Şimdi Ara

FS 2004 - FSX, X-Plane ve Prepar3d' deki Deneyimleriniz (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.275
Cevap
32
Favori
203.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jedi_master
    Bu şekilde anlayışlı olduğunuz sürece, diğer pilotlar ve ATC'ler de size aynı anlayışı gösterecek ve bu işi öğrenmeniz için ellerinden gelen yardımı yapacaklardır.
    Aslında ben de size ve sizden bir önce mesaj yazan arkadaşa yardımcı olmak isterdim fakat FSX'de sık sık Fatal error almaktan bıktım artık. FSX'i açma isteğim dahi kalmadı. Şu AMD yeni işlemcilerini bir çıkarsın hele, o zaman yeni bir sistem toplamayı düşünüyorum. O zaman tekrar uçuşlara başlarım herhalde ve size de yardımcı olmak isterim.

fatal error demişken ben de zaman zaman fatal error alıyorum. üst menüleri açınca ya da sağ tık menülerini açınca oluyor. her zaman değil gerçi bazen oluyor ve gerçekten can sıkıcı bir hadise. neden oluyor anlayamadım. bir bilginiz var mı acaba?

• aerosoft airbus ile uçuşa girmeye çalıştığımda ilk birkaç sefer fatal error oluşuyor. sorunu bir türlü gideremediler. bu bazen de pmdg md11 le de oluyordu.
    event wiever denen şeyle hatanın sebebine bakıp avsim fsx ctd forumunda konu açabilirsiniz. genelde .dll dosyaları bu hataya sebebiyet veriyor. çözümü de pek olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahfuzalbayrak

quote:

Orijinalden alıntı: jedi_master
    Bu şekilde anlayışlı olduğunuz sürece, diğer pilotlar ve ATC'ler de size aynı anlayışı gösterecek ve bu işi öğrenmeniz için ellerinden gelen yardımı yapacaklardır.
    Aslında ben de size ve sizden bir önce mesaj yazan arkadaşa yardımcı olmak isterdim fakat FSX'de sık sık Fatal error almaktan bıktım artık. FSX'i açma isteğim dahi kalmadı. Şu AMD yeni işlemcilerini bir çıkarsın hele, o zaman yeni bir sistem toplamayı düşünüyorum. O zaman tekrar uçuşlara başlarım herhalde ve size de yardımcı olmak isterim.

fatal error demişken ben de zaman zaman fatal error alıyorum. üst menüleri açınca ya da sağ tık menülerini açınca oluyor. her zaman değil gerçi bazen oluyor ve gerçekten can sıkıcı bir hadise. neden oluyor anlayamadım. bir bilginiz var mı acaba?

İnanın çok araştırdım, çok şeyler denedim fakat bu "Fatal Error" sorununu çözemedim.

• ben sorunun çözümünü buldum :) Win7'nin UIAutomationCore.dll dosyasından kaynaklanan bir problemmiş. Bu dosyanın Vista versiyonunu FSX'in ana klasörüne atıyosun sorun falan kalmıyo :)
  • Arkadaşmlar Sistemm Şöyle:6 gb ddr3 ram,1 gb ddr5 128 bit ekran kartı,monitörün maksimum çözünürlüğü 1440*900, işlemcim intel pentium e5550. Flight simulator x i Rahatça oynarmıyım??
  • işlemciyi oc edersen iyi olur.
  • EZdok eklentisi denemesi:

Antalya Visual Approach:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahfuzalbayrak -- 30 Mayıs 2011; 1:42:43 >

• Nette dolaşırken buldum faydalı olabilir. pdf formatında tek yaprak FSX klavye komutları. Link aşağıda.

• Arkadaşlar merhaba , hepimiz fs kullanıcısıyız ve çoğumuz da vatsim ortamına kayıtlıyız diye tahmin ediyorum. Uygun zaman kararlaştırılırsa bi haftasonu geceleyin bi uçuş yapalım. Aklımda LTAC-LTAI var ya da VFR uçuş yapabiliriz VOR to VOR veya NDB to NDB. Evren hocam da yardımcı olur sanırım , öyle düşünüyorum yani , yanlış mıyım evren hocam
  • imzama bakınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atabérk

Arkadaşlar merhaba , hepimiz fs kullanıcısıyız ve çoğumuz da vatsim ortamına kayıtlıyız diye tahmin ediyorum. Uygun zaman kararlaştırılırsa bi haftasonu geceleyin bi uçuş yapalım. Aklımda LTAC-LTAI var ya da VFR uçuş yapabiliriz VOR to VOR veya NDB to NDB. Evren hocam da yardımcı olur sanırım , öyle düşünüyorum yani , yanlış mıyım evren hocam

Hocam burada benim bildiğim Vatsim'de uçan yok.
  • iFly 737NG Fsx
    Henüz THY kaplaması yok.

• uçuyorum forumlarında thy, anadolujet, pegasus kaplamalarını görmüştüm.
  • Onlar iFly 737NG FS 2004 için olmalı çünkü setup paketi haricinde bir de kaplama paketi var. onun içinde de yok.
    http://library.flight1.net/ bu adreste de henüz yok. Burada fs 2004 için yüzlerce kaplama var. FSX için henüz yeni olduğundan yok.
    önceki sayfada bir videosu olan cercevik nikli arkadaşın koyduğu şahince virtual airlines (FS 2004 ve FSX için) kaplaması haricinde FSX için
    şimdilik kaplama yok.(FS 2004 için 4 adet THY kaplaması var)
  • Arkadaşlar

tecrübelerinize dayanarak birkonuyu anlamak istiyorum.
    Flight simulator Gold edition aldım, accelarator ile birlikte. Tabi ekran kartı yeterli değil diye de gt9500 aldım. Kurdum ve o gece iyi kötü birşeyler yaptım. Ama almışken 9500 üstü bir ekran kartı alayım diyerek
    iade ettim ve ASUS ATI5770 gibi herkesin al dediği DDR5 bir ekran kartı aldım. Setting seçeneğinde herşeyi high konumuna getirdim, test edebileyim diye. Kesik kesik, berbat bir ekran açılıyor. Sinir bozucu, o kadar masraf edip uğraştığım halde, moralim bozuldu. Ekran kartım yeterli değilmi yada başına gelen varmı bu tür şeyler.
  • ati kartlarda anti aliasing sorunu vardır. ati tray tool diye birşey var onu deneyin. ben 4870 alıp kullanamadan satmıştım bu yüzden. alabiliyorsanız gtx460, 560 falan alın. ikinci elde 270 lira civarında gtx460 bulabilirsiniz. 8500 gt almayarak çok iyi etmişsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GUERRA -- 1 Haziran 2011; 13:35:59 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.