Şimdi Ara

Ftp ile Hotfile ye Upload yapanlar.. Ftp yetkilerinde değişiklikmi yapıldı.. Lütfen yardım !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Birkaç gündür Hotfile ye ftp den yani filezilla ile dosya yüklediğimde bazı değişiklikler ve ftp yetkilerimin kısıtlandıpını gördüm bunlar şöyle..

websayfası ile veya ftp ile yüklediğim dosyalar filezila ile ftpden bağlandığımda dosya isimlerinin başına 2010 ibaresi eklendiğini gördüm yani
    donanimhaber.rar dosyasının ismini ftpde 2010 donanimhaber.rar şeklinde gösteriyor ve ftpden isin değiştiremiyorum dosya yetkilerini değiştiremiyorum ve dosya silemiyorum ayrıca artık ftpde dosya boyutlarının yerinde artık yüklediğim dosya sırası rakkamı vermeye başladı

dosya webden indirilebiliyor sorunyok ama ftpden ben indiremiyorum..

örnek resim:
     Ftp ile Hotfile ye Upload yapanlar.. Ftp yetkilerinde değişiklikmi yapıldı.. Lütfen yardım !!!!

sizdede durum böylemi sorun genel bir sorun mu ? yardımlarınızı bekliyorum lütfen..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamilkorkmaz -- 3 Aralık 2010; 17:11:30 >

• Söylediklerini site üzerinde ki dosya yöneticisi ile yapabilirsin ftp den yapmayı hiç denemediğim için birşey diyemicem
  • birkaç gün öncesine kadar böylebir sorun yoktu ftpden herşey çok rahat oluyordu

mesela dosya boyutlarunu ftpden bayt olarak görebiliyordum ve dosyanın düzgün yüklenip yüklenmediğini anlıyabiliyordum md5 misali
    bu sadece bana kolaylık sağlıyan yöntemlerin birtanesi
    acaba bana olan bu değişiklik genel bir değişiklim mi onu öğrenmek istiyorum bir test edebilirmisiniz ftp programıyla

Ücretsiz filezilla proğramı --> FileZilla

teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamilkorkmaz -- 3 Aralık 2010; 15:31:30 >
  • Hotfile yi Ftp ile kullanan hiç kimse yokmu ?
    okadar part ları webden tek tekmi atıyor herkez anlamadımki, sanki ftp kullanmak suçmuş gibi niye kimse yardım etmiyor..
  • bende de oluyor aynı şey 2 gündür dün attım dosyaları sorunsuz attı isimlerin başında 2010 yazıyor ve boyutları da küçük gözüküyor tek rakam var 4 ve 5 ama siteye baktığımda gerçek boyutları gözüküyor ve download ettim dosyalar tam yüklenmiş bugün ise dosya yükleyemiyorum yarıda kesiliyor.
  • sende de oluyorsa genel bi değişim var demek ki hotfilede ,
    Hotfile yakında patlamasa bari, ftpden çok rahat oluyordu herşey ama yetkileri kısmışlar.
  • ya belki hafta sonları ödeme oluyor ya ondan olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • zannetmiyorum hotfilenin sık sorulan sorular kısmındada ftp ile ilgili yazılar değişmiş

böyle olmuş
    quote:

FTP kullanarak nasıl yükleme yapabilirim?
    A. ftp.hotfile.com Kullanıcı Adı: HotFile kullanıcı adınızdır Şifre: HotFile şifrenizdir Dosya yükleyebilir ve klasör oluşturabilirsiniz, fakat dosyaları taşıyamaz ve yeniden adlandıramazsınız
  • alternatif toplu dosya upload yöntemleri neler acaba? ftp ile upload çok sorunlu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.