Şimdi Ara

=== FUJITSU SIEMENS V2045 15.4 SONOMA 1.73 XP PRO === (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
765
Cevap
0
Favori
106.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

tamda sipariş vermeyi düşünüyordum.

Fiyatı : 1.129,00 USD + KDV
    Kdv dahil : 1.823,81 YTL
    1.823.810.000 TL
  • fiyatlı bende gördüm ve hemen arayıp sordum ellerindeki stok bitmiş. Yeni parti mallar ise daha yüksek fiyatta geliyormuş. Yani piyasada yeni parti dağılmaya başladığında yine ne ucuzu pc depo olacak.
  • Aynı tıkırtı bendede war, normal sanırım.
    quote:

Orjinalden alıntı: aminocard

:)) fanım çalışıyormuş, ses rahatsız edici değil, arkadaşın hp ve asus laptop u daha gürültülü idi...

Yalnız bişey sorucam.... DVD biraz sesli sanki.. okurken tıkırtı okuyor, normal mi?
  • arkadaşlar birazda ekran kartını tartışalım.bu x300 ekran kartı iyimidir.bu makineyi kullanan arkadaşlar ekran kartından memlunlarmı.bu kartı 9700 veya x700 ile kıyaslarsak nasıl bir sonuç çıkar.........
  • Teknosalarda kampayası var şimdi yakında başlayacakmış 1199+kdv yanında belkin çanta+webcam+256flash memory ...
  • teknosa dan bu ürün alımaz ilk versiyonunu satıyor adamlar hala pcdepo.com ekran kartının 128 mb ati x300 olacağını garanti ediyor ve pcdepo.com daki xp pro işletim sistemli
  • 1)Bu arada teknosa da pcdepo karşısındaki eksikliğini bi parça da olsa gidermeye çalışıyor.
    1149$+kdv'ye V2045+256mb usb bellek+ epox 20mt BT+ Creative Webcam+ Belkin çanta veriyorlar.
    Ama ram ve ekran kartı şansa kalmış yanılmıyorsam.(ddr v ddr2?, 64 v 128mb?)

2)Bir de sizlere bi sorum olucak.Gecen gün V2040 kulllandım.Ekran sağdan-soldan görülmüyor(ericcson T610 telefonlardaki gibi) ve de çok parlak olmasına rağmen cansız sanki ekran(soluk gibi).V2045'te de aynı durum söz konusu mu acaba?
    +Ses çıkışı laptop ın ön kısmındaydı V2040'ta...2045'te de öyle mi?Çünkü biras rahatsızlık veren bi durum.(elbette önemli bi problem değil,ama kullanım rahatlığı açısından soruyorum.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VTS* -- 14 Ekim 2005, 8:09:50 >
  • Ses çıkışları kasanın ekran tarafına yakın. Ekranın netliği ve görüş açısı iyi olmasına rağmen kontrast ve parlaklığını beğenmedim. Biraz daha iyi olabilir.

Şirkette çeşitli işler için farklı markalarda , bir ikisi noname , 15" lik laptoplar kullanıyoruz, onlara kıyasla söylüyorum. Toshiba ile aynı ama HP ve keysmarttan parlaklık açısından geride ekranı mesela.

Şu klavye problemi için bios update ini nereden bulabilirim yardımcı olabilecek var mı? Fujitsu-Siemens'in support sitesinin altını üstine getirdim bulamadım. Forum kısmında bir iki şey var ama onlara da güvenemedim.
  • ses girişleri 2045'te onde ve ortada. bu gercekten de hoş bişi degil.
    parlaklık açısından i386'ya katılıyorum. çok parlak ama soluk bir ekran var. bu da 60hertz oluşundan olsa gerek. nitekim 100hertzlik 19 inch crt monitörden buna geçince böyle dumur oluyor insan.

bence bir dezavantaj da kasanin saginda usb girisi olmamasi. mouse kullananlar icin tek cozum kablosuz mouse kaliyor bu durumda.

klavye sorunu halen buyuk bir sorun !
    klavye update'i için ben de dun gece siteyi didik didik ettim. bulamadım. bugun bu konuyu soracaktım.
    biri çıksa da dese ki bios update için link şuradadır...
  • Arka tarafta bir USB vardı galiba, mouse oraya takılabilir ?
  • ASLINDA ÖNDE OLMASI DAHA İYİ SÜREKLİ MAKİNANIN ARKASINI YOKLAMAK GEREKMİYOR
  • Ben arkadaki Usb leri kullanıyorum o zaman bi sorun olmuyo
  • klavye sorununu halaa düzeltemedimmmmm
  • Wireless aldım eve, masaüstünede pcı kart. Masaüstü wireless ı görürken laptop göremiyor. Bu konuda yardımcı olabilirseniz sewinirim.
  • anlattim ya arkadasim madde madde, daha ne yapayim? aynen uygula %100 cözülecektir klavye problemin...

quote:

Orjinalden alıntı: afro

klavye sorununu halaa düzeltemedimmmmm
  • Wireless i açtın mı? Fn + F7 veya benzeri bir kombinasyon olacak, fonksiyon tuşunun üzerinde anten sembolu gibi birşey var. Ondan sonra kablosuz ağ bulamadım diyen taskbar ikonuna tıkla , etraftaki ağları ara seçeneğini seç. Beni de biraz uğraştırdı ama bir iki kurcalamadan sonra halloldu ayarlar.

Emrahyaz , bios update dosyasını aranıp bulamıyoruz , problem o. FS support Web sitesinde yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i386 -- 14 Ekim 2005, 14:39:53 >
  • KLAVYE PROBLEMI OLAN OKUYUN ARTIK SU YAZIYI VE BU SORUYU SORMAYIN ARTIK ! ! ! BU ISLEM SORUNU %100 ÇÖZMEKTEDİR

FS 2040/45 MADDE MADDE KLAVYE UPDATE - IHTIYACI OLANLARA ! ! !

Bu iki modelden birine sahip olan herkeste klavye problemi var ama bu sorun basitce giderilebiliyor, bunun icin yapilmasi gereken seyleri siralarsak

1)http://www.fujitsu-siemens.com/Support/downloads.html adresine girerek amilo pro 2040 ve 2045 icin 15 eylül de yayinlanan bios güncellemesini indirin.

2)Yüklediginiz dosyayi winzip yada winrar ile acin ve de c sürücüsü icinde yeni yaratacaginiz bi klasörün icine kopyalayin.

3)Nero'yu calistirin ve baslangic cd'si yapmak istiyorum secenegini isaretleyin, daha sonraki adimda (nero veri yükleyin diye bi yazi yazacak) c icine yükledigimiz bios güncelleme dosyalarini (toplam 5 adet) buraya ekleyin, adimlari izleyin ve de kolayca baslangic cdsini olusturun.

4)Bilgisayarinizi yeniden baslatin ve siyah ekrani görür görmez f12 ye basin sürekli (basili tutmayin, sürekli basin) baslangic sürücüsü secmeniz istendiginde, nec dvdwriteri secin (nero ile yaptigimiz baslangic cd si, dvd writer icinde olmali).

Bilgisayar dos ortaminda baslayacak...

5)Bilgisayarinizin sarjinin full oldugunu ve de adaptörünün de prize takili olduguna emin olun.

6)Burda yüklemeler bittiginde, d: komutu ile (standart olarak dvd writer bu harftir) dvd writeri secin, dvd writer secildiginde kbc yazin ve enter a basin.

Makine otomatik olarak biosu flashlamaya baslayacak, siz hicbirseye dokunmayacaksiniz, bu islem otomatik olarak devam edip sona ericek.

7)Bios flash sona erdiginde makine kendi kendini kapatacak, bu nedenle herhangi bir panige kapilmayin.

8)Bilgisayari acma tusundan tekrar acin ve de klavyenizi sorunsuz olarak kullanmanin keyfini sürün...

Not: Bu işlem teknik servis tarafindan yapilmasi gerekli olan bir işlemdir ve de orta/üst seviyede bilgisayar kullanim bilgisi gerektirir. Bios Flashin yanlis yapilmasindan dolayi olusabilecek olan problemler tamamen kullanicinin kendi sorumlulugundadir.

BIOS UPDATE KLAVYE PROBLEMİNİ ÇÖZMEKTEDİR, BEN UYGULADİM VE %100 OLUMLU SONUÇ ALDIM - BİLGİLERİNİZE...

quote:

Orjinalden alıntı: i386

Şu klavye problemi için bios update ini nereden bulabilirim yardımcı olabilecek var mı? Fujitsu-Siemens'in support sitesinin altını üstine getirdim bulamadım. Forum kısmında bir iki şey var ama onlara da güvenemedim.

• klavye sorunu ve bios update'i ile alakalı son gelişmeler,

emrahyaz'ın bahsettigi linkte update dosyasi yok. demek ki fujitsu bunu kaldirmis. guvenlik acisindan olabilir.
    laptopların garantörü datapro firmasi ile gorustum. fujitsu kendilerine guncellemeyi master(cd) halinde gondermisler. gelin burda guncelleyelim diyorlar.
    dolayisiyla ortada link filan yok !

bilen, uygulyan arkadaslar yardimci olurlarsa cok iyi olur...

ote yandan, cok enteresandır ki pcdepoyla gorusmemde yetkili kisi bu konuda hic sorun yasamadiklarini soyledi.
  • Emrahçığım kimseye yardım borcun yok , o yüzden bağırıp çağırmana fırça atmana gerek yok. İşlemin nasıl yapılacağını anlatmışsın , sağol , "birdaha sormayın" diye celallenmeden önce

http://www.fujitsu-siemens.com/Support/downloads.html

adresine bir baksana. Nereye saklamış herifler şu bios dosyasını? V2045 için arama yapıldığında gelenler zaten yanındaki CD de olan programlar. Hem Afro hem ben bulamadık. Vardı da kaldırdılar belki de.
  • KLAVYE PROBLEMINI HALLEDEN BIOS UPDATE - BU DOSYA VE YUKARIDAKI ACIKLAMALAR SANIRIM SORUNUNUZU ÇÖZECETİR

http://rapidshare.de/files/6266603/fsc_2045_bios_update.rar.html

Not:Not: Bu işlem teknik servis tarafindan yapilmasi gerekli olan bir işlemdir ve de orta/üst seviyede bilgisayar kullanim bilgisi gerektirir. Bios Flashin yanlis yapilmasindan dolayi olusabilecek olan problemler tamamen kullanicinin kendi sorumlulugundadir.

quote:

Orjinalden alıntı: afro

klavye sorunu ve bios update'i ile alakalı son gelişmeler,

emrahyaz'ın bahsettigi linkte update dosyasi yok. demek ki fujitsu bunu kaldirmis. guvenlik acisindan olabilir.
    laptopların garantörü datapro firmasi ile gorustum. fujitsu kendilerine guncellemeyi master(cd) halinde gondermisler. gelin burda guncelleyelim diyorlar.
    dolayisiyla ortada link filan yok !

bilen, uygulyan arkadaslar yardimci olurlarsa cok iyi olur...

ote yandan, cok enteresandır ki pcdepoyla gorusmemde yetkili kisi bu konuda hic sorun yasamadiklarini soyledi.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.