Şimdi Ara

Friendzone çukuruna giriyor gibiyim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eskiden arkadaş olduğum bir kızla çıktığı çocuk yüzünden küsmüştüm. 9 ay sonra bana yazdı aldatılıp haklı olduğumu söylemek için. 3 haftadır konuşuyoruz. İstemediğimi söylememe rağmen bana exini, aldatılmasını anlatıyor falan. Kız benle konuşmak istiyor. Açıkça söylüyor. Tavır yaptığım zaman gönlümü almaya çalışıyor her gece yazıyor ama acımı da paylaşacaksın diyor. Benim ama duygularım başka. Muhtemelen şuan istemeyecektir ama bir şekilde onla beraber olmak isterim. Ayrıca mezun yılı ve tüm arkadaşları başka yerlere gitti. Biz kaldık sadece. O biraz şansımı artırıyor gibi.  

Ne yapabilirim ne önerirsiniz?

• bu kıza karşı yapabileceğin birşey kalmamış, bu kızdan sana hayır gelmez artık.

en baştan kızla ilişkini arkadaşlık bağlamında kurmuşsun ki bunu bir kez yaptığın andan itibaren o kız ömür boyu sana erkek gözüyle bakamaz hep arkadaş gözüyle bakar.

zaten buyuzden kız diğer erkekten tekmeyi yediği an dinleme duvarı olan arkadaşına başvurmuş. bir kızın size eski ilişkilerini anlatması sizi erkek olarak değil arkadaş olarak gördüğü anlamına gelir. kız senle konuşurken eski erkek arkadaşını eleştiriyosa, eski erkek arkadaşının neden yanlış tercih olduğunu sana ballandıra ballandıra anlatıyorsa, seni övüp senin güven verdiğini söylüyorsa, bunun anlamı şudur: o kızdan sana ilişki gelmez, kaç. çünkü kız seni net olarak arkadaş torbasına atmış.

sana ilgi duyan kızla sağlıklı sevgili ilişkin şöyle olur: sen neşe saçarsın, sen yapılacak aktivite üretirsin, kız da senin ekürin olur. böyle bir ilişkide kız ile aranızdaki muhabbet ailevi meseleler ya da eski ilişkiler olmaz, konu bağlamında konuşursun. ciddi konuşma yapılmaz yani.

ayrıca kendinizi hiçbir kıza evlilik düşüncesi ile sunmayın. ilişki odaklı olmayın, ilişki talep ediyormuş gibi görünmeyin. kızın kendisini talep ediyormuş gibi görünün. yani direk kızla neşeli muhabbet kurun ve bu tavrınızı hep sürdürün, fiziksel temas kurmaya çalışın yani buluştuğunuzda sarılın, cafede otururken karşısına değil yanına oturacak şekilde bi cafe bulun, kız ciddi konulara girerse (samimi konular yani aile ya da eski sevgili meseleleri) o zaman hemen konuyu değiştirin, ciddi konularla ilgili konuşmak istemediğimizi belli edin ve başka bi neşeli konu açın. kız size ciddi erkek istiyorum oturaklı erkek arıyorum tavrı yapar inanmayın, zıddı olun herzaman. hiçbir kız ailevi konularda kendisini dinleyen ve samimi konularda onunla birlikte ciddi olan erkeği sevmez. kız ister ki erkek her durumda neşeli olsun her durumda ailevi olmayan konulardan konuşuksun (sinema, müzik vs yani) kıza karşı evlilik odaklı yaklaşmamak denilen şey budur. kızlar evlilik odaklı ciddi erkek aradıklarını söylerler ömür boyu, ama aslında bu konularda kendilerine en az kulak veren erkekleri seçerler.

kızlar cinsel ilgi duydukları bir erkekle çıkacak olurlarsa o çekici erkeğe sürekli ailevi konu açmazlar, o çekici erkeğe kendi meselelelerini uzun uzun anlatmazlar, o çekici erkeğe önceki sevgilisini anlatmazlar. o çekici erkek o kızla neşeli konular açar ve kız da o neşeli konularla ilgili konuşur, ayrıca bedensel temas olur yani en geç üçüncü buluşmayla birlikte kızın omzuna girebilmiş olman gerekir ve kız da bunu sever aslında.

kız sadece çekici bulmadığı erkeğe: "ilişki emek ister, benim meselelerimi dinle, hemen elimi tutma yav dur çok acelecisin, ciddi konu konuşalım, sen evinin babası olacaksın, sen çok iyisin eski erkeğim berbattı" muamelesi çeker.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 23 Ağustos 2023; 7:0:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 01001101 kullanıcısına yanıt

Ne guzel yazmışsın hocam. Eyvallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kör dedem Msü ye girdi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.