Şimdi Ara

full 2001 clio mu 2007 grande punto active mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2001 model orjinal fransız clio sahibiyim 93 binde benzinli
    2007 model grande punto buldum 50 binde 1,3 dizel multijet sadece arka tampon kısmı boyalı active modeli

benim arabam 13,50 lira grande punto 21.00 binlira istiyor.simdi soru şu ben aracımı satıp grande punto almalımıyım yoksa benim araca tüp takıp yola devam mi etmeliyim.

benim aracım clio rxt 1,4 16v özellikleri: -------------------------------------- grande pundo özellikleri:
    1-aracta otomatik sunroof var orjinal havası bi başka oluyor:) --------------- 1-sunroof yok
    2-orjinla çelik jant -------------------------------------------------------------- 2-malesef yok
    3-sis farı var--------------------------------------------------------------------------3-malesef yok
    4-1,4 motor 16 valf ve 98 beygir benzinli motor----------------------------------4-1,3 multijet dizle 75 beygir motor
    5-orjianl fransız ----------------------------------------------------------------------5-yerli üretim
    6-iki hava yastığı---------------------------------------------------------------------6-iki hava yastığı
    7-arka camlar otomatik değil--------------------------------------------------------7-arka camlar otomatik değil
    8-yol bilgisayarı----------------------------------------------------------------------8-yol bilgisayrı var
    9-elektirk li yan aynalar-------------------------------------------------------------9-elektirkli yan aynalar
    10-malesef 100/9-10 litre benzin harcıyor(380-430 kurus)---------------------10-100/6-3-7 litre mazot harcıyor(220-250 kuruş)
    11-araç değeri 13,500 lira 2001 model--------------------------------------------11-araç değiri 21.000 lira 2007 model

siz olsaydınız clioyu satar bu şartlar altında üzerine 7,500 lira verip prande puntoyu alırmıydınız

• Arabanız çok güzelmiş ama devir dizel devri. Bence aracınızı yenilemenin zamanı gelmiş. Sunroof'u çok özleyeceksiniz ama. Özellikle yaz akşamları.
  • 2007 Active için 21.000 lira çok. En baz donanımdır. Ancak motoru tutumlu ve sağlamdır. Puntonun değeri 19.000.
  • quote:

Orijinalden alıntı: batty

2001 model orjinal fransız clio sahibiyim 93 binde benzinli
    2007 model grande punto buldum 50 binde 1,3 dizel multijet sadece arka tampon kısmı boyalı active modeli

benim arabam 13,50 lira grande punto 21.00 binlira istiyor.simdi soru şu ben aracımı satıp grande punto almalımıyım yoksa benim araca tüp takıp yola devam mi etmeliyim.

benim aracım clio rxt 1,4 16v özellikleri: -------------------------------------- grande pundo özellikleri:
    1-aracta otomatik sunroof var orjinal havası bi başka oluyor:) --------------- 1-sunroof yok
    2-orjinla çelik jant -------------------------------------------------------------- 2-malesef yok
    3-sis farı var--------------------------------------------------------------------------3-malesef yok
    4-1,4 motor 16 valf ve 98 beygir benzinli motor----------------------------------4-1,3 multijet dizle 75 beygir motor
    5-orjianl fransız ----------------------------------------------------------------------5-yerli üretim
    6-iki hava yastığı---------------------------------------------------------------------6-iki hava yastığı
    7-arka camlar otomatik değil--------------------------------------------------------7-arka camlar otomatik değil
    8-yol bilgisayarı----------------------------------------------------------------------8-yol bilgisayrı var
    9-elektirk li yan aynalar-------------------------------------------------------------9-elektirkli yan aynalar
    10-malesef 100/9-10 litre benzin harcıyor(380-430 kurus)---------------------10-100/6-3-7 litre mazot harcıyor(220-250 kuruş)
    11-araç değeri 13,500 lira 2001 model--------------------------------------------11-araç değiri 21.000 lira 2007 model

siz olsaydınız clioyu satar bu şartlar altında üzerine 7,500 lira verip prande puntoyu alırmıydınız

GP'nin kendi aracınızla olan farklar sis farı ve çelik jant. sis farı 150 Tl ye mal ediliyor (ben kendim taktım 120 TL ye mal ettim.) çelik jant deseniz göreceli birşey.
    birde grande puntolar yerli üretim değil italyan üretimidir.

• extreme doğru fiyat vermişsin bugün fiat bayii sini aradım aracı benim miş gibi sordum ve satmak istediğimi söyledim maksimum çok çok temiz ise 17.5_18 bin veririz ediler.hadi bu adamlar 1_1.5 kar koyup satsa maksimum 19 eder bu araba.yani adam 21 istiyor çok fazla bence de etmez bugün bu fiyata alsam yarın satsam 3 bin lira zarar ederim
  • quote:

extreme doğru fiyat vermişsin bugün fiat bayii sini aradım aracı benim miş gibi sordum ve satmak istediğimi söyledim maksimum çok çok temiz ise 17.5_18 bin veririz ediler.hadi bu adamlar 1_1.5 kar koyup satsa maksimum 19 eder bu araba.yani adam 21 istiyor çok fazla bence de etmez bugün bu fiyata alsam yarın satsam 3 bin lira zarar ederim

Ne demişler mal alınırken kâr edilir
  • ayrıca 2011 kasko değeri listesinde baktım grande punto 2007 active 19,300 lira -2001 rxt 13,650 yani bu araba temiz diye maximum 19,750 olur başka bi kuruş işlemez
  • Bugün 2008 34 binde Active G. Punto 22.500'e almadım. Araç orjinaldi ama 2 parça boya işlemi gerekiyordu 22 bin verdim işine gelirse ara dedim adam aradı 2-3 saat sonra sattım aracı dedi millette bu manyaklık olduğu sürece bu paraları istemeleri normaldir..

2006 Active GP: 19.500
    2006 Dynamic GP: 20.000

2007 Active GP: 20.000
    2007 Dynamic GP: 20.500

2008 Active GP: 21.000

Şeklinde fiyat var kafamda ve hergün 2-3 arabaya bakıyorum durumuna göre teklifimi veriyorum. Bugünkü araçta o 2 boya işlemi olmasa 34 bin km olmasından dolayı 22.500'e alırdım ama 2 parça boyayı attırdıktan sonra örneğin satmaya kalksam gelen burun kıvıracak piyasasını düşürmeye çalışacak o yüzden almadım benden sonra gelen de almış.

Dün bir ilan gördüm 2006 Fun paketli GP Sunroof vs vardı araçta adam 21 bine veriyordu ama 2. arayanmışız eğer ilk arayan gelmezse sabah sen gelirsin dedi bursadaydı işte aradım alıcak arkadaş geldi dedi dolayısıyla bakmaya bile gidemedim.

Bu fiyatları aşmamaya çalışıyorum. Tabi bunlar boya değişen olmadan ve ortalama 70-75 bin km'ye göre düşünüyorum.

• hocam sen bayağı kafaya takmışşın bu arabayı ya fiat gaz tenekesi diyor alma dyor ama kardeşim benzn pahalı araba çok yakıyor başka seçenek kalmadı gibi nasıl bu arabalar ya alınır mı
  • quote:

hocam sen bayağı kafaya takmışşın bu arabayı ya fiat gaz tenekesi diyor alma dyor ama kardeşim benzn pahalı araba çok yakıyor başka seçenek kalmadı gibi nasıl bu arabalar ya alınır mı

E dostum 22'ye kadar bu donanımda başka ne araç var ki?

Clio III'de bakınıyorum ama daha 80 binde satanı görmedim.

Edit: Dizel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi van_hoijdonk -- 11 Mayıs 2011; 19:28:10 >
  • ben de 1.4 rxt bakmıştım ama punto 2006 aldım;şimdilik iyi yapmışım diyorum dostum;ama arada o kadar fark olmaması gerek. Üste 3500-4000 vererek halletmeye çalış bence...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.