Şimdi Ara

FreeDos Pc Hakkında(Konu yanlış yerdeyse özür)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Malumu olduğu üzere doların artması vs. gibi sebeplerden ötürü maalesef ülkemizde uygun fiyatlı laptop kıtlığı yaşanıyor. Maaliyeti minimize etmek ve maksimum performans alabilmek için freedos pc almaya karar verdim lakin bu konuda pek tecrübem olmadığı için sizlere birkaç sorum olacaktı?
    1) Freedos pc'ye bilgisayarcıdan windows 10 yahut 8.1 attırılabilir mi? (Elimde herhangi bir license key yok )
    İnternet sitelerinw windows 10, 8.1 key paylaşımlari gördüm ama ne kadar doğru bilemiyorum..

2) Microsoft'un üniversitelilere ücretsiz olarak sunduğu windows sürümünü
    (Windows Embedded 8.1 Industry Pro)
    pc'ye kursak bir sorun olur mu? Bildiğim kadarıyla bu sistem için herhangi bir kullanım süresi belirtilmemiş. İleride bir sorun olur mu?

İlginize simdiden teşekkür eder,tekrardan iyi aksamlar dilerim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gangaralı -- 14 Şubat 2016; 11:07:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gangaralı G kullanıcısına yanıt
    Kendin atabilirsin sorun olmaz internetten indir usbye veya diske yazdir sonra format at

• Nerden indirebilirim? Ozelden mümkünse link atabilir misiniz? Bir de süresiz mi oluyor sizin dedikleriniz

Windows 10 beleş zaten. Kendi sitesinden indirebilirsin

Windows 7 8 10 hangisi istiyonuz

• windows 10 olsa iyi olur :)

• Freedos isletim sistemi yok demektir.istediginiz isletim sistemini siz veye bilgisayarci yukleyebilir.

• windows 10 nasıl beleş ya lisans istemiyormu (cidden soruyorum..)
  • Windows 7-8-10 dreamspark üzerinden üniversite ögrenci ve eğitim görevlilerine bedava. Windows 10 beleş zaten diyip kandırmayın milleti. Korsan kurulum her zaman mümkün ama bu fırsatlar varken uğraşılmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet o fırsattan haberdarım zaten okul ile iletisim halindeyim mail attım cevap bekliyorum :)

• SuperPunch kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarcı bu işi nasıl yapacak peki? Burdaki 30 40 liraya format falan atıyor ama bu attığı sistem orjinal mi olacak yoksa crackli mi ?Orjinal olmaz diye tahmin ediyorum ama.. :)

• Free Dos bilgisayarlar ,hiç bir işletim sistemi yüklü olmadan satılan sıfır bilgisayarlardır.

Windows 7 ve üstü işletim sistemi kurabilirsiniz yada Linux vb tabanlı sistemler kurabilirsiniz.

Yanlış anlaşılmasın Windows 10 ücretsiz değildir ... !

Sadece Lisanslı windows 7 ve üstü işletim sistemine sahipseniz ÜCRETSİZ WİNDOWS 10 SİSTEMİNE GEÇEBİLİRSİNİZ ... !
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.