Şimdi Ara

Fujifilm Neden Sevilmiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar fotoğrafçılıkta yeniyim ve Fujifilm Finepix Hs28 EXR fotoğraf makinası aldım.Muhteşem portre,makro fotoğrafları çekiyor. Daha manzara fotoğraflarını denemedim inşallah onlardada başarılıdır. Ama anlamadığım kimse Fujifilmi önermiyor. Japonlar bu işi beceremiyor mu diyorsunuz?

Çekimlerimden birkaç tanesi;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilbay145632 -- 2 Temmuz 2012; 14:42:18 >

• Sevilmiyor Diye birşey yok fakat Sony Pentax Nikon Canon çok daha fazla tercih ediliyor
    Fujilim Sigma kullanan çok profesyonel görmedim
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XacerX -- 28 Haziran 2012; 21:31:24 >
  • kim diyor sevilmiyor diye. uzun süre Finepix 31d modelini kullANDIM. bir ara surekli yanımda tasiyordum. Eski olsa da hala yeni çıkan küçük kameralardan iyidir diyebilirim. 6M pixel olmasına rağmen aynı kalsmanda 10-12m px'lik canon ve nikonlara taş çıkartırdı bi zamanlar. özellikle loş ışıklı ortamlardaki çekimlerde.
  • Bu çekimleri yaptığınız makineyi kaç paraya aldınız ?
  • 1500 lira :(
  • Sonra neden fuji sevilmiyor.İşte bu nedenle.Ben 1450 liraya D5000 satın almıştım 2 sene önce.Aradaki fotoğraf kalitesi ortada
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilbay145632

1500 lira :(

ovv cok para vermişsin üzüldüm adına sonynin slr makinelerinede baksaydın keşke 2.eli 650 750 civarında a200 markaları vardı ama iş işten geçmiş
  • arkadaşı daha fazla üzmeyin sen fotoğraflarından memnunsan önemli değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: XacerX

böyle bir yorum yapmak bana düşmez ama yinede birkaç şey söylemek isterim.öncelikle kullandığınız makine fujifilmin üst düzey makinelerinden biri.ayrıca fujifilm bir japon şirketidir ama ürünleri çinde üretilir.mercek yapımında çok deneyimli değildir.güvenlik kamerası vb. şeyler yaparak başlamıştır işe.ben pek fazla hd güvenlik kamerası görmedim ya siz anlayacağınız kullandığı lensler çok kaliteli değildir .
    fotoğraflara büyütüp baktığımızda çok ufak bir bozukluk görülebilir.mesela 2. resimde çiçeğin ortası güzel ama kenarlarında hafif bir gürültü var.umarım doğru anlatabilmişimdir.iş makineyle ilgili sizinle ilgili hiç bir şey yok örneğin 1. fotoğraftaki açıyı,ışığı,... yı çok beğendim çok güzel bir kare yakalamışsınız.diğerleri de güzel tabiki.sizin makineniz önceden de bahsettiğim gibi üst düzey bir makine.bu yüzden bir hatanın belli olması için aramak gerekir ama genelde fujifilmin s... serileri gibi biraz daha zayıf modellerinde bu tarz bozukluklar çok göze batıyor.bu nedenle bazı fotoğrafçılar ve fotoğraf çekmeye meraklı olanlar fujifilmi önermiyor.umarım sorunuza ceap verebilmişimdir

F30 ile F31fd nin fotolarını görmediğin çok ama çok belli . bir araştır fotolarını gör

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 23 Haziran 2012; 5:04:02 >

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XacerX -- 28 Haziran 2012; 21:32:03 >
  • quote:

hocam yanlış anlamayın tabiki tüm makineler için söylemedim bunları.genellikle like sınıfında yaşanan şeyler böyle böyle dedim.ama haklısınız biraz abartmışım :(
    bu arada f31d yi 1-2 hafta kullanmışlığım vardır çektiği fotoğrafları biliyorum çok iyi bir makine ama fujifilm birkaç modeli dışında çok da iyi bir marka değil -bence- hocam bu arada yorumunuz için teşekkürler şahsen f30 u bilmiyordum sayenizde yaptığım küçük bir araştırmayla hafızama çok güzel fotoğraflar kazındı

Bu linktekilerin tamamini F30'un A/S kipsiz kardesi F20 ile cektim. Daha begenmeyen cikmadi.

http://forum.donanimhaber.com/m_59817787/tm.htm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• özür diliyorum arkadaşlar sadece like sınıfındaki birkaç makinesinde demiştim.yanlış bir ifademin bu kadar tepki çekeceğini düşünmemiştim.fujifilm harika bir marka.böyle bir yorum yaptığım için hatalıyım bu simgeyi de kendime koyuyorum
  • quote:

özür diliyorum arkadaşlar sadece like sınıfındaki birkaç makinesinde demiştim.yanlış bir ifademin bu kadar tepki çekeceğini düşünmemiştim.fujifilm harika bir marka.böyle bir yorum yaptığım için hatalıyım bu simgeyi de kendime koyuyorum

Ben size tepki olarak birsey yazmadim. Fuji F ve S serisinin bazi modelleri disinda cok basarili modelleri olan bir marka degil.

Ama bazi modelleri ise "EFSANE".

• hocam bende kesinlikle size tepki olarak yazmadım.zaten söylemiştim bazı modellerine hiçbir lafım yok ama bazı modelleri çok da kaliteli değil diye.ama kaç gündür pm den o kadar çok mesaj geldiki gerçekten mesajlarımı silme ihtiyacı hissettim yanlış anlamayın size karşı değildi söylediklerim.umarım konu daha fazla uzamaz
  • Başlıkta fujifilm'in adını görünce içim ürperdi resmen. Her markanın sevenleri olduğu için dikkatli konuşmak lazım ama bana sorarsanız fotoğraf makinesinde:

Sony, Nikon veya Canon alacaksın. İlle de başka marka alacaksan:

Kodak Fujifilm olympus almayacaksın.

Diyorum.
  • quote:

Bu da benim 300 liralık canon:

Kızın burnunun ucundaki saç teline dikkat etmenizi tavsiye ederim. Bir de tişörtündeki ipliğin desenleri çok net görünüyor. 300 liralık Canon bu. 1500 lira verdiğinde olacakları hayal bile edemezsin:)

Seni üzmek istemem kardeşim gerçekten çok güzel resimler çekmişsin. Sadece daha fazla insanın fujifilm alma hatasına düşmemesi için gayret sarfediyoruz.

İyi günlerde kullanmanı bütün içtenliğimle temenni ediyorum.

• Bu konuda direk markayı kötülemyin.Fujinin gücel olarak fuji S200EXR , Fuji X100 , Fuji X10 ve eski modellerde çok çok iyi modelleri var.
  • Eski modellerine sözümüz yok zaten. Ama fujifilm gibi çoğu firma markalaştıktan belli bir zaman sonra ucuza mal ettikleri dandik ürünleri güçlü imajlarını kullanarak piyasaya sürüyorlar. Akabinde itibarlarını kaybediyorlar. Geride sadece hoş bir sada kalıyor. Gerçek marka müşterisini düdüklemeyen satışı yaptıktan sonra da müşterisini düşünen sürekli arge yapan firmadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullah345

quote:

Bu da benim 300 liralık canon:

Kızın burnunun ucundaki saç teline dikkat etmenizi tavsiye ederim. Bir de tişörtündeki ipliğin desenleri çok net görünüyor. 300 liralık Canon bu. 1500 lira verdiğinde olacakları hayal bile edemezsin:)

Seni üzmek istemem kardeşim gerçekten çok güzel resimler çekmişsin. Sadece daha fazla insanın fujifilm alma hatasına düşmemesi için gayret sarfediyoruz.

İyi günlerde kullanmanı bütün içtenliğimle temenni ediyorum.

O Canon'u benim 6 senelik F20'm bile kepaze eder.

Marka fanatikligi yapmaya gerek yok. Fujinin de, Canon'un da cok guzel modelleri var. Ayrica detay gormek isteyen(full-frameler disinda)Canon degil, K10D gibi bir makine alir.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.