Şimdi Ara

Ftth altyapı başvuru.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 150+müşteri hizmetleri ve genel müdürlükle konuşan.TTdestek twitter ve atılabilecek bütün her yerden e posta atan linkedin den defalarca yazan birisi olarak bıkmışlığımı ve tükenmişliğimi dile getirmek istiyorum.Btk dan şikayetde bulundum.Dilekçe verdim ama sonuç nafile ortada hâlâ olumlu olumsuz hiç bir cevap yok.3 aydır tek uğraştığım şey fiber artık etrafımda ki insanlar rahatsız olmaya başladı. Kaç defa imza topladım dilekce verdim. Yapcakları tek şey 10 metre fiber çekmek.Biliyorum bu kadar kolay değil ama bu kadar da zor olmamalı be.Bu mesajı bile mobil verimi kullanarak yazıyorum.110 tl fatura ödüyorum her ay kullanamadığım internet için.Evet altyapı adsl yavaş ama bu kadar mı 4mbps download uploadım sizlere ömür 0.3 Santral mesafem 509 metre hattım 39mbps destekliyor sözde.Lütfen bir çözüm yolu gösterin bana bina yaşı 7 Daire sayisi 11 5 katlı bir bina herkes istiyor imza verdiler. Lütfen yardım edin tek istediğim ping olmadan oyun keyfi.

• Dilekçe takip numaram var ama bunu sorguluyamıyorum ulusa gittim içeri almiyorlar güvenlik covid nedeni ile içeri alamıyoruz gibi bir şey dediler.Müdürlüğü telefonla aradığımda da dilekço no ile müdürlüğe gelin diyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Superonline Fttb vs ftth
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.