Şimdi Ara

=== FUJITSU SIEMENS V2045 15.4 SONOMA 1.73 XP PRO === (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
765
Cevap
0
Favori
106.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sovmenlere dikkat et tabi adamlar sorun cikarmada ust seviyeler.

quote:

Orjinalden alıntı: xibillian

henüz vermedim yarın görücez teknosa şovmenlerini..
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrahyaz
    45-80 arasi sicakliklar bu notebook ve bu model icin tamamen normal, asil dikkat edilmesi gereken makinenin kilitlenip kilitlenmemesi, eger üzerine yük bindiginde, makineyi zorlayan programlar calistirildiginda makine kendi kendini kapatiyor yada kilitliyorsa o zaman dikkatli olunmasi gerekli.

10 gündür kullanıyorum ama makineyi zorlayacak en fazla dvd bastım !

emrahyaz korkuttun beni bak şimdi. dur bakalım bir yükleneyim alete bu akşam.

bir de şunu diyim,

bir kez mavi ekran gördüm ! KERNEL... bdıı bıdı bişiler yazdı. sonra kitlendi ! hiçbir halt işlemedi. sıkılıa bozula pil söktüm...

ne diyosunuz buna ?
  • Afro sicaklık disardan da belli oluyor eger 80 e cıkarsa falan . Ozellikle bilgisayarın altının sol ust kosesi yanıyor bende...
  • HEPİNİZZ YANACAKSINIZZZZ!!!!..HEHEHE...BU ARADA ŞU 64 MB-128 MB OLAYINI ÇÖZDÜM GALİBA ARKADAŞLAR. AMA BENDE BU NOTEBOOK OLMADIĞI İÇİN BİOS'UNA GİRİP BAKAMIYORUM. SANIRIM SİZİN EKRAN KARTLARI HARİCİ OLARAK 32 MB. VE BUNU HYPERMEMORY TEKNOLOJİSİ SAYESİNDE 128 MB'A ÇIKARABİLİYOSUNUZ. BU NEDENLE BAZI NOTEBOOKLAR 64 BAZILARI 128 GÖZÜKÜYOR.BIOS'A GİRİP Bİ BAKIN DERİM TABİ BU AYAR ORADAN YAPILABİLİYOSA...EĞER DURUM BÖYLE İSE BU EKRAN KARTINI 128 MB OLARAK TANITAN SATICI FİRMALAR ÇOK BÜYÜK BİR KANDIRMACA YAPIYOR DEMEKTİR.
  • dün sabah 10 da actim, sabaha karsi 4 te kapattim, yani yaklasik 16 saat acik kaldi, dvd izledim, jedi academy, sw battlefront, halflife2 oynadim, internete girdim, yazi yazdim, cd ve dvd kopyaladim, bir kez dahi kilitlenme problemi yasamadim, bir kez dahi kendi kendine baslamadi, arada oyunlardan ciktiginda sanal bellek dolu oldugundan yavaslama yapti, restart yapinca bu sorun da halloldu, tüm bunlari istedigim yada isim oldugu icin yaptim yani test amaci ile degil, sonuc olarak cihazin sicakligi bi ara 85 dereceye kadar cikti ama yaptigim arastirmalardan ve de fujitsu siemensin teknik servisiyle yapmis oldugum konusmalardan biliyorum ki bu sicaklik degerleri bu model icin tamamen normal.

Makinayi actiniz, internete girdiniz, iste yazi yazdiniz siteye, site site gezdiniz vs... islemci sicakliginiz 48-60 arasi degisecektir diger durumlarda sicaklik biraz daha artacaktir.

Bilgilerinize...

quote:

Orjinalden alıntı: afro

quote:

45-80 arasi sicakliklar bu notebook ve bu model icin tamamen normal, asil dikkat edilmesi gereken makinenin kilitlenip kilitlenmemesi, eger üzerine yük bindiginde, makineyi zorlayan programlar calistirildiginda makine kendi kendini kapatiyor yada kilitliyorsa o zaman dikkatli olunmasi gerekli.

bir de şunu diyim,

bir kez mavi ekran gördüm ! KERNEL... bdıı bıdı bişiler yazdı. sonra kitlendi ! hiçbir halt işlemedi. sıkılıa bozula pil söktüm...

ne diyosunuz buna ?

• Klavye update yaptiktan sonra su ana kadar karsilastigim tek problem PRO EV. SOCCER 4 te oldu, eski bios, dolayisiyla klavye problemi olan versiyon yüklüyken bilgisayara, pro ev. soccer oynarken adamlari kontrol etmek gayet sorunsuzdu, bios updatei yapinca klavye problemi halloldu ama bu oyunda adamlari kontrol ederken bazi problemler ortaya cikti, örnegin asagi ve yan ok tuslarina basarken ayni anda pas tusuna yada depar tusuna basarsaniz islemiyor vs... Bu oyunu oynayan (bios update yapmis olanlar) ve de benzeri bir problemle karsilasan oldu mu acaba?

Not: Bu sorun sadece bu oyunda mevcut, diger oyunlar sorunsuz calismaktadir.
  • Yogun kullanımda 92 gordum ben seninki kadr yogun sayılabilir. Ama pil yokkendi bu gordugum rakamlar , pildeyken oyun da oynasam takla da atsam 65 i gecmedi daha hic . Ya insanlar bir kere bile sıcaklıgı kac bunun diye bakmadan 3 yıl kullanıyor bu aletleri biraz fazla detaycıyız genel olarak galiba biz (elektronikle ilgilenen insanlar).. Pil kullanımda internette flan da 47 yi gecmedi 2 saat lik kullanımda... Yaklasık sizin soylediginiz degerlerde benimkide...

quote:

dün sabah 10 da actim, sabaha karsi 4 te kapattim, yani yaklasik 16 saat acik kaldi, dvd izledim, jedi academy, sw battlefront, halflife2 oynadim, internete girdim, yazi yazdim, cd ve dvd kopyaladim, bir kez dahi kilitlenme problemi yasamadim, bir kez dahi kendi kendine baslamadi, arada oyunlardan ciktiginda sanal bellek dolu oldugundan yavaslama yapti, restart yapinca bu sorun da halloldu, tüm bunlari istedigim yada isim oldugu icin yaptim yani test amaci ile degil, sonuc olarak cihazin sicakligi bi ara 85 dereceye kadar cikti ama yaptigim arastirmalardan ve de fujitsu siemensin teknik servisiyle yapmis oldugum konusmalardan biliyorum ki bu sicaklik degerleri bu model icin tamamen normal.

Makinayi actiniz, internete girdiniz, iste yazi yazdiniz siteye, site site gezdiniz vs... islemci sicakliginiz 48-60 arasi degisecektir diger durumlarda sicaklik biraz daha artacaktir.

Bilgilerinize...

quote:

quote:

bir de şunu diyim,

ne diyosunuz buna ?

• bu arada yukarida söyledigim degerler cihazin pili ve adaptörü takili haldeyken gecerlidir, adaptörü cikardiginizda ve sicakligi bu sekilde ölctügünüzde degerler cok daha düsük cikacaktir.

predrag, bencede detaylarla cok cok fazla ugrasiyoruz bencede cok sacma ama bu alete yogun bi talep oldugu icin insanlar bilgilenmek istiyorlar ve de tipin biri cikip " makina asiri isiniyor, almayin ! ! ! " gibi bir cümle ettiginde bunlari cürütecek dogru bilgileri de vermenin dogru oldugunu düsünüyorum.
  • bir iki kişi dvd yazdım falan demişte, bunlara sorum olacak, iyi bir yazım saglıyomu dwd rw? hani problem falan cıkartmıyo dimi?
    dl miydi yazdıgınız dvdler, bunlardan da konuşmak lazım, x300e takıldık kaldık:)
  • ARKADAŞLAR BEN METRO ELEKTRONİKTEN ALDIM.SORUNSUZ ÇALIŞIYOR.İLK GÜN 20 SAAT OYNADIM.HER TÜRLÜ İŞKENCE YAPTIM.AMA PROBLEM ÇIKARMADI.128 MB EKRAN KARTI VAR.
  • BEn ısı yuzunden değistim bir tane 2045 i 2 sinde de dvd yazdım , 1. daha iyiydi ama bunda da sorun yok
    quote:

Orjinalden alıntı: ufuk172

bir iki kişi dvd yazdım falan demişte, bunlara sorum olacak, iyi bir yazım saglıyomu dwd rw? hani problem falan cıkartmıyo dimi?
    dl miydi yazdıgınız dvdler, bunlardan da konuşmak lazım, x300e takıldık kaldık:)
  • 2 dvd 1 de cd yazdım. medyalar DMS idi. inanılmaz memnun kaldım. yani gayet başarılı takır takır bastı medyaları.

cihaz sahiplerine sorum şu :

sol hoparlörün üzerine bastırdıgımda çatır çatır ediyor.

sizde de böyle bişi var mı ? elinizle bir bastırır mısınız

bir de ekran bana neden çok parlak geliyor ? sizde de öyle mi ? gozumu yoruyor sanki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afro -- 18 Ekim 2005, 17:14:37 >
  • quote:

2 dvd 1 de cd yazdım. medyalar DMS idi. inanılmaz memnun kaldım. yani gayet başarılı takır takır bastı medyaları.

cihaz sahiplerine sorum şu :

sol hoparlörün üzerine bastırdıgımda çatır çatır ediyor.

sizde de böyle bişi var mı ? elinizle bir bastırır mısınız

bir de ekran bana neden çok parlak geliyor ? sizde de öyle mi ? gozumu yoruyor sanki

Sol hoparlorun uzerine bastırınca bende de ses geliyor ve sebep olarak dusundugum sey ise bilgisayarın en cok ısınan yerinin ora olması ve bunun plastigin seklinde cok hafif değişiklik sertlesme yapması ...

ekran sarjdayken rahatsız ediyor , yoksa o kadar rahatsız edici deil , biraz uzaktan bak he he

• bu arada ben hep pil ve şarj takılı kullanıyorum. bu sakıncalı mı ? sizin kullanım tipleriniz nedir ?
  • walla ilk aldıgımda 2:30 full sarjda gosteriyordu . pilli sarjda kullandım simdi 2:00 a indi .! haftadır bi daa pilliyken sarja takmadım .... Sende takma
  • en dogru sekilde kullaniyorsun. Sakin pili cikaripta, direkt adaptöre baglama, SAKIN ! ! ! bu cihazlar masaüstü sistemler gibi degil, elektrik kesintilerine masaüstü sistemlerden kat be kat duyarlilar ve de cok nazik aletler, o tarz bi durumda ölü pixelinden tut, sistem yanmasi vb. gibi her türlü durumla masaüstü sistemlerden cok daha kolay bir sekilde karsilasabilirsin, AMAN DİKKAT...

quote:

bu arada ben hep pil ve şarj takılı kullanıyorum. bu sakıncalı mı ? sizin kullanım tipleriniz nedir ?
  • walla ilk aldıgımda 2:30 full sarjda gosteriyordu . pilli sarjda kullandım simdi 2:00 a indi .! haftadır bi daa pilliyken sarja takmadım .... Sende takma
  • anlamadigim bi nokta var, pili cikarip adaptörü mü bagliyorsun? yoksa pili sarj edip adaptorü cikartip, pil ile mi kullaniyorsun?
    quote:

Orjinalden alıntı: predrag_dt

walla ilk aldıgımda 2:30 full sarjda gosteriyordu . pilli sarjda kullandım simdi 2:00 a indi .! haftadır bi daa pilliyken sarja takmadım .... Sende takma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahyaz -- 18 Ekim 2005, 17:50:37 >
  • Ne olabilir ki ? Nasl olabilir vede anlatsana . Bu sekilde kullandıkca pil kesin gidiyor gun gectikce. Arkadasımda war fs 30 dk gidiyor artık ...

quote:

anlamadigim bi nokta var, pili cikarip adaptörü mü bagliyorsun? yoksa pili sarj edip adaptorü cikartip, pil ile mi kullaniyorsun?
    quote:

walla ilk aldıgımda 2:30 full sarjda gosteriyordu . pilli sarjda kullandım simdi 2:00 a indi .! haftadır bi daa pilliyken sarja takmadım .... Sende takma

• Simdi söyle bisey var, eger pili cikartip da direkt adaptöre baglayip o sekilde kullaniyorsan hayatinin hatasini yapiyorsun tabii makine senin,zevk senin ama bu sekilde kesinlikle kullanilmamasi gerekir laptopun, ani bir elektrik kesintisinde ölü pixel olusumu ve de cihazi kaybetme riski masaüstü sistemlere göre belki 10 kat daha fazla, 100 dolarlik pil icin 170-1800 ytl lik aleti risk etmeye degmez...

Yok eger pili sarj edip adaptörü cikartip, pil ile kullaniyorsan bu durumda da sonuc ayni olacaktir, her kullandigin, her sarj ettigin ve bosalttigin pilin ömrü de, dayanikliligida gün gectikce azalacaktir.

Burda secim tamamen kullanicilara ait, isterseniz pili saklayip kullanmayip, makineyi riske atarsiniz, isterseniz pili göz ardi edip makine güvenligini ön planda tutarsiniz, dedigim gibi secim tamamen size ait...

quote:

Ne olabilir ki ? Nasl olabilir vede anlatsana . Bu sekilde kullandıkca pil kesin gidiyor gun gectikce. Arkadasımda war fs 30 dk gidiyor artık ...

quote:

anlamadigim bi nokta var, pili cikarip adaptörü mü bagliyorsun? yoksa pili sarj edip adaptorü cikartip, pil ile mi kullaniyorsun?
    quote:

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.