Şimdi Ara

Fren Yaparken Gelen Ses

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Opel Corsa D kasa arabam var 2013 model , araç frene bastığımda hiç ses çıkarmıyor ama tam en son durma anında bir gacırtı sesi geliyor her seferinde , istediğim kadar yavaş durmaya çalışıyım bu ses son raddede herseferinde çıkıyor. Amortisörlerden şüpheleniyorum ama kasislerde zıplarken bile ses yapmıyor normalde. Servise götürüp göstereceğim ama düdüklenmemek için sizinde görüşlerinizi almak isterim.

• Fren diskleri + balataları yapar bu sesi büyük ihtimalle.
  • Balata.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün bakım için servise götürdüm. Ses arka kampanalı frenden geliyormuş , zaman içinde içinde biriken balata tozundan dolayı artabiliyor ses dediler ve açıp temizlemek için ekstra 120 lira istediler ama buna gerek olmadığını söyleyince yaptırmadım . Ne kadar doğru bilmiyorum ama servisteki arkadaş yukarıda sıfır olan arabada bile bu sesin olduğunu söyledi.
  • Temizlenmesi önemli ve fren performansını etkiliyor. Ben aracı her yıkadığımda basınçlı suyla iyice yıkıyordum o siyah pislik akıp gidiyordu bayağı rahatlatıyordu frenleri.

• İmzamdaki araç 5bin kmde yapmaya başlıyor, bakıma kadar senede 3-4kez temizletiyorum ve sıktırıyorum(fren pedalı daha hisli oluyor ve pedala dokununca fren tutuyor)

İşçiliğe 30lira + 5 lira balata spreyi ile hallediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: metinTasci

İmzamdaki araç 5bin kmde yapmaya başlıyor, bakıma kadar senede 3-4kez temizletiyorum ve sıktırıyorum(fren pedalı daha hisli oluyor ve pedala dokununca fren tutuyor)

İşçiliğe 30lira + 5 lira balata spreyi ile hallediyorum

Önlerde herhangi bir sorun yok , onları bende balata spreyi ile temizleyebiliyorum . Sorun arka kampanalı frenlerde. Onların temizlenebilmesi içinde lastiğin sökülüp kampana kapağının açılması gerekiyor . Siz ön balataların temizliğine mi o parayı veriyorsunuz yoksa kampana temizliğine mi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yokuşta Gelen Ses
    11 yıl önce açıldı
    tekerden gelen ses
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Disklere tazyikli su tutun geçer.Ama 2 gün sonra tekrar eder
  • Fukasaku kullanıcısına yanıt
    Kampana temizliği

İşçiliği hiç zor değl, çırak yapıyor

Lastik cıkıyor, 1 vida ile ile kampana kapağı acılıp temizlenip, 1-2 diş sıkıp bırakıyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.