Bildirim
Fujifilm Finepix HS25EXR Hakkında!!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Bu makine ile çekilmiş 1 adet düzgün fotoğraf daha görmedim kullanıcılardan. O nedenle önce onu bir araştırın derim. -
Yanlış anlamayın ama bu makineyi alana kadar Canon Eos M ya da Canon 1100D var. Bence imaj kalitesine bakın ekstra zoom olmuş vs dikkate almayın derim. -
quote:
Orijinalden alıntı: canliyayin
Yanlış anlamayın ama bu makineyi alana kadar Canon Eos M ya da Canon 1100D var. Bence imaj kalitesine bakın ekstra zoom olmuş vs dikkate almayın derim.
+1500, hatta direk Canon EOS M :) 1100D'den imaj kalite olarak önde. EOS M II'de geldi, demek ki sistem geliştirilecek... Tabi bu kadar şeyi bu hobiye gönül verip öğrenemem, ben basıyim o şeye ne diyorlardı dekmanşör müydü ne... işte ona basıyim, bir de ittiriyim yada çeviriyim o uzayan şey var ya onu ve uzakları yakın edeyim, LCD ekrandan da bakıyim güzel görünsün, bir de aleti çıkarttım mı bişi oluyor sandın etrafta görenler bana fazlası ile yeter diyorsanız o zaman d-slr like alacaksınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 7 Mart 2014; 13:21:04 > -
hs serisine verilen paranın %99 u haram , aman uzak durun . hs10 kullandım , pişmanlıktan başka birşey değil . -
Cevaplar için herkese teşekkürler.Sanırım biraz daha bekleyip 1100 veya 3100D alacağım. -
quote:
Orijinalden alıntı: ziraatçi
Cevaplar için herkese teşekkürler.Sanırım biraz daha bekleyip 1100 veya 3100D alacağım.
Beklemeye gerek de yok !..
EOS M 1.100 TL'ye çift lensli ve 1100D'den iyi sensörü !.. Bu aşağıdaki sitede EOS M 100 TL kadar daha da ucuz ve alan arkadaşlar oldu.
-
EOS M - 1100D - 700D karşılaştırması için TIKLAYIN
-
1085 TL. KDV dahil , çift lensli
http://www.escmarket.com/camera-eos-mbk-siyah-is-18-55-efm-22mm-90ex-flash-24-ay-canon-eurasia-turkiye-garantili-pmu856
-
880 TL. tek lensli !
http://www.escmarket.com/canon-eos-m-is-18-55-kit-lens-18-mp-3vequot-lcd-silver-flash-24-ay-canon-eurasia-turkiye-garantili-pmu854
-
Jiddi makina cidden güzelmiş ama benim aradığım özelliklerden biri de bataryalı olması.Pille uğraşmak istemiyorum.O nedenle 1100 veya 3100 dedim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X