Şimdi Ara

Fransız arabaları neden sevilmiyor ?? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
257
Cevap
2
Favori
12.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1997 yili neresiii,2013 yili neresi hocam...2009 da Megane 3 Hb aldim..105.000 km'de su an...Ariza lambasi denen bir sey gormedim arabam da...Makim harici sifir masraf...Hala da 1 sene kullanmayi dusunuyorum motor da herhangi bir aksaklik,performans dusuklugu vs yok...Tabi arabada sans isi biraz..Sifir Opel Astra alip servisden cikmayan mi dersin,Ford Focus turbo bir onceki nesil de turbo patlatlamalari mi dersin,Golf sanzuman sorunlari mi dersin..Bana gore Fransizlarin 2 eksigi var..Iscilik ( ki benim aracim da gram soyulma yok ),yol tutus...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fransız sevilmiyor değil bence, halkımız Renault seviyor çünkü. Fransız diye bahsedilen Peugeot ve Citroen diye düşünüyorum. 206 ile biraz içli dışlı oldum bir dönem. Neden sevilmiyor derseniz bence kalitesiz iç ve yürür aksamından dolayı sevilmiyor. Motoru gayet de güzel ve sorunsuzdu ki bu araç 200bin km'de dizeldi.

Motoru güzeldi ama işte o ufak problemler soğutuyor adamı. Bizim başımıza gelenler; antenin yanından su alıp tavanı ıslatması, merkezi kilit problemi, iç aksamın tıkırtıları, ön takım problemleri, direksiyonun erken aşınması, hız göstergesinin sapıtması. Cam açma tuşları el freninin oralarda idi, bu ufak şey bile 55bin km kullandığımız araca hala ısınamamıza neden oluyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: insideman

Satış rakamlarına bakınca zaten konu yalan oluyor.

+1

• fransız araçlarıyla ilgileniyorsan otomatik vitesten uzak duracaksın kendi peugeot umdan biliyorum. bozulma durumu vs yok ama aşırı verimsiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Irrasyonel -- 23 Temmuz 2013; 19:48:41 >
  • ben flu edc mi her kullandigimda iyiki almisim diyorum

• Hemen yazıyorum...FRANSIZ ARABASI OLDUKLARI İÇİN... Birde Peugeot 307 acısı çok acı yüreklere oturdu...İnsanlar arabalarından nefret ettiler..servisler ile akraba oldular...Borcu biter bitmez satmaya koştular..Psikolojik unsur en ciddi olanı..BENİM PARAMI ALIP BANA HAKARET EDEN İNSANLA BİR İŞİM OLMAZ..O CÜCENİN DEDİKLERİNİ UNUTMADIM...EN GARİP VE ÇİRKİN OLANI İSE TÜRKİYEDE YABANCI SERMAYELİ ŞİRKETLERİN ADET VE SAYISINDA FRANSIZ ŞİRKETLERİ EN ÖNDE....paranı seviyorum...Malımı satın al...Seni sevmiyorum...Avrupa dan uzak dur..."" Diyen bir adam gördük....Şahsiyetsiz nankör cüce...
  • 1- tipi yok
    2- kaliteli değil
    3- Türkler ermenileri katlettiler diyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: terazi43

1- tipi yok
    2- kaliteli değil
    3- Türkler ermenileri katlettiler diyorlar

:-D

• Fransız arabası nasılsa memnun olan tam memnun şikayetçisi tam şikayetçi

• konu hortlucak ama bilen bilir Fransız araçlarının aslında kaliteli olduğunu adamlar 140 km ile duvara girmek için araba yapmıyor heryerinde airbag var konfor daha ne olsun almanlar abartıyor Fransız araçları iyi olmasa sonu dacia gibi olur yani sadece bizim ülkeye kakalarlar ben Fransız diyorum ölümüne Renault ve Peugeot :)
  • Citroen e biniyorum bazen arabayi yikadim da geliyorlar yanıma abi bu alınır mı abi cok kotu bunu performansı abi abi abi

Şuan citroen c4 umu satiyorum

Ve tekrar c4 alicam bu sefer c4 vtr kısmet olursa inşallah.

Citroen e binen adam hayatında en az 2 sefer daha citroen alır.

Mantıklı kullanıcı arabasi dir citroen.

Öyle Toros gibi Şahin gibi sürenler alıyo aaa bak bunun burası oynuyor burası kötü diyorlar.

Daha kapısını açma mis adam bile yorum yapıyor.

Hiç bir marka eminim bmw merc hariç citroen gibi yalıtım yapmıyor.segmentinde en geniş tavan yüksekliği.185 120 kg yim.10 parmak boşluk var.

• fransız arabayı arabadan anlamayan gösteriş meraklıları sevmiyor,adamlar on numara ödediğin paranın hakkını veren arabalar yapıyor

• Reno almam pejo almam sadece citroen alırım içlerinde sağlam düzgün olan bi citroen var

• Fransız araçları dünyada sevilmiyor. En çok sattığı ülkeler eski sömürgeleri Fas, Cezayir birde Türkiye.
  • Sevmeyenler halt etmiş 1.6 hdi peougeot aracım 180 tl ile şehir ici 800 km yapıyordum bir kere mırın kırından servise götürmedi daha ne olsun bilmeyen konusuyor agzı olan konusuyor fransız dizel motorlar cok iyi ve cok az yakıyorlar sen al kullan bırakmazsın koy depoyu Türkiyeyi dolan

• 2000li yıllardan 2010'lu yıllara kadar ürettikleri hemen hemen her aracın dayanıksız oluşundan ötürü. 2010 dan sonra düzelmeler var ancak millette bir kanı oluştu artık.

Not : reno bana göre fransızların en kalitelisi evet soyulmalar ondada oluyor ama en azından elektronik parçaları arızalanmıyor peugeot gibi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim icin

Alman-japon

• Citroen c3 um var 1.hdi cok sukur 5 kurus masraf etmiyorum aracima yag su haric. Insallah ilerde yine citroen c4 picasso olucak.... Japon alman zerre kadar gozumde yok astra h ve golf 4 e binmis biri olarak ..ben malimi bulmusum hedef c4 picasso hdi

• quote:

Orijinalden alıntı: of dead

Tamamen cahilliğin getirdiği ön yargı denilebilir.

ortada yaşadığımız bi sorun var ve üstüne etrafımızdada sorun yaşayanlar var .. o zaman kim cahillikle hareket ediyor sen mi bizmi ..

reno yu ayrı tutmak lazım kaç sene kullandık ama o pejo partner
  • İkinci fransiz aracimi aldim onceki peugeot simdimi megane 2 skntm yok sklrsamda degistirrim

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.