Şimdi Ara

=== FUJITSU SIEMENS V2045 15.4 SONOMA 1.73 XP PRO === (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
765
Cevap
0
Favori
106.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • FUJITSU SIEMENS V2045 15.4 SONOMA 1.73 XP PRO

arkadaşlar selam bu ürünün bios güncellemesini internet bulamıyorum.
    Güncellemeye sahip olan var ise bana mail atabilirmisiniz...

Şimdiden teşekkürler...

mvural@ttnet.net.tr
  • bu laptopun ustalarından bide ben cevap bekliyorum arkadaşlar.

teknosadan aldık. aldığımızda çalışıyodu.ertesi gün hiç açılmaz, görüntü gelmez oldu.
    gittim değiştirdim.sorunu hallettik. ama laptopu aldıktan sonra laptop almanyaya gitti. ve sorun çıkarmış açılmıyo. bunu çözümü nedir.? fujitsu almanyada bakarmı yada türkiyeye gelmesi gerekiyosa kargo ücreti vs. bunlar ne olur.
  • ya arkadasim ne kadar zor bir soru bu böyle yaaa...
    quote:

Orjinalden alıntı: can_globe

bu laptopun ustalarından bide ben cevap bekliyorum arkadaşlar.

teknosadan aldık. aldığımızda çalışıyodu.ertesi gün hiç açılmaz, görüntü gelmez oldu.
    gittim değiştirdim.sorunu hallettik. ama laptopu aldıktan sonra laptop almanyaya gitti. ve sorun çıkarmış açılmıyo. bunu çözümü nedir.? fujitsu almanyada bakarmı yada türkiyeye gelmesi gerekiyosa kargo ücreti vs. bunlar ne olur.
  • bende teknosadan aldmm klavye problemi vaRlaptop hakkda hicbi bilgim yok daha cok yeni bilg.ı acık brakıpgidioRm geldiimde ekran kararms oluo ve ne yapcam duzelmiyo kapaıp acmak zorunda kalıyoRm e yapablRm=?
  • mrb.
    agamıza teşekkür ederim:)) sorunlar btmiyor.:))sorular dA:) ben biraz fazla meraklıyım galiba.
    arkadaşlar adsl zoomx6 aldım.kablosuz olsun dedim.yanlız şuana kadar sorunun benden mi yoksa telekomdn mı oldugu anlaşılamadı ama giriş yapamıyorum.link ışıgı ydewamlı yanması gerekiyomuş fakat benimki yanıp sönüyo.wireless konusunda bilgi aktarırsanız sevinirim.aklıma gelmişken"KABLOSUZ ANAHTARININ AÇIK OLDGUNA EMİN OLUN" uyarısı var.bu ne demek? makina bu sorunu belirtiyor fakat çözülmesi için hiçbir link veya uyarı vermiyor. teşekkürler...
  • selam millet
    bence fiyat/performans açısından oldukça iyi ancak pazarlayıcı firmalar bazı konularda işgüzarlık yapmışlar. En önemliside ekran kartı olayı ati nin sitesinde 128 mb onchip (chip ile kombine veya dedicated) x300 bulamadım ayrıca siemens sonradan değiştirme hakkını saklı tutarak datasheet de ekran kartını 64mb ati x300 dedicated olarak belirtmiş.... beninki de 64mb gözüküyor ekran kartında 8 adet ram modülü tespit ettim ancak ati nin sitesinde bilgi bulamadım
    bende siemense güvenip 2 ay önce almıştım zira birçok firmada o zaman v2045 yoktu hayal kırıklığına uğramadım desem yalan olur 128 kim istemez ....

olayın en komik kısmı ise tuş takımı atlaması firma test aşamasında acaba ne yapıyordu inanın yurt dışında olsa sırf bu yüzden teker teker özür dilenirdik türkiyedeki müşteri anlayışları böyle...

teknosa konusunda da çok yorum yapıldı eşime de laptopu ordan aldık önce kutu açıldı makina çalıştırıldı ve windows xp pro kurulumu tamamlandı ödeme ise kapıdan çıkarken yapıldı....

laptopu pil ile çalıştırırken fan sesi çok az hatta yok ama fişe takılıyken biraz rahatsız ediyor asıl sebep enj. koruma modu şunu da eklemeliyimki bios bence çok acele ve dikkatsiz yazılmış fan ve powersaving kontrolü, ekran kartı ram kontrolü ve olmasını beklediğim (usb disable ve ses kartı kont.) birçok şeyi bulamadım. Şu ana kadar teknik problem yaşamadım.(nfs2 silenthill2 empire earth2 yi en yüksek görüntü özellikleriyle çok rahat oynuyorum saatlerce mp3 dinliyorum)

bu arada linux driver problemim var ses kartı bazen çalışıyor bazen açılış hatası veriyor ve çalışmıyor bu konuda yardım bekliyorum...
    ----------------------------------------------------
    FS v2045 &Fedora Core 4.0 (2.6.11) + IBM PS1 40MB HD 1MB RAM 1.44 FLOPPY (NO CD-ROM) DR-DOS 5.0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zacky -- 30 Ekim 2005, 11:37:30 >

• Arkadaşlar şu ekran kartının ram olayı aklıma takıldı.Dolaşırken ATI RADEON X300 ün 128 mb lık ekran kartlarının olduğunu gördümhttp://www.pcmall.com/pcmall/shop/detail~dpno~283281.asp ne derece doğru bir izlenim bilmiyorum....

Benim sorum makinada dahili olarak bulunan SD kart okuyucusunu nasıl kullancağımız?? Ekran kartıyla ilgili net bir bilgi sahibi olan varsa da yazsın lütfen..
  • Sd kart yuvasına Sd kartını takacaksın. Bilgisyarıma tıkladığın zaman göreceksinki removable disk olarak orada gözüküyor. ekstra yapman gereken başka bir şey yok.
    quote:

Orjinalden alıntı: bilketay

Arkadaşlar şu ekran kartının ram olayı aklıma takıldı.Dolaşırken ATI RADEON X300 ün 128 mb lık ekran kartlarının olduğunu gördümhttp://www.pcmall.com/pcmall/shop/detail~dpno~283281.asp ne derece doğru bir izlenim bilmiyorum....

Benim sorum makinada dahili olarak bulunan SD kart okuyucusunu nasıl kullancağımız?? Ekran kartıyla ilgili net bir bilgi sahibi olan varsa da yazsın lütfen..

• Slm, ekran kartı ile ilgili yaptığım detaylı araştırma aşağıdaki linte yeralıyor (ilk yazı). Senin verdiğin linkteki kart mobility değil, mobility X300 ler notebooklarda kullanılıyor. SD kartlarını okuyucuya taktığında sistem onu disk sürücüsü olarak görüyor, istediğin gibi(kopyalama-okuma) işlemi yapabilirsin üzerinde.
    quote:

Arkadaşlar şu ekran kartının ram olayı aklıma takıldı.Dolaşırken ATI RADEON X300 ün 128 mb lık ekran kartlarının olduğunu gördümhttp://www.pcmall.com/pcmall/shop/detail~dpno~283281.asp ne derece doğru bir izlenim bilmiyorum....

• 2 haftadır fs 2045 kullanıyorum, 64 Mb ekran kartım var. tabi gönül 128 talihlisi olmaktan yanadir. "pcwizard2005" programında ekran kartı testinde sistem hatası verip çakılıyo makina. rahatsizlik veren en büyük olay "fan". hele güçte kullandığımda başa bela, fujitsu-siemens in kendi forum platformunda yurt dışında da benzer problemler ortaya konmus. ama çözüm hala yok. klavye güncellemesi yapılarak klavye sorunu çözülebiliyor. ama biosda hardware monitor ve bi cok ayar secenekleri mevcut deil. ve sorun bios yazlımı bence, istenilse bios update ile çözülebilir. 915 chipset mimarisi kullaniliyo nede olsa.

fan 50 derece devreye girmeye başlıyor , 65 derecede hızlanıyor, 80 e çıktığında en son limitinde çalışmaya başlıyor... diğer laptoplarda pasif soğutucuları sıcaklığı fan olmadan uzun süre düşük tutmayı başarabiliyor. aynı işlemci ve ram li başka laptoplarda gözlemledim, gayet sessiz ve başarılı. bu almanlar motor sistemlerinde iyi olduklarını göstermek için hiç durmadan fanın çalışmasını sağlamak istemişler galiba. :) gerçi soğuk işlemci daha az sorunla çalışır. ancak intelin 740 serisi işlemciler için üst limiti 100 derece, diğer laptop üreticileri şuana kadar çok az devreye giren fanlarla bu işi sorun olmadan başarabiliyorsa, fs biraz geride kalmış özetle. ben tepkimizin sadece forum da deil fs ye de yansımasının sağlanmasından yanayım. kendi başımıza ancak belli başlı sorunları çözebiliriz. fs fan konusunda gelen şikayetlere ne kadar daha aldırış etmez bilmiyorum ancak, bu politikaları zararlarına olacaktır. Tepki şart.

Bu arada işletim sistemimi Win XP pro Eng kurdum, Sp2 yi, sonradan yükledim ancak seskartı ve modemi ne yaptıysam tanıtamadım. En son driver sürümlerini denedim gene nafile. SP2 siz olan windows sürümlerinde kurulum yapacak arkadaşlara tavsiyem; achi yi disable yapsınlar. ses ve modem driverlarını tanıtmak için ise Cd içindeki Hotfix güncellemelerini manual olarak kurmaları yönündedir. örneğin hotfix ...888111 güncellemesi ses kartı tanıma sorununu ortadan kaldırıyor.

Forumdaki arkadaşlara ve paylaştıkları deneyimlere teşekkürler.

• Arkadaşlar Osmanaganın ve birkaç kişinin yazısından fan sesi yüzünden değiştirme yapabildiklerini gördüm. Hangi firmadan ve hangi tarihte ve nereden değiştirdiklerini yazaralarsa bende örnek gösterip değiştirme için zorlayacağım.
  • Sayın Fikret Aslana katılmamak elde değil. Forumda bahsedilen problemlerin fujitsu-seimens firmasınada mutlaka aktarılması lazım. Önemli olan satış yapmak değil müşteri memnuniyetidir bence. Bu ürün çok satan bir ürün. Bu sorunlar çözülmez is bir yıl içinde FS marka dizüstü bilgisayarlar çok ses yapıyor gibi kemikleşmiş düşünceler meydana gelecekki bu olumsuzluğu yüksek bütçeli reklam kampanyaları ile bile silemezler. Bu yüzden de FS yetkililerine sorunlarınızı iletin, çözüm üretmek zorundalar.
  • Link vermeyi unutmuşum iyimi,

Arkadaşlar FS 2045 Ekran kartı ile ilgili detaylı bilgi burada;http://forum.donanimhaber.com/m_4500766/mpage_1/key_//tm.htm#4500766

quote:

Orjinalden alıntı: Pıncır

Slm, ekran kartı ile ilgili yaptığım detaylı araştırma aşağıdaki linte yeralıyor (ilk yazı). Senin verdiğin linkteki kart mobility değil, mobility X300 ler notebooklarda kullanılıyor. SD kartlarını okuyucuya taktığında sistem onu disk sürücüsü olarak görüyor, istediğin gibi(kopyalama-okuma) işlemi yapabilirsin üzerinde.
    quote:

• Ben fan sesi yüzünden değiştirme yapmadım. Fanı daha önce bir süre kullanmış olduğum toshiba we şu an kullanmakta olduğum acer a göre çok daha sessiz. Bendeki sorun fanın çok kısa aralıklarla devreye girip çıkmasıydı. 10 saniye çalışıyor 2 saniye susuyor 10 saniye tekrar çalışıyordu çoğu zaman. Teknik servise göre bu bir sorun değil. Eğer bilgisayar ısınmadan dolayı kitlenme weya restart sorunu yaşamıyorsa fanın nasıl çalıştığı fujstsu-siemens yetkilerine göre bir poblem teşkil etmiyor. 2. kullandığım fs nin de fanı ilki gibi olmamakla birlikte yine sık devreye girip çıkıyordu, kullanan arkadaşlarımda da durum aynı. 10 saniye çalışıp 2 saniye susmasada 30 saniye çalışıp 10 saniye susuyor diyebilirim. Tabi bu bilgisayarda ek bir işlem yapmadığın sürece geçerli (exel we msn ortamı mesela). Ben pcdepo dan almıştım we orda değiştirdim, ama bunu örnek gösterip değiştirebileceğini sanmıyorum çünkü bu olay pcdepo-müşteri ilişkisi sadece. Yani ordakilerin bunu değiştirmek gibi bir mecburiyeti yoktu çünkü teknik servise göre bir sorun teşkil etmiyor. Artık sende bilgiyaraı nereden aldıysan oradaki insanların tutumuna bağlı bir olay bu.

Ama dediğim gibi sorunun sadece fan sesiyse kullanmış olduğum 2 fs we arkadaşımdaki 1 fs den edindiğim deneyim fan sesi diğer modellere oranla daha az.

Başka bir şey daha aktarmak istiyorum, 2. aldığım FS nin kitlenmesi we restart sorunu üzerine teknik servisi aradığımda ki pek çok kere aradım en son ürün müdürünün bana ilettiği şey "bir sorun wardır kesin, getirin bakalım" oldu. Yeni bir aleti teknik servise wermek istemediğimi belirttiğim zaman "o zaman daha alalı 1 ayı geçmemiş, aldığınız yerle bağlantıya geçin" dedi. Farklı sorunlarla karşılaştığınız zaman 1 ay içinde önce aldığınınız satıcıyı daha sonra olayı bir çözüme kavuşturamazsanız teknik servisi arayın bence.

quote:

Orjinalden alıntı: atreides

Arkadaşlar Osmanaganın ve birkaç kişinin yazısından fan sesi yüzünden değiştirme yapabildiklerini gördüm. Hangi firmadan ve hangi tarihte ve nereden değiştirdiklerini yazaralarsa bende örnek gösterip değiştirme için zorlayacağım.

• quote:

Orjinalden alıntı: osmanaga

Ben fan sesi yüzünden değiştirme yapmadım. Fanı daha önce bir süre kullanmış olduğum toshiba we şu an kullanmakta olduğum acer a göre çok daha sessiz. Bendeki sorun fanın çok kısa aralıklarla devreye girip çıkmasıydı. 10 saniye çalışıyor 2 saniye susuyor 10 saniye tekrar çalışıyordu çoğu zaman. Teknik servise göre bu bir sorun değil. Eğer bilgisayar ısınmadan dolayı kitlenme weya restart sorunu yaşamıyorsa fanın nasıl çalıştığı fujstsu-siemens yetkilerine göre bir poblem teşkil etmiyor. 2. kullandığım fs nin de fanı ilki gibi olmamakla birlikte yine sık devreye girip çıkıyordu, kullanan arkadaşlarımda da durum aynı. 10 saniye çalışıp 2 saniye susmasada 30 saniye çalışıp 10 saniye susuyor diyebilirim. Tabi bu bilgisayarda ek bir işlem yapmadığın sürece geçerli (exel we msn ortamı mesela). Ben pcdepo dan almıştım we orda değiştirdim, ama bunu örnek gösterip değiştirebileceğini sanmıyorum çünkü bu olay pcdepo-müşteri ilişkisi sadece. Yani ordakilerin bunu değiştirmek gibi bir mecburiyeti yoktu çünkü teknik servise göre bir sorun teşkil etmiyor. Artık sende bilgiyaraı nereden aldıysan oradaki insanların tutumuna bağlı bir olay bu.

Ama dediğim gibi sorunun sadece fan sesiyse kullanmış olduğum 2 fs we arkadaşımdaki 1 fs den edindiğim deneyim fan sesi diğer modellere oranla daha az.

Başka bir şey daha aktarmak istiyorum, 2. aldığım FS nin kitlenmesi we restart sorunu üzerine teknik servisi aradığımda ki pek çok kere aradım en son ürün müdürünün bana ilettiği şey "bir sorun wardır kesin, getirin bakalım" oldu. Yeni bir aleti teknik servise wermek istemediğimi belirttiğim zaman "o zaman daha alalı 1 ayı geçmemiş, aldığınız yerle bağlantıya geçin" dedi. Farklı sorunlarla karşılaştığınız zaman 1 ay içinde önce aldığınınız satıcıyı daha sonra olayı bir çözüme kavuşturamazsanız teknik servisi arayın bence.

quote:

Arkadaşlar Osmanaganın ve birkaç kişinin yazısından fan sesi yüzünden değiştirme yapabildiklerini gördüm. Hangi firmadan ve hangi tarihte ve nereden değiştirdiklerini yazaralarsa bende örnek gösterip değiştirme için zorlayacağım.

Herkese selamlar,

Fan sesi için olası bir çözüm buldm. Almanyanın Amilo foumunda bu fanın aşırı çalışmasının hatalı grafik driverinden kaynaklandığını ve paket içinde verilen cd deki driverin tekrar yüklenmesi durumunda sorunun düzeleceği belirtilmektedir. Bu hataya ise ACPI'nin devre dışı kalması sebep olmakadır. Kısacası fan ısı denetimi apmaksızın sürekli çalışma moduna giriyor. Ayrıca şarza takılıyken daha sesli çalışıyor diyen arkadaşlar ACPI ayarlarından, fiş takılı iken daha düşük ayarlrda çalışmaını sağlayabilirler. Şarz kablosu takılı olmadığnda default ayarlara göre makine oomatik olarak yaı performansta çalşmaktadır, aynı ayarı fiş takılı iken de yapabilirsiniz. Pil kullanımına belli bir standart getiremeyen arkadaşlara da, makineyi mümkün olduğ kadarıyla piriz takılı ve pil takılı haldeyken çalıştırmalarını tasiye ederim. Eğer pil depolanacaksa mutlaka bir güç kaynağı ile birlikte kullnılmalı. Bende 2045'i bugün teknosa dan aldım ve gayet memlunum. Bir tek teknik servisle bu günlerde işim olacak. Çünkü mesajımdan da anlayacağınız gibi klavye harf atlamasıyaıyor.

Herkese iyi bayramlar

• Bende fs 2045 kullanıyorum geçen gün 1-2 defa fan sürekli çalışır vaziyette takıldı kaldı notebook ta cpu ısısı 36 dereceye kadar düştü (normalde 48-49 olması gerekirken) bende kapattım mecburen. Sonra fs forumda araştırdım biraz fanın sürekli çalışma olayını ekran ayarlarında Renk Kalitesi seçeneğini 32 Bit'ten 16 Bit (Orta) e alarak gidermişler şu sıralar bunu deniyorum.

Bu arada FS Türkiye'yi aradam oradaki eleman o modelde fan açma kapama düğmesi var oradan kısabilirsiniz deyince tamamen koptum ben :) adamlar ürünlerinden habersiz fan düğmesi olmalı diyorlar varmı böyle birşey
    quote:

Orjinalden alıntı: Gigahertz100

quote:

Orjinalden alıntı: osmanaga

Ben fan sesi yüzünden değiştirme yapmadım. Fanı daha önce bir süre kullanmış olduğum toshiba we şu an kullanmakta olduğum acer a göre çok daha sessiz. Bendeki sorun fanın çok kısa aralıklarla devreye girip çıkmasıydı. 10 saniye çalışıyor 2 saniye susuyor 10 saniye tekrar çalışıyordu çoğu zaman. Teknik servise göre bu bir sorun değil. Eğer bilgisayar ısınmadan dolayı kitlenme weya restart sorunu yaşamıyorsa fanın nasıl çalıştığı fujstsu-siemens yetkilerine göre bir poblem teşkil etmiyor. 2. kullandığım fs nin de fanı ilki gibi olmamakla birlikte yine sık devreye girip çıkıyordu, kullanan arkadaşlarımda da durum aynı. 10 saniye çalışıp 2 saniye susmasada 30 saniye çalışıp 10 saniye susuyor diyebilirim. Tabi bu bilgisayarda ek bir işlem yapmadığın sürece geçerli (exel we msn ortamı mesela). Ben pcdepo dan almıştım we orda değiştirdim, ama bunu örnek gösterip değiştirebileceğini sanmıyorum çünkü bu olay pcdepo-müşteri ilişkisi sadece. Yani ordakilerin bunu değiştirmek gibi bir mecburiyeti yoktu çünkü teknik servise göre bir sorun teşkil etmiyor. Artık sende bilgiyaraı nereden aldıysan oradaki insanların tutumuna bağlı bir olay bu.

quote:

Herkese selamlar,

Fan sesi için olası bir çözüm buldm. Almanyanın Amilo foumunda bu fanın aşırı çalışmasının hatalı grafik driverinden kaynaklandığını ve paket içinde verilen cd deki driverin tekrar yüklenmesi durumunda sorunun düzeleceği belirtilmektedir. Bu hataya ise ACPI'nin devre dışı kalması sebep olmakadır. Kısacası fan ısı denetimi apmaksızın sürekli çalışma moduna giriyor. Ayrıca şarza takılıyken daha sesli çalışıyor diyen arkadaşlar ACPI ayarlarından, fiş takılı iken daha düşük ayarlrda çalışmaını sağlayabilirler. Şarz kablosu takılı olmadığnda default ayarlara göre makine oomatik olarak yaı performansta çalşmaktadır, aynı ayarı fiş takılı iken de yapabilirsiniz. Pil kullanımına belli bir standart getiremeyen arkadaşlara da, makineyi mümkün olduğ kadarıyla piriz takılı ve pil takılı haldeyken çalıştırmalarını tasiye ederim. Eğer pil depolanacaksa mutlaka bir güç kaynağı ile birlikte kullnılmalı. Bende 2045'i bugün teknosa dan aldım ve gayet memlunum. Bir tek teknik servisle bu günlerde işim olacak. Çünkü mesajımdan da anlayacağınız gibi klavye harf atlamasıyaıyor.

Herkese iyi bayramlar

• Orjinalden alıntı: Pıncır

Bende fs 2045 kullanıyorum geçen gün 1-2 defa fan sürekli çalışır vaziyette takıldı kaldı notebook ta cpu ısısı 36 dereceye kadar düştü (normalde 48-49 olması gerekirken) bende kapattım mecburen. Sonra fs forumda araştırdım biraz fanın sürekli çalışma olayını ekran ayarlarında Renk Kalitesi seçeneğini 32 Bit'ten 16 Bit (Orta) e alarak gidermişler şu sıralar bunu deniyorum.

Bu arada FS Türkiye'yi aradam oradaki eleman o modelde fan açma kapama düğmesi var oradan kısabilirsiniz deyince tamamen koptum ben :) adamlar ürünlerinden habersiz fan düğmesi olmalı diyorlar varmı böyle birşey

Höh diyorum yaa ne düğmesiymiş o
  • "Bu arada FS Türkiye'yi aradam oradaki eleman o modelde fan açma kapama düğmesi var oradan kısabilirsiniz deyince tamamen koptum ben :) adamlar ürünlerinden habersiz fan düğmesi olmalı diyorlar varmı böyle birşey "

banada teknik servisten FS lerin oyun için üretilmediğini oyun oynarken kitlenme we restart olayının normal olduğunu sölemişti bir bayan arkadaş:)

online destekteki arkadaş ise ekran kartını güncelle o zaman kitlenmede restartda olmaz demişti:)
  • afro ellerine saglik. yeni fs 2045 aldim. almadan önce forumu okudum. aldiktan sonrada sayenizde test ettim. simdilik bi problem yok. canavar gibi. emrahyaz'a da tesekkürler , sayesinde biosu da flashladim. gercekten düzeldi.
    teknosa armada'dan aldim. 128 ekran karti cikmazssa almam dedim. satici bu gün 10 tane sattik hepsi 128 cikti dedi. Yalniz kutuyu acmadan önce ödemeyi yaptiriyor uyaniklar. neyse ben güvendim aldim. 128 çikti. ama satici kutu üzerinde mavi nokta varsa kesin 128 cikiyor dedi. dogru mu bilemem ama alacak arkadaslar varsa bu da riski azaltabilir belki.
  • HyperMemory
    Uses the high-speed bi-directional data transfer capabilities of PCI Express to store and access graphics data in system memory, leading to less dependence on dedicated graphics memory and a lower overall notebook cost.
    Arkadaşlar bu yazı atinin sitesinden alınmıştır.Ati Mobility Radeon x300 hakkındaki bi yazıdır. Kısacası anlatmak istediği fs 2045 modelinde bulunan ekran kartı dedicated olarak kesinlikle 128mb değildir!!! 128mb gözükmesi sizi yanıltmasın..Bu notebookta bulunan dedicated video memory sadece 32mb arkadaşlar üzgünüm.O sadece sistem belleğinden bir kısmını kullanarak ekran kartının yarı paylaşımlı olduğunu gösterir.Neden sistem belleğim aynı gözüküyor demeyin. Çünkü sistem belleği asus a6v modelinde olduğu gibi aynı gözükecektir.Ben bu notebooku almayı düşünüyordum.Fakat bu yazıyı okuduktan sonra Türkiye'deki satıcıların biz kullanıcıları kandırdığını öğrendim.Alacak olanlara duyurulur. Almış olanlar ise bence kesinlikle aldıkları yere bu konuyu iletsin.Ama ekran kartı dışında çok iyi bir notebook!

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.