Bildirim
fuji finepix s1500 yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
selamlar.konuyla alakası yok ama bir arkadaşım için bu makineyi almayı dusunuyorum.sizin fikirleriniz nelerdir.çok kafanıza takılan eksi bir yonu var mı? -
makine optik zoom konusunda başarılı.makro çekim çok iyi
bir iki dezavantajı
video çekerken zoom sesini de alıyor
ayrıca ben şahsen ekranda pil göstergesi bulamadım. -
ekranda sarj göstergesi yok. az kaldığında uyarıyor.yeterli buluyorum ben zaten az kaldığında değiştirmiyo muyuz? video çekerken zoom sesini alması kadar normalde birşey yok mikrofon flaşın hemen altında konumlandırılmış. her güzelin bi kusuru vardır dersek fiyatına göre çok iyi bi makine gerçekten çok başarılı makrolarda.manuel ayarlar konusunda henüz acemiyim yorum yapmam doğru olmaz. -
şarj ne kadar az kaldığında söylüyor acaba. Daha şu ana kadar 200-300 resim çektim bi uyarı vermedi. -
arkadaşım şarz azaldığında gösterge çıkıyor.O işaret çıkınca ekranı kullanma, yine epey idare eder.Sonra değişirsin pilleri
Benimde video çekimiyle ilgili bi sorunum var.Hadi optik zoom u digital zoom yapınca ses almıyo.zaten o seste sorun değil normal karşılıyorum.
fakat netleştirmek için titreşim yaparken çıkardığı sese sinir oldum.oNUN ÇÖZÜMÜ VARSA YARDIM LÜTFEN.
makine alacaklarada tavsiye ederim.önce nikon s230 aldım ucuz olsun diye.yılbaşı gecesi BENİ MAHFETTİĞİ İÇİN dedim almışken iyisi olsun gittim bunu aldım.İyikide almışım foto çekimleri harika.hele süper makro özelliği 2 cm den foto çekiyo.benim gibiler için süper bu özellik.peşpeşe 15 resim çekmesi falan enteresan özellikler.
Diyeceğim o ki bu tür şeyleri alırken paraya acımayacaksınız! fujifilm s1500 e paranız yetmezse canon a1100 de parasına göre güzeldir.bunları deneyin
-
arkadaşlar merhaba ben de bugün fujifilm s1500 finepix fotoğraf makinası aldım. uzun uğraşlardan sonra bu makinanın türkçe kullanım kılavuzunu buldum. fakat kılavuzun resimleri çekilmiş yani pdf formatı olarak bulamadım. artık hiç yoktan iyidir diye düşünüyorum. umarım işinize yarar.
adres:
http://hotfile.com/dl/30253894/d5c8a1e/S1500_Kullanma_Klavuzu.rar.html
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X