Şimdi Ara

Fulbright Bursu Bilgilendirme Basligi - Amerika'da Yuksek Ogrenim - Son Başvuru 9 Nisan. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
667
Cevap
233
Favori
48.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: R4SH1D

Konu çok faydalı yukarı

Böyle düşünmeniz sevindirici hocam :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birçok insana örnek olacak bir konu yukarı.
  • NYU 10 numara tebrik ederim. Nargile vs seviyorsan sakın alibabaya filan gitme. Penn Station çıkışından 4 blok sonra bi ispanyol kafesi var. Sağlık puanı A. Nargile 10 numara. Ayrıca bryant parkta dikkat et soyulma . New Yorkla ilgili sorun olursa pm atabilirsin.

• Moruk helal de telefonun falan mı yok beş on fotoğraf çekte konuya at

• Kabul için tebrikler, umarım başarılı olursun.

• Max_Kolesne kullanıcısına yanıt
    Arada bu konuyu gördükçe içim gider bir sigara yakarım genelde konu çok sağlıksız :D:P Şaka bir yana cidden adınıza seviniyorum tekrar tebrikler. Şu ortalamamı en başında düzgün tutmadığıma yanıyorum yaklaşık 1 sene var bitirmeme Üniversiteyi küçüklükten beri hayalim amerkada yaşamak. Şuan için Kanada Usa ve Avusturalya var aklımda yüksek lisans için ama tabi işin maddi boyutu çok önemli. Aklım allak bullak bir kaç ihtimal var gerçekten alanımda başarılı bir şeyler yapıcam sağlam bir github portfolyam olucak ve bu rezalet ortalamamla burs şansımı deniyicem ama olmadığı takdirde iş, fiyatı uçuk olmayan iyi bir eğitimi ve adı olan bir okul bulmaya kalıcak. Bu ara sınavlarım var o yüzden konuyu tam okuyamadım ama gözüme çarpan birşey var daha önce ortalama çok önemli değil demiştiniz bana ama şimdi birine cevap olarak en az 3.0 gerektiğinden bahsetmişsiniz bursuz dahi olsa bu okulların ne kadarında böyle bir bilginiz var mı ? Başka sorularımda var aslında ama önce yazdıklarınızı okuyup ona göre sormak istiyorum zamanım olduğunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fishermanx -- 7 Mayıs 2015; 0:04:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Fishermanx

Arada bu konuyu gördükçe içim gider bir sigara yakarım genelde konu çok sağlıksız :D:P Şaka bir yana cidden adınıza seviniyorum tekrar tebrikler. Şu ortalamamı en başında düzgün tutmadığıma yanıyorum yaklaşık 1 sene var bitirmeme Üniversiteyi küçüklükten beri hayalim amerkada yaşamak. Şuan için Kanada Usa ve Avusturalya var aklımda yüksek lisans için ama tabi işin maddi boyutu çok önemli. Aklım allak bullak bir kaç ihtimal var gerçekten alanımda başarılı bir şeyler yapıcam sağlam bir github portfolyam olucak ve bu rezalet ortalamamla burs şansımı deniyicem ama olmadığı takdirde iş, fiyatı uçuk olmayan iyi bir eğitimi ve adı olan bir okul bulmaya kalıcak. Bu ara sınavlarım var o yüzden konuyu tam okuyamadım ama gözüme çarpan birşey var daha önce ortalama çok önemli değil demiştiniz bana ama şimdi birine cevap olarak en az 3.0 gerektiğinden bahsetmişsiniz bursuz dahi olsa bu okulların ne kadarında böyle bir bilginiz var mı ? Başka sorularımda var aslında ama önce yazdıklarınızı okuyup ona göre sormak istiyorum zamanım olduğunda.

Hocam merhaba, yazdığınızı görmemişim; kusura bakmayın. Öncelikle tekrardan teşekkür ederim :) Yardımcı olabilirsem ne mutlu!

Maalesef en azından benim alanda okulların pek çoğu başvuru yapabilmek için en az 3 ortalama istiyor, burs olsun ya da olmasın. Bazı okullar istisna olarak son iki yılın ortalamasına bakıyor, ya da alanla ilgisi olmayan derslerden alınan notlara bakmıyor ama genel olarak bir 3 limiti var. Ortalama çok önemli dediğim maalesef ki 3ü geçtikten sonra. Yani 3.15 ile 3.85 arasında o kadar da önemli bir faktör yok. Ancak başvuru için yine de en net bilgiyi okulların websitelerinden alabilirsiniz.

• @shortcut

Hocam mesajları yeni gördüm kusura bakmayın. Önerileriniz için teşekkür ederim :) Bu ara ev arama süreciyle ilgileniyorum, onu halledebildikten sonra artık şehirde ne yapılır ne edilir gibi sorularla da ilgilenmeye başlayacağım :)

@Delikanlı Adam

Hocam Ağustos'ta taşınacağım.

@Meteormta

Çok teşekkür ederim :)

17 Mayıs Edit

Arkadaşlar çok da bir gelişme yok şimdilik, ev arama sürecindeyim, okula kaydım falan tamamlandı, e-mail adresim aktifleştirildi :). Öbür yandan da gidişim direkt New York'a olmayacakmış, oryantasyon için beni Delaware'e gönderip oradan da New York'a göndereceklermiş. Şimdilik bu kadar :) Gittiğimde konuyu SSlerle desteklemeyi de düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max_Kolesne -- 17 Mayıs 2015; 11:09:38 >

• Helal be kardeşim gururumuzsun

• for what
  • quote:

Orijinalden alıntı: leventlert

for what

Hocam ilk sayfada detaylı açıklama var, master için gidiyorum.
  • Hocam Turizm hakkında bilgin var mı acaba Amerika hakkında?

• quote:

Orijinalden alıntı: Akeneton34

Hocam Turizm hakkında bilgin var mı acaba Amerika hakkında?

Üniversitelerin turizm bölümünü soruyorsanız maalesef hocam.

• tebrik ederim kardeşim bende odtü inşaat müh. mezunuyum ancak ortalamana takıldım senin 3.85 nedir yahu? bizim bölüm birincisi 3.70 lerde 3.00 ortalamayla ilk 20ye girersin 300 kişiden. sözel bölümler çok kolay anladığım kadarıyla? bölüm sıralaman neddir? birde eng101,102,211 notlarını yazarmısın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: promise899

tebrik ederim kardeşim bende odtü inşaat müh. mezunuyum ancak ortalamana takıldım senin 3.85 nedir yahu? bizim bölüm birincisi 3.70 lerde 3.00 ortalamayla ilk 20ye girersin 300 kişiden. sözel bölümler çok kolay anladığım kadarıyla? bölüm sıralaman neddir? birde eng101,102,211 notlarını yazarmısın?

Hocam öncelikle teşekkür ederim. Bölüm ikincisiyim, şu an ortalamam 3.86. Birinci de 3.87 zaten. İlk 4 3.70 bandında, sonra 5. sıradan itibaren 3.50lere geriliyor. Geçen dönem ilk 10 ise 3.25e kadar iniyordu sanırım. Sonra da gidiyor tabii aşağı doğru :) Ortalamayı da bölüme olan uyumla açıklayabilirim, dersler ve konular oldukça ilgi çekici, ve derslerde yaptığımız şeyler eğlenceli geliyor bana, öyle olunca da yüksek notlar almak biraz kolaylaşıyor :) 101 BB, 102 ve 211 AA.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max_Kolesne -- 17 Mayıs 2015; 12:11:15 >

• helal olsun

daha önce yutdışına çıktın mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revv.0

helal olsun

daha önce yutdışına çıktın mı?

Evet hocam, Erasmus yapmıştım, onun dışında sürekli ucuz uçak bileti kovalayan birisiyim zaten :)
  • insanlar bilgilendirme için böyle güzel başlıklar açıyolar ulan 3 sayfa olmuş adam ilk mesaja bakmaya üşeniyo,yapmayın böyle şeyler,shooter diye arkadaşın da konusu vardı orda da hep aynısı yapıldı adam bezmişti,tebrikler dostum bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: Max_Kolesne

@shortcut

Hocam mesajları yeni gördüm kusura bakmayın. Önerileriniz için teşekkür ederim :) Bu ara ev arama süreciyle ilgileniyorum, onu halledebildikten sonra artık şehirde ne yapılır ne edilir gibi sorularla da ilgilenmeye başlayacağım :)

@Delikanlı Adam

Hocam Ağustos'ta taşınacağım.

@Meteormta

Çok teşekkür ederim :)

17 Mayıs Edit

Arkadaşlar çok da bir gelişme yok şimdilik, ev arama sürecindeyim, okula kaydım falan tamamlandı, e-mail adresim aktifleştirildi :). Öbür yandan da gidişim direkt New York'a olmayacakmış, oryantasyon için beni Delaware'e gönderip oradan da New York'a göndereceklermiş. Şimdilik bu kadar :) Gittiğimde konuyu SSlerle desteklemeyi de düşünüyorum

PM at bana ben sana ilk gezip gorebilecegin, ucuza yemek yiyebilecegin vs yerleri yazarim. 3 ay kaldim yararim olur sana

• quote:

Orijinalden alıntı: green_arrow

insanlar bilgilendirme için böyle güzel başlıklar açıyolar ulan 3 sayfa olmuş adam ilk mesaja bakmaya üşeniyo,yapmayın böyle şeyler,shooter diye arkadaşın da konusu vardı orda da hep aynısı yapıldı adam bezmişti,tebrikler dostum bu arada

Hocam elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum, hiç bakmadan yorum atan arkadaşların da canı sağolsun :) ve çok teşekkür ederim.

@shortcut

Çok teşekkür ederim, gitmeden iletişime geçerim kesinlikle
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.