Şimdi Ara

=== FUJITSU SIEMENS V2045 15.4 SONOMA 1.73 XP PRO === (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
765
Cevap
0
Favori
106.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya hangisinden aldın bende alacağım ama korkuyorum 64 çıkacak diye. garanti vermiyorlar 128 diye. hangi seri 128 imiş yeni gelenler mi. bugün almayı düşünüyorum. hemen cevap yazabilir misin. bide memnun musun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: NEOQ

Bende Teknosadan aldım 128 MB lık. Bunlar yeni seriymiş bir arkadaş öyle söylemişti. (Forumdan)

Benim sorum ise yukardaki sıralamanın 64 MB mı yoksa 128 MB lık ile yapılmış olması. Çünkü V2045 lerde bilindiği gibi iki çeşit (64MB ve 128 MB) x300 ekran kartlı olanları var ayrıca bu fark performansı çok fazla etkilermi?

Cevapları bekliyorum Teşekkür ettimmm...
    HANGİ TEKNOSADAN ALDIN NOQ BENDE ALACAM DA CEVAP VERİRMİSİN. NEOQ
  • ses çıkışı neden az yada kaç wattlık ses çıkışı var
  • arkadaşlar ben bir pc depo yetkilisi değilim ama fs v 2045 modelini bugün pcdepodan siapriş ettim.inşallah yarın elimde olacak.bu makinayı araştırırken bu forumu epey bi inceledim.çıkardığım sonuç şuydu;teknosa dan alınanların %80 inde ekran kartı farklılığı,fan sesi problemi veya tuş takımı arızası var.benim tahminimce teknosa ellerinde parlayan bu makinaları elden çıkarmak amacıyla 4 tane ürünü hediye olarak ekledi.çünkü bu ekran kartı olayı çıkmadan önce hediye yoktu.ayrıca ekran kartı fabrika çıkışı 64 demeleri yanlış.çünkü bu ürünün 2 serisi var.1.si 64mb olan 2. si ise 128mb olan.ben verdikleri hediyelerin değerini ölçtüm.toplam olarak yaklaşık 120ytl tutuyor.teknosa ile pcdepo arasındaki fiyat farkı ise 70ytl civarı.basit bir matematik işlemi ile
    120-70=50ytl olur
    bence 50 ytl için 128mb ekran kartını kaçırmak büyük bir aptallık olur.
    AYRICA bu hediyeler daha sonra alınabilir ama daha sonra ekran kartını yükseltmek çok zor.

• ya bakin bilmeden kulaktan dolma bilgilerle yorum yapmayin, biz teknosadan toplam 8 fs2045 aldik, hepsi de 128 MB, tuş takım problemi sadece TEKNOSA'larde degil, bios update i yapilmamıs TÜM FS2045'lerde var, keza fan sesi de öyle tüm fs2045 lerin fani adaptorle kullanildiginda özellikle hic durmuyor. Ben Teknosa'dan nefret ederim ama böyle pcdepoyu everste tasirken digerini de yanlis bilgiler isiginda yerin dibine sokmayin, oradan alacak olan insanlari da ikilemde birakmayin...

quote:

Orjinalden alıntı: mokoko26

arkadaşlar ben bir pc depo yetkilisi değilim ama fs v 2045 modelini bugün pcdepodan siapriş ettim.inşallah yarın elimde olacak.bu makinayı araştırırken bu forumu epey bi inceledim.çıkardığım sonuç şuydu;teknosa dan alınanların %80 inde ekran kartı farklılığı,fan sesi problemi veya tuş takımı arızası var.benim tahminimce teknosa ellerinde parlayan bu makinaları elden çıkarmak amacıyla 4 tane ürünü hediye olarak ekledi.çünkü bu ekran kartı olayı çıkmadan önce hediye yoktu.ayrıca ekran kartı fabrika çıkışı 64 demeleri yanlış.çünkü bu ürünün 2 serisi var.1.si 64mb olan 2. si ise 128mb olan.ben verdikleri hediyelerin değerini ölçtüm.toplam olarak yaklaşık 120ytl tutuyor.teknosa ile pcdepo arasındaki fiyat farkı ise 70ytl civarı.basit bir matematik işlemi ile
    120-70=50ytl olur
    AYRICA bu hediyeler daha sonra alınabilir ama daha sonra ekran kartını yükseltmek çok zor.

• +1
    quote:

Orjinalden alıntı: emrahyaz

ya bakin bilmeden kulaktan dolma bilgilerle yorum yapmayin, biz teknosadan toplam 8 fs2045 aldik, hepsi de 128 MB, tuş takım problemi sadece TEKNOSA'larde degil, bios update i yapilmamıs TÜM FS2045'lerde var, keza fan sesi de öyle tüm fs2045 lerin fani adaptorle kullanildiginda özellikle hic durmuyor. Ben Teknosa'dan nefret ederim ama böyle pcdepoyu everste tasirken digerini de yanlis bilgiler isiginda yerin dibine sokmayin, oradan alacak olan insanlari da ikilemde birakmayin...

quote:

Orjinalden alıntı: mokoko26

arkadaşlar ben bir pc depo yetkilisi değilim ama fs v 2045 modelini bugün pcdepodan siapriş ettim.inşallah yarın elimde olacak.bu makinayı araştırırken bu forumu epey bi inceledim.çıkardığım sonuç şuydu;teknosa dan alınanların %80 inde ekran kartı farklılığı,fan sesi problemi veya tuş takımı arızası var.benim tahminimce teknosa ellerinde parlayan bu makinaları elden çıkarmak amacıyla 4 tane ürünü hediye olarak ekledi.çünkü bu ekran kartı olayı çıkmadan önce hediye yoktu.ayrıca ekran kartı fabrika çıkışı 64 demeleri yanlış.çünkü bu ürünün 2 serisi var.1.si 64mb olan 2. si ise 128mb olan.ben verdikleri hediyelerin değerini ölçtüm.toplam olarak yaklaşık 120ytl tutuyor.teknosa ile pcdepo arasındaki fiyat farkı ise 70ytl civarı.basit bir matematik işlemi ile
    120-70=50ytl olur

• arkadaşlar.selam.ben ilk defa yazıyorum 23.10.2005 tarihinde bilkent teknosadan fuji v2045 aldım.şuan kapalı kutu duruyor.aldıktan sonra yorumları okudum ve 128 mb ekran kartı olup olmadığını anlamam için bir yöntem var mı? 64 mb ekran kartı kullanan bir arkadaş laptop altında ki produkt number (p/n) code yazarsa sevinirim.128 ler yazabilir.belki ordan anlayabilrim.yoksa iade etmeyi düşünüyorum...teşekkürler...
  • Şimdi arkadaşlar bu konu hakkında olan tüm yazıları tek tek okudum inanın gözlerim ağrıdı. Yazabilmek içinde üye oldum. Ben bu laptop'u pcdepo.com dan sabah 05:47 de sipariş ettim. Sizce iyimi yaptım yoksa kötümü ? Çünkü forumlarda bir çok konu genelde aynı sorunlar olum/olumsuz olarak yazılmış.

Ekran kartı olayına ben kendimce şöyle cevap vereyim ekran kartı o/b olmadığı için ram'den kullanamaz.

dvd yazma özelliği varmıydı hatırlamıyorum ama sanırım vardı eğer varsa nasıl verimlimi ?

teşekkürler
  • arkadaşlar mrb.
    yakın zamndır forummunuzu taki ediyorum benm gibi orta düzey kullanıcılar için oldukça faydalı bilgiler aktarıyosunuz.fs v2045 aldım.oyun yüklmek istedim crack dosyasını mümkün deil kopyalamıyor.2 tane oyun denedim ikisi içinde aynı sorun.acaba bu bilgisayarn içide bir program var da bu kopyalama işini engelliyor.
    (oyunlar:nfs2 ve f1).ayrıca fan çok fazla çalışıyor.donanım güzel.fiat uygun.klavye problemi deniyo acaba bu problem bazen basmaması mı yosa başka bi sorun mu? ilgilenen arkadaşlara şimdiden tşk..
  • bir world dosyası aç ve hızlı bir şekilde yazı yaz, sorunun ne olduğunu alayacaksın. crakleri kopyalamaması ilginç, v2045 kullalırken crackli dosya kopyalamıştım. (GTA, Pacifis assulut)
    quote:

Orjinalden alıntı: jeronimo28

arkadaşlar mrb.
    yakın zamndır forummunuzu taki ediyorum benm gibi orta düzey kullanıcılar için oldukça faydalı bilgiler aktarıyosunuz.fs v2045 aldım.oyun yüklmek istedim crack dosyasını mümkün deil kopyalamıyor.2 tane oyun denedim ikisi içinde aynı sorun.acaba bu bilgisayarn içide bir program var da bu kopyalama işini engelliyor.
    (oyunlar:nfs2 ve f1).ayrıca fan çok fazla çalışıyor.donanım güzel.fiat uygun.klavye problemi deniyo acaba bu problem bazen basmaması mı yosa başka bi sorun mu? ilgilenen arkadaşlara şimdiden tşk..
  • arkadaşlar bu alete nasıl format atacam ve windows srver 2003 kuracam bir türlü başaramadım
    yardımcı ourmusunuz

birde kalvye sorunundan bahsediliyor nedir bu klavye sorunu ben anlamadım valla
  • kaç dakka oldu yokmu bir bilgisi olan
  • Tarih 27 Ekim 2005, 0:40:18
    arkadaşlar mrb.

İkisinide kurdum (NFS2 ve F1) crackleme konusunda bir sorun yaşamadım ve oyunlar 2045'te çalışıyor rahatça kaldırıyor makina... Bence cdlerde yada cdromunda bir sorun olabilir...
  • Öncelikle klavye problemi tam anlamıyla tuş atlaması sorunudur. Yazarken sürekli bazı karakterlerin eksik kaldığını gözlüyorsanız, bu problem sizde de mevcut demektir. Forumda bu problemin çözümü anlatılıyor. Windows2003 server kuracak arkadaşın yaşadığı problem cd den boot etme problemi ise setup tan AHCI adlı değişkeni disabled etmesi gerekmektedir. Fan sesi benim içinde büyük problem, belkide makinamı daha ucuz bir fiyata satmayı düşünüyorum, sırf bu sevebpten. Aldığım firma müşteri memnuniyetsizliğini iade sebebi saymıyor. Bilgisayarda bir problem olmadığı sürece geri almıyor. Daha alalı bir hafta olduğu halde iade edemiyorum. Kanunda da sanırım (Yanlış bilgilendirmek istemem) ayıplı mal olabilmesi için satış sırasında tayyüt edilen değerlerden birinin tutmuyor olması lazım. Fanspeed programı ile fan hızını kontrol etmeye çalıştım fakat sıcaklık değerleri okunulabilmesine rağmen fan kontrol voltaj seviyesi değiştirilemiyor. Bir çözüm önerisi veya piyasadan daha ucuza bilgisayar almak isteyen varsa öneri bekliyorum.

• mrb
    arkadaşlar pil konusunda bende tereddütlerim var.ortak bir kanıya varılmadı galiba..yani kesin bir tanı yok.ben pilsi kullanıyorum.bu kesinlikle zararlı mı deil mi.yetkili birinden bilgi alan veya bu konuda bilgi sahibi arkadaş bilgilendirirse sevinirim.nfs2 underground crack ypan arkadaş nasıl yaptıgını anlatırsa çok sewinirim.hata benden mi yoksa bilgisayrda mı bunun kararını verebilrim..ilgilenen arkşlra tşk..
  • Technosa nın sitesinde yazanları buraya kopyaladım..
    sizden de bazıları 64 oldugunu solediler ekran kartını.
    Nedir son durum gercekte 64 de 128 mi deniyor nasıl bir sey soleyeceksiniz almayı dusunuyorum.60 hdd ve 64 ekran kartlı lar bitti deniyordu ama bunun 80 hdd 64 ekran kartı var.Cevaplarınızı bekliyorum.
    Neden bazı siteler 128 yazıyor da bu teknosa 64 yazıyor?
    ustteki cevapların cogunu da okudum ama pek aram iyi olmadıgından daha bnasit terimlerle acıklayın..Tesekkurler.
    BELLEK : 512 MB DDR RAM (2 x 256)
    Ekran boyutu : 15,4" TFT WXGA
    İşlemci : Intel Pentium Centrino M
    İŞLEMCİ HIZI : 1730 MHz
    OPTİK SÜRÜCÜLER : DVD-RW Dual Layer
    YAZILIM : MS Windows XP Home TR
    Ağırlık : 2,9 kg
    DVD-WRITER : Var
    EKRAN BELLEĞİ : 64MB ATI Mobility Rodeon X300
    ETHERNET : 10/100
    Mobil Ödeme Kodu : 119992707
    MODEL : F SIEMENS
    MODEM : 56K Faks Modem
    SABİT DİSK : 80 GB HDD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freakz -- 28 Ekim 2005, 15:10:15 >

• Freakz

Ben ankara da teknosadan aldım 128 mb ekran kartı ve 80 gb hdd mevcut fakat fan sesi yüzünden elimden çıkartmayı düşünüyorum. Teknosa bu gerekçeyi iade sebebi saymıyor. bulunduğun ili ve mail adresini gönderirsen orjinal ambalajı hediyeleri faturası ile birlikte satabilirim.
    [simage]c:\1.jpg[/simage]
  • Merhaba benim NFS2 1. cd de crack adlı klasör var. Burada yükleme esnasında rld-nu2k.exe isimli dosyadan key oluşturup yüklemeyi tamamladıktan sonra. speed2.exe adlı dosyaya tıklayarak oyunu çalıştırabilirsin.... Tabii eğer bu dosyalar sende mevcutsa
  • selam
    öncelikle NEOQ teşekkür ederim ilgin için crack olayını hallettim.hata bendeymiş.11 yaşındaki yegenim geldi yaptı.:)notebook aldıktan sonra biraz merak shibi oldum.o yüzden forumu yakından takip ediyorum.ve merak ettiklerim de dewamlı soruyorum hoşgörünüze sıgınırak.
    1-)açılır açılmaz fan çalışmaya başlıyor.(çok garip zaten soguk olan bilgsayar nie sogutma ihtiyac hissetsinki)bazen sürekli vaziyette çalışıyr normal midir?bazen sık aalıklarla
    2-)klavye sorunu malum.yalnız benim bunu sitesinden indirp bios ayarlarını yapıcak tecrübem yok.öneri?
    3-)notebook un bulundugu yer pencere yanı yani tozlanaya müsait.kapattıgım zaman üstünü örtüyyorum.arkadaşım altına da ince bi bez koy dedi.yalnız bu sefer de havalandırmasında bi sorun olur m die düşünüyorum.altına ince bir bez koymak saglıklı olur mu acaba?
    4-)pili takılı kullanma konusu veya sadece prizle kullanma.?
    5-)genel olarak bilgisayardan memnunum ekran çok tatminkar,alman yapımı olması saglamlık açısından önemli imiş,ses çıkışı güzel,
    6-)son olarak bu nero adlı prog. cd si çıktı içinden.bunu yüklemelimiyim?bu prog hakkında bilgi veririseniz sewinirim.
    ARKADAŞLAR HAKKINIZI HELAL EDİN..:))) İLGİNİZE TEŞEKKÜRLER..

• 1 hafta kullandığım kadarıyla v2045 hakkında sorularına kendi açımdan cewap wereyim

1.Açılır açılmaz bazen hemen çalışıyor, bazen 18 dakka hiç çalışmıyor( özellikle zaman tuttum, en fazla 18 dakka fan çalışmadı, cam sehpanın üstündeyse bazen bu zaman uzuyor, lakin ilk aldığım fs de fan sürekli devreye girip çıkıyor diye değiştirmek istediğim için gittiğimde cam sehpa üzerinde açtım laptopu, 30 dakka devreye hiç girmedi fan)

Fanın sık sık devreye girip çıkması normal bir olay. Yenisiyle değiştirdim laptopda ilki kadar sıklıkla olmasada sürekli devreye girip çıkıyordu. Arkadaşımda da aynı model war şu an onun ki de çok sık devreye girip çıkıyor. 1 dakikada ortalama 2 kere devreye girip çıkıyor fan

2.Yapıcak tecrüben olsa bile yapmamanı öneririm. çünkü bioas update i sırasında oluşabilecek herhangibir sorunda alet garanti dışı kalıyor. Üsküdardaki yetkili servis ile görüştüm, hemen gel yükleyelim dediler. bir ücretde talep etmiyorlar.

3.Laptop kapalıyken bende üstüne bez örtüyorum. Kapalı olduğu sürece bir sorun çıkmaz. altına bir şey koysanda bir sorun olcağnı sanmıyorum. Tabii çalışır durumda bir bez koyarsan sıcaktan dolayı bir şeyler olacaktır.

4.kullandığım ne v2045 te nede acer tm de pilini hiç çıkarmadım. pil dolu iken bir bakıma kesintisiz güç kaynağı görevi görüyor, voltage değişimlerinde bilgisayarı koruyor. ki mamper seviyelerinde çalışan bu aetlerde voltage değişimi gerçek bir sorun oluşturabilir. Arada bir şebekeden ayrılıp pili sonuna kadar boşaltmanı tawsiye ederim.

5.ekran güzel, ses çıkışı çoğu laptopta olduğu gibi tatmin edici değil benim için.

6.Nero dvd/cd yazmak için kullanacağın program. yazma işlemi gerçekleştirmek için kullanman iyi olur. internetten daha güncel wersiyonlarını temin edebilirsin.

7. kazasız belasız kullanmak nasip olsun laptpounu:)
    quote:

Orjinalden alıntı: jeronimo28

selam
    öncelikle NEOQ teşekkür ederim ilgin için crack olayını hallettim.hata bendeymiş.11 yaşındaki yegenim geldi yaptı.:)notebook aldıktan sonra biraz merak shibi oldum.o yüzden forumu yakından takip ediyorum.ve merak ettiklerim de dewamlı soruyorum hoşgörünüze sıgınırak.
    1-)açılır açılmaz fan çalışmaya başlıyor.(çok garip zaten soguk olan bilgsayar nie sogutma ihtiyac hissetsinki)bazen sürekli vaziyette çalışıyr normal midir?bazen sık aalıklarla
    2-)klavye sorunu malum.yalnız benim bunu sitesinden indirp bios ayarlarını yapıcak tecrübem yok.öneri?
    3-)notebook un bulundugu yer pencere yanı yani tozlanaya müsait.kapattıgım zaman üstünü örtüyyorum.arkadaşım altına da ince bi bez koy dedi.yalnız bu sefer de havalandırmasında bi sorun olur m die düşünüyorum.altına ince bir bez koymak saglıklı olur mu acaba?
    4-)pili takılı kullanma konusu veya sadece prizle kullanma.?
    5-)genel olarak bilgisayardan memnunum ekran çok tatminkar,alman yapımı olması saglamlık açısından önemli imiş,ses çıkışı güzel,
    6-)son olarak bu nero adlı prog. cd si çıktı içinden.bunu yüklemelimiyim?bu prog hakkında bilgi veririseniz sewinirim.
    ARKADAŞLAR HAKKINIZI HELAL EDİN..:))) İLGİNİZE TEŞEKKÜRLER..

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.