve psa grubu... kaliteli dizel motorlari var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yoo biz sevioz hastasıyız.
  • vallahi gerek ikinci el gerekse sıfır olarak tam 5 peugeot geçti elimden . rutin bakımlar hariç tık demedi. ya ben çok düzgün araba kullanıyorum ya da diğer kullanan arkadaşlar arabanın anasını ağlatıyorlar bilemedim.
  • Konunun basligi aslinda " fransiz araclari sevilmemesine Ragmen" yinede neden seviliyor olmasi lazim....

saka bir yana:cin, rus veya hindistan araclari neden sevilmiyor diye Bir konu acilabilir AMA ülkemizde koskoca Renault'nun senelerdir ülkemizde
    Otomotiv alaninda basarli olmasina Ragmen fransiz araclari neden sevilmiyor diye Bir konunun acilmasi mantiksiz

• ben seviyorum
  • Fransızların kendine has çizimleri var, biraz değişik.
  • niye sevilsin allah belalarını versin.lan daha motordaki sorunu halletmeden,ön düzende ses gelmeye başladı.allahım sen bu arabayla mı beni sınıyorsun.lan 3 ayda bir sıkıntı çıkaran araba mı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmtıl -- 8 Ağustos 2014; 23:52:05 >

• Uzun vadede nasıl bilmem ama şu anda kiralık bir Citroen DS3 dizel kullanııorum, birkaç bin kilometrede. Hiç beğenmedim. Corsa bile daha iyi. Bu bir de sözde lüks model..
    Arabanın ön konsolunda ucuz görünen parlak bir kaplama var. Klima kontrol butonları ve LCD ekran ucuz ve kalitesiz görünüyor ve basma hissi de aynı şekilde.
    Temel ergonomik hatalar var. Göstergelerde rakam, renk sembol işaret vs kalabalığı var, iç içe çerçeveler, saçma sapan pavyon gibi bir tasarım, ama sonuç olarak KÜÇÜK gösterge (yani göstergenin çapı küçük). Sürerken bir göz atmayla ibrenin nerede olduğunu farketmiyorsunuz, dikkatli incelemek gerekiyor. Direksiıonun etrafında 4 tane kol var, her birinde 3-4 düğme var. Kolların 3 tanesi şişman direksiyonun arkasında kalmış(!), görünmüyor.
    Araba henüz birkaç bin kilometrede olmasına rağmen konsolun içinden bir yerlerden tıkırtılar geliyor.
    Torpido gözünün altındaki kısımda kumaş kaplama oturmamış, bazı yerlerden kalkmış, karşıdan bakınca siyah zeminde beyaz-gri kalkmış ufak bölgeler görünüyor.
    Arabanın kontrolleri genel mantığa ve içgüdüsel (intuitive) kullanıma uygun yapılmamış, öğrenmek gerekiıor. Koltuğa oturduğun gibi kullanamıyorsun. Örneğin sileceklerin tam olarak nasıl çalıştığını anlamak için kenara çekip 5 dakika incelemek ve denemek gerekiıor.
    Genel olarak döşeme, butonlar, plastik parçalar vb. uzun ömürlü olmadıklarını hissettiriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AFB8954A9 -- 12 Ağustos 2014; 16:03:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: darkcald

kendimde hiç sewmiyorum ama sadece tipten dolayı birçok forum başlığında görüyorum ki millette benim gibi pek fransız arabası sevmiyor nedeni sadece tipinden mi yoksa kalitesiz veya başka birşey mi acaba?

Kalitesizliği
  • Otomotiv sektörüne fransız kalıyorlarda ondan

Renault bir nebze iyi
  • Renault'u diğer FRANSIZ araçlarından ayırmak gerekiyor.1-Renault'un çok olmasının iki sebebi vardır.1- iyi olduğundan değil,Dağın başında bile bayisinin ve servisinin bulunması.2-boş Araçları çok uygun fiyatlara verdiği için Flo satışları sayesinde liderliğe oynamaktadır.zaten diğer FRANSIZ araçlarının kayda değer bir satış grafikleri bulunmamakta sadece macaraseverler Tarafından tercih edilmektedir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • fransızlara laf edenleri anlamıyorum bir malı alırken parasını hak ediyor mu diye düşünüp alırsınız tutupta golf ile 206 yı kıyaslarsanız tabiki almanlar iyi dersiniz .Bende şunu diyorum 20 bin tl ye 2000 model koltuk ısıtmalı sunrooflu yağmur far sensorlu abs li ve daha saymaya erindiğim birçok özelliği olan 406 alınabiliyorken o paraya aldığınız kedi göz corollada arka camı elinizle açıyorsunuz yol tutuşu yalıtım gibi konulara hiç girmiyorum bile.

almanların mercedesine bmw sine laf yok fakat gerisi fasa fiso opelin boşlarında arkaya hoparlör koymuyorlar 1.6 motorları 1.2 gibi gidiyor. wolgsvagen gurubun hepsi birbirinin taklidi arabalar kötü demiyorum fakat iyi de diyemem kimse kusura bakmasın.
    eğer verdiğiniz parayı markaya değil de arababın kendisine vermek istiyorsanız fransız arabaları ve fiat arabaları tam size göre ama yok ben hava atayım fanboyluk yapayım diyorsanız almanlar açmış kollarını bekliyor.

konu eski farkındayım.

• Konu açıldığında gerçekten tipsizlerdi ama bugün gayet yakisikli arabalar yapıyorlar.

• BojanBogdanovic B kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle.
  • teneke gibi duruyor arabaları :)
  • kim sevmiyor ben seviyorum
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.