Şimdi Ara

Fuji AV250 ve Canon A1200 ayrica Fuji jV200 ve Canon A2200 hangi ikisi mantikli.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu saydigim 4 model arasindan 1 tanesini 10 gun icinde alacagim.Hangisi daha mantikli sizce.Kalem pil mi li-on pil mi olsun daha karar veremedim.Sizin fikirlerinize gore karar vermek istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alonsoR25 -- 19 Aralık 2011; 10:50:54 >

• Fuji S1800
  • Bende, Canon A540 vardi fakat dusme sonucu ekrani isgormez hale geldi.Simdi yilbasina kadar yukarida saydigim makinalardan birini almayi dusunuyorum.
  • uygun tavsiye için fiyat limitin ve beklentilerin belli olmalı.
  • 200 civari 2. el olmayan bir model olsun istiyorum.Canon ve Fujiyi cok begeniyorum, fakat bir turlu hangisi olacagina karar veremedim.
  • Canon A800 ü öneririm size. Daha da uygundur fiyatı. Diğer makinelerden iyi tarafı bence 1 cm den makro çekim yapması.
    Hoş bir özelliktir. İşe yarar.
    Tek kötü tarafı kasa yapısı bence. Oyuncak gibi ama parasına göre iyi makinedir.
  • merhaba.Bende Canon A2200 almak istiyordum ama Image Stabilizator olmadığından (yani titreme engelleyici) ben elemek zorunda kaldım.Önemli bir özellik çünkü.Ama sıfır Canon A3200 bulabilirsin yakın fiyata,bunun daha iyisi ve IS var. Ben sıfırını 230 a bulabildim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben bugün internetten fujifilm av250 siparişi verdim 200 liraya 8 taksit.Bu fiyata daha iyisi ni bulmak zor.
  • A800 biraz zayıf kalır, ben A3000 IS tavsiye ederim. 200 TL'ye bulunuyor.
  • Anladigim kadariyla AV250 A800 modeline ustun, A2200 ise JV200 modeline ustun.Tamam ama hangi bakimdan daha ustun bu makinalar.Avantajlari nelerdir.
  • mrba ikici el istemiyorum demişsin ama o fiyat aralığında ilanımdaki panasonic tz5 e bakabilirsin seçtiklerinden 5 gömlek daha üstün.. canon a2200 de ıs yok yani ev içi çekimlerde hafif titremelerde bulanık resim çeker. gündüz dış çekimlerde iyi sonuç verir a2200
  • quote:

Orijinalden alıntı: şubat

mrba ikici el istemiyorum demişsin ama o fiyat aralığında ilanımdaki panasonic tz5 e bakabilirsin seçtiklerinden 5 gömlek daha üstün.. canon a2200 de ıs yok yani ev içi çekimlerde hafif titremelerde bulanık resim çeker. gündüz dış çekimlerde iyi sonuç verir a2200

Arkadaşa katılıyorum. TZ5-6-7 iyi makineler, alınabilir. IS olmayan bir modeli giriş seviyesi kullanıcı almamalı. Zaten bu ucuz modeller kalitesiz çekiyor, bir de titreşim sorunuyla birleşince sıkıntı büyüyor.
  • A3000-A3200, 200 TL civarina bulunabiliyor demissiniz.Ben bulamadim, hangi siteden bulabilirim acaba.Bu arada panaconiconerisi icin tesekkur ederim.Fuji veya canon dusunuyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.