diğer başlığada yazdım.. cihaza hiç dokunmadan 1-2 saat mp3 çalmayı denermisiniz bi.. benim hdd iflas etti şuanda açılmıyo.. geri götürecem.. not: teknosadan aldım +64mb ekran kartı varmış
teknosadan almayın 64 mb ekran kartlı diye ellikere söylendi bu forumda kendin kaşınmışsın
Bende Teknosadan aldım 128 MB lık. Bunlar yeni seriymiş bir arkadaş öyle söylemişti. (Forumdan)
Benim sorum ise yukardaki sıralamanın 64 MB mı yoksa 128 MB lık ile yapılmış olması. Çünkü V2045 lerde bilindiği gibi iki çeşit (64MB ve 128 MB) x300 ekran kartlı olanları var ayrıca bu fark performansı çok fazla etkilermi?
Cevapları bekliyorum Teşekkür ettimmm...
bayağı etkiler tabiki
Merhaba arkadaşlar acil olarak aleti alan arkadaşlardan biriyle online konuşmam lazım, eğer özele bir messenger kontagı yada sık kontrol ettğiniz bir mail bırakırsanız çok sevinirim..
Benim denediğim oyunlarda 128 lik bi sorun çıkarmadı. Ben bunu zaten masaüstü olarak cad programlarında falan kullanacağım en kısa zamanda onlardaki performansınıda söylerim. Ama sıralamada böle sonlarda olması beni baya saşırttı çünkü teknosadaki satıcı bu ekran kartı çok üstün falan gibisinden bişeyler söylediydi. İyi sallamış ehehehehehe....
Arkadaşlar pek oyun oynamadığım için işlemci 58 derece max. 61 derecede çalışıyordu. Bugün medal of honor u yükledim we yarım saat kadar oynadım. işlemci sıcaklığı 81 dereceye çıktı. Normal bir sıcaklıkmı bi fikrin olan war mı?
Kitlenmediği sürece problem yok
yanlış bilmiosam 100 derecede kitlio kendini. Sürekli 80 li derecelerde çalışması biraz sakıncalı gibi geldi bana. Bakalım kitlenmez işallah
Arkadaşlar içinde norton cd si çıkan war mı?
siz naptınız yahu 80 derece 100 derece filan !
80 derece işlemci mi olurmuş
ben 48'in üstünü görmedim tabi PC Wizard 2005 dogru söylüyosa
benim asil derdim şu fan olayı... yahu hiç durduğu yok bunun !
şarjı çıkarınca, pil ile çalışırken arada sırada duruyor. ben istiyorum ki bir iki konfigürasyon ile şu fanı durduralım. örneğin geceleri gürültü olmasın diye bazı ayarlarla oynasak, fansız çalışmaz mı alet ?
pc wizard güncel olarak ölcmüyor sicakligi, yani bi kere calistir makineyi actiginda 48 desin,10 saat öyle kalsa da sicaklik degismiyor güncellemiyor program kendini, anca programi yada makineyi restart edip tekrar calistirdiginizda gercek sicakligi görebiliyorsunuz
45-80 arasi sicakliklar bu notebook ve bu model icin tamamen normal, asil dikkat edilmesi gereken makinenin kilitlenip kilitlenmemesi, eger üzerine yük bindiginde, makineyi zorlayan programlar calistirildiginda makine kendi kendini kapatiyor yada kilitliyorsa o zaman dikkatli olunmasi gerekli.
quote:
Orjinalden alıntı: afro
şarjı çıkarınca, pil ile çalışırken arada sırada duruyor. ben istiyorum ki bir iki konfigürasyon ile şu fanı durduralım. örneğin geceleri gürültü olmasın diye bazı ayarlarla oynasak, fansız çalışmaz mı alet ?
Teknosa'dan alıpta hd sorunu yaşayan arkadaş geri verebildi mi???
henüz vermedim yarın görücez teknosa şovmenlerini..
Afro senin baktığın hdd sıcaklığı olmasın?
Ben hiç bir işlem yapmazsam işlemci 48-51 derece arasında değişiyor.
quote:
YUKARIDAKİ 1.LİNKTE ATİNİN X300 MODELİNİ 32 VE 64 MB OLARAK PİYASAYA ÇIKARTTIĞI, 2. LİNKTE İSE FUJİTSU-SİEMENS'İN AMİLO PRO V2045 MODELİNDE 64 MB X300 EKRAN KARTI BULUNDUĞU GÖSTERİLİYOR. BU LİNKLER FİRMALARIN KENDİ GLOBAL SAYFALARINA AİT. ŞİMDİ BANA BİRİ BURADA NELER OLDUĞUNU AÇIKLAYABİLİRMİ ?????????...YA KANDIRILIYORUZ YA DA ATI VE FS COMP. GİBİ İKİ BÜYÜK FİRMA BÜYÜK Bİ YANLIŞ İÇİNDE!!! ... KULLANICI ARKADAŞLARDAN BİRİ DiectX ''display'' bölümünün görüntüsünü atabilirmi acaba ??? örnek :
EĞER BU ZORUNUZA GİTTİYSE ATI SÜRÜCÜSÜNÜN ''ADAPTER'' BÖLÜMÜNÜNDE RESMİNİ ATABİLİRSİNİZ.( ÖRNEK AŞAĞIDA )...ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR
Ne kadar sacma bir dusunce pcdepo'ya uzaydan mı geliyor laptop , teknosayı hic sevmem ama sizde asırı pcdepo fetişizmi war
Teknosa'dan alıpta hd sorunu yaşayan arkadaş geri verebildi mi???
quote:
BU ARADA SAKIN FANI DURDURMAYI FALAN DENEMEYİN DERİM!!! EĞER TABİ NOTEBOOK ÜSTÜNDE KIZARTMA FALAN YAPMAK İSTEMİYOSANIZ