Arkadaşlar, şu anda Boston'dayım ve yaklaşık 3 hafta önce Canon Ixus 950 IS aldım buradan. Fakat bu makineyi ailem de kullanabilsin diye aldım. Şimdi sıra bana geldi Ben ilerde fotoğrafçılıkla ciddi bir şekilde ilgilenmeyi ve SLR makinelere geçmeyi düşünüyorum. Forumları okumadım sanıp da kızmayın bana Baya bir süreden beri okuyorum. Anladığım kadarıyla SLR makinelere geçmeyi düşünenlere en uygun makinelerden bir tanesi, belki de en uygunu fuji s6500sd (s6000sd). Fakat benim sorunum şu ki ben makineyi peşin alabilirim ancak, yani kredi kartı kullanma imkanım yok. (benim kartımın limiti 200 ytl öğrenci kartı çünkü) Bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz? Boston'da BestBuy ve Radioshack var benim bildiklerim, bunun haricinde eğer sizin bildiğiniz yerler varsa fotoğraf makinesi satan ve fuji s6000'i olan, lütfen bana yardım edin. Yardım edenlerin şimdiden emeğine sağlık diyor ve teşekkür ediyorum...
Bir önceki mesajımda yanlışlık yapmışım. Fuji s6000fd olacaktı sanırım.
circuit city vardır. bir de wall mart tabii ki.
quote:
Orjinalden alıntı: znk
circuit city vardır. bir de wall mart tabii ki.
Teşekkür ederim znk , ama walmart'ı bulamadım ben google da Boston içinde. Circuit city'de de s6500fd yok maalesef. Yardım arkadaslar, eger New York'ta bildiginiz yerler varsa bu hafta sonu oraya gidecegim. Yardimm
bh photodan al kredi karti sorunu yok ama senin limit sorunun var heralde oraya uye olup alabilirsin amerika ici bir adrese senin adina veya baska biri adina gonderiyorlar
Teşekkür ederim Ama ben bir arkadaşın kredi kartını kullanma yolunu deneyecem herhalde, çünkü o zaman baya seçenek çıkıyor karşıma, hayırlısı artık