Şimdi Ara

=== FUJITSU SIEMENS V2045 15.4 SONOMA 1.73 XP PRO === (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
765
Cevap
0
Favori
106.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tabiki 1.73GHz... Centrinonun özelliği işlemci yoğunluğuna göre core speed azaltılır ya da arttırılır.. o nedenle düşük görünüyor..
  • bak bu arkadaş daha güzel açıkladı:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: osmanaga

arkadaşlar yokmu fan çalışma durumunu yazacak. benim fan 10 dakka çalışıo 10 saniye susuyo. herhangi bir işlemde yapmıyorum.

fan gercekten de sık sık calisiyor. default durumda da calisiyor. bazen de uzun sure calismiyor. oyle anlarda cihaz acik mi degil mi anlayamiyorum bile !

arkadaslar 3d mark 2001 degerini gordunuz mu ?
    biz 7000-8000 beklerken 10586 puan aldi cihaz !

bu aksam 2003 ve 2005 degerlerini de buraya koyacagim.

bu arada dvd yazma cd yazma performanslarini olcen oldu mu ?
    bir de dun gece bir kopye dvd'de sorun yasadim. dvd menusu acildi. trailer izleniyor, setup kurcalaniyor ama play diyince power dvdv kapaniyor ! yorum ?

• @afro, güzel bir topic açmışsın..

İşte forumda böyle topicler olmalı bence. Böylece bir ürün hakkında merakı olanlar bu topic'lere girerek cevapları edinebilirler.
  • iasonion ,

büyük dostluklar kavgayla baslarmis gibi bir klişe patlatayim. böööö
  • Yaw afro abicim bu cihazda doom3 HL2 PoP Warrior Within oynanır mı peki? Oynanırsa alıyorum hemen de :)

Ya da şu 6600 lü casperı mı alsam yaw.
  • ben doom3 ve hl2 yi tatminkar sekilde oynadim, bilgilerinize...
    quote:

Orjinalden alıntı: kambochian

Yaw afro abicim bu cihazda doom3 HL2 PoP Warrior Within oynanır mı peki? Oynanırsa alıyorum hemen de :)

Ya da şu 6600 lü casperı mı alsam yaw.
  • 1)baska bi player dene, ben windows media playerla sorun yasamistim kopya dvd de, Asus DVD PLAYER vardi onunla sorunsuz izliyorum.

2)baska bi kopya dvd dene.

kombinasyon yap yani, ilk önce baska bi playerda ayni kopya dvd yi dene, sonra baska bi kopya dvd ile Power DVD yi dene

quote:

Orjinalden alıntı: afro

...bir de dun gece bir kopye dvd'de sorun yasadim. dvd menusu acildi. trailer izleniyor, setup kurcalaniyor ama play diyince power dvdv kapaniyor ! yorum ?

• arkadaşlar;
    bu ürüne microsoftun 2006 yılında çıkaracağı söylenen windows vistası kurulabilir mi? yani 64 bit destekliyormu.
    teşekkürler...
  • ewet windows vistakurabilirsin ama v2045 64 bit desteklemio, lakin amd ler şu an sadece destekliyor. ama window vista 32 bit destekliyor. piyasaya her 2 versiyonuda çıkacak sanırım
    quote:

Orjinalden alıntı: trlizard

arkadaşlar;
    bu ürüne microsoftun 2006 yılında çıkaracağı söylenen windows vistası kurulabilir mi? yani 64 bit destekliyormu.
    teşekkürler...
  • osmanaga ,

ne alemdesin ?
    ben 2 gündür halen masaüstünü aynen laptopa dönüştürmeye çalışıyorum... işim çok yani
    kopyala kopyala bitmiyor meret !
  • arkadaşlar bu ısınma undervolting, termal macun sürerek felan halledilir mi, gerçi notbukta bu işlem uygulanıyo mu onu da bilmiyom.
  • Fanı fazla dert etmeyin bence fan çalışmalı bence cünkü çok performanslı bir cihaz desktop pc lerı goruyorsunuz fan onlarda hiç duruyormu yani mantıklı olan fanın çalışması ce notebookların hepsi ısınır çünkü kasa ince mühim olan kitlenmemesi
  • sunshines35 ,
    macun filan dedin sen yaaa laptopta hiç girmedim öyle işlere...

yeniadministrator ,
    yorumlarına hayranım dostum
  • aha bnm doom3 hl2 we gta indirmem lazım:D böle kadıköy weya beşiktaşta oturupta elinde olan warmı, günlerce beklemeyeyşm şimdi:D
  • adam haklı fanı çalışmayan işlemci olurmu
  • quote:

Orjinalden alıntı: afro

sunshines35 ,
    macun filan dedin sen yaaa laptopta hiç girmedim öyle işlere...

yeniadministrator ,
    yorumlarına hayranım dostum

ne biliyim msi 510 c de yapıyolarmış o işlemi servisler, belki buna da olur.

şaka bi yana alan herkese hayırlı olsun bu notbuk, güzel bi seçime benziyo
  • Pil tam doluyken şebekeden saat 22.25 de şebekeden ayrıldım.

Arka planda sadece msn çalışıyordu.

office 2003 complete install yaptım.

Ve word ün başına geçip aralıksız yazarak ödevime başladım. offf ya daha çok war:(

Saat 1.00 da pil seviyesi %5 iken bilgisayar kendini kapadı.

2 saat 35 dakikada pili tüketmiş oldum. Şebekeye bağlanıp bilgisayarı açtığımda word dosyam aynen duruyordu:D

Bu koşullarda pilin ne kadar dayandığı belki size bir fikir vermiştir.
  • PC depodan az önce alıp eve getirdim... Tek bir şey diyorum, notebook zaten mükemmel, birşey alınacaksa burdan alınır...

Forumu 2 haftadır takip ediyorum, ve sonunda Pcdepo dan aldım.. Çalışanlar inanılmaz ilgili, 3 gün test edin, bir problem çıkarsa birebir değiştiriyoruz bile dedi, daha ne olsun....

Hatta windows yüklenirken mavi ekranda, Microsoft yazısıının t'sinde bi beyazlık vardı.... Ölü piksel dedim, hemen yenisini açtılar, baktım onda da var.. ilerledik yükelemeye... Meğer birşey değilmiş, Arka planı 10 kere test ettim, tertemiz.....

Hiç- ama hiç- düşünemden alın.... hatta ben alırken bi arkadaş da gelip aldı.... Deli gibi satıyorlarmış... Şimdi doooğru test yapmaya:)

Bu arada evet fan çalışıyor ama ben zor duyuyorum..hatta dedim benim ki bozuk mu neden hiç ses çıkmıyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aminocard -- 13 Ekim 2005, 10:59:52 >
  • :)) fanım çalışıyormuş, ses rahatsız edici değil, arkadaşın hp ve asus laptop u daha gürültülü idi...

Yalnız bişey sorucam.... DVD biraz sesli sanki.. okurken tıkırtı okuyor, normal mi?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.