Kablonuz cat5 ise ondan kaynakli olabilir. Benim kablo cat 5e. Bina ici kablo 5e ve üstü olursa destekleyebilir. İyi günler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
FTTB Fiber değildir. FTTH herkesin hakkıdır. (6. sayfa)
-
-
FTTB artık yapılmıyor daha önce FTTH öncesinin sistemiydi, şu an bir çok kullanıcı adsl belasından kurtulamadı öncelik onların olmalıdır.
-
Benim binada da fttb var ftth dönüşüm için neler yapmam gerekir arkadaşlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
il telekom müdürliğüne gidip müdürle görüşme yapman lazım. durumu anlat yardımcı olurlar şanslıysan
-
teşekkürler gidip konuşalım bakalım sonuç ne olacak
çok boş bir konu FTTB sabit 500 mbit hız ve sabah akşam battlefield da 39 ping alıyorum
-
FTTB bence daha güzel bir sistem ama hız vermiyor namızsızlar, Aslında hızı verebilirler de vermek istemiyorlar diyelim. . İncecik fiber kablo evime geleceğime cat 6 kablo gelsin. Onda sıkıntı yok. Hızları en azından 200 mbit e çıkartsalar son hız bu deseler yine eyvallah.
-
500mbit hızı almak için bayiyle mi görüştünüz nasıl oldu. Müşteri hizmetleri nuh diyor peygamber demiyor çünkü. Switch gigabit ama yok illa olmaz diyorlar.
-
Turkcell bayisine git hocam, şimdiden hayırlı olsun 500 mbit güle güle kullan
-
Millenicom taahhüdüm Nisan da bitiyor. O zamana kadar bir yere adım atamıyorum. Ama bayi ile görüşeceğim zamanı gelince. Teşekkür ederim.
-
nasıl daha güzel anlamak güç. Santral genelde zeminde olur 10. katta olduğunu düşün cat6 kablo bayağı bir sinyal kaybeder lakin eve gelen kablo fiber olursa istersen 500merte olsun sorun olmaz
-
Neden boş olsun ki kaç aydır 1gbps hıza geçemiyorum illa ftth altyapı istiyor evime cat 6 geleceğine fiber gelsin fttb gereksizdi ftth her evde olmalı
Hiç bir kayıp yok dostum. Aynen yüksek bir kattayım sıkıntı yok.
-
FTTB : fiber to the building
FTTH : fiber to the home
FTTH ile mesafe farketmeksizin 10Gbps alınabilir
FTTB ile eth kablosu boyu kritik. Yüksek binalarda 10Gbps zor. Kaliteli cat6A/Cat7 kablolar gerekiyor
Daha yüksek hızlarda eth ile zaten mümkün değil.
FTTH kablolama daha ucuz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
b
Bu hangi sistem oluyor acaba superonline ftth kullanmıstım eve kadar turuncu kablo geliyordu ama bunda kablo rengi beyaz gibi FTTH mi oluyor çözemedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realturk -- 30 Ekim 2022; 19:37:41 >
-
Evet ftth bu eve kadar fiber oluyor
-
FTTH
-
Fttb altyapı ftth dönüşüm bekliyoruz proje onaylandı darısı herkesin başına
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi colprensi -- 6 Kasım 2022; 9:31:8 >
Hocam altyapı sahibi SoL mı? Daha önce böyle cafcaflı bir kabin görmedim de :D
Bu arada hayırlı olsun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X